Instagram

Претражи овај блог

субота, 29. фебруар 2020.

Proizvodi koji će mi nedostajati

Ovaj tekst posvetila sam proizvodima koje sam volela a koji više ne mogu da se nađu u prodaji kod nas. Za sada su to 3 proizvoda za kojima "žalim" ali verujem da će još neki siplivati vremenom.



Ayna Perfect Anti - Age dnevna nega + poklon!




Da li se neko seća Ajne? "Ayna Cosmetics" je brend koji na žalost više ne postoji. Pre 5 godina sam isprobala njihove preparate i bila oduševljena. Oni su bili domaća kompanija, ako se dobro sećam iz Novog Sada, koja je 2014. godine osvojila 5. mesto na prestižnom sajmu kozmetike u Parizu. Našem tržištu zaista nedostaje takav kvalitet. Dnevna krema, buster serum i antirid su mi ostali u baš lepom sećanju. O njima možete pročitati više na linkovima iznad.

Catrice Nude Illusion tečni puder - 010 Nude Ivory


"Catrice Nude Ilusion" tečni puder je jedan od prvih "Catrice" proizvoda koji sam probala zahvaljujući blogoprojektu koji sam radila sa Ivanom sa bloga "Be Bold and Brave". Ovaj puder mi se jako dopao. Na licu je izgledao skroz prirodno a lepo pokrivao. Takođe, to je bila u tom trenutku jedini puder koji se odlično stapao sa mojim svetlim tenom, bez da izgledam kao okrečena.





"Oriflame Gioradni Gold Supreme" maskara se izdvojila i ostala mi u sećanju kao jedna od onih koja je sa mojim trepavicama radila nešto. Više je nema u prodaji žao mi je zbog toga. Bilo bi lepi da je vrate u prodaju makar kao ograničenu seriju jer su joj četkica i tekstura bile fantastične.

Izvor

To je za sada to. Da li i vama nedostaju neki od ovih proizvoda? Koji proizvod bi ste volele da se ponovo nađe u prodaji?

8 коментара :

  1. Imao je Oriflame dosta dobrih proizvoda koje je izbacio iz prodaje,a zašto samo oni znaju.Imena se više ne sećam,ali bila je jedna krema za lice,upakovana u kutiju oblika onih njihovih ćupića,super se prodavala,bila je odlična,a još i povoljna-brzo su je izbacili.I jedan njihov parfemčić sa mirisom pomorandže,bio je kao aromaterapija i stvarno,meni je pomagao oko glavobolje (nanosio se na pulsne tačke).Odavno ga nema.Šteta je što odbacuju kvalitetne proizvode.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li je krema o kojoj govoriš (ako se sećaš) bila na bazi kamilice i da li je u okviru kolekcije bilo i mleko za čišćenje lica? Mislim da znam o kojoj kolekciji mi pišeš i mislim da je bila označena kao LE povodom neke godišnjice. Ja sam koristila mleko i bilo je odlično.

      Избриши
  2. Nisam probala ova tri proizvoda, ali sam čula mnogo toga dobrog o ovom puderu. Super post! 💗

    www.livinglikev.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. Puder je bio zaista fantastičan i pokušavam da pronađem neki koji mu je sličan. Pošto ne mogu 100% da se setim efekta, možda bih mogla da kažem da mu je Farmasi VFX pro foindation sličan 🤔

      Избриши
  3. Super ideja za post :) Meni trenutno ne pada ništa na pamet osim parfema Venezia Laura Biaggotti, ne znam ustvari jel se više ne proizvodi ili ga ja samo ne nalazim ali tražim ga već sto godina :P jedan je od prvih koje sam imala i potrošila baš ono do zadnje kapi i baš bi ga voljela ponovno naći :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti 💖 Ukoliko budeš pisala na istu temu, rado ću pročitati tvoj tekst. Držim ti palčeve da pronađeš parfem 💖💖💖

      Избриши
  4. Ideja posta se i meni baš sviđa :)
    Nisam koristila nijedan od ovih proizvoda, ali ne mogu prežaliti što više nema za kupiti Estee Lauder Ideale Matt tekući puder

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Onda očekujem da pročitam tekst o nekom tvom nefavoritu 😀 Bilo bi lepo kada bi neko video ovo pa da nam ih vrate makar kao LE 😀

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com