Instagram

Претражи овај блог

петак, 21. фебруар 2020.

[MAKEUP VODIČ] - Savršeno nanošenje ruža

Iako su kremasti ruževi i sjajevi sve popularniji i zahvalniji za nošenje, mat groznica ne jenjava. A kako da (mat) ruž izgleda perfektno na usnama, pročitajte u nastavku.

ADEKVATNA NEGA

Koliko pažnje posvećujete svojim usnama? Koliko često koristite piling, masku, balzam? Ukoliko želite negovane usne potrebno je posvetiti im pažnju kao i bilo kom drugom delu tela. 

DOBRA PRIPREMA

Dobra priprema je upravo deo svakog dobro odrađenog posla. Pre nanošenja ruža možete odraditi piling ukoliko ste u mogučnosti a ukoliko niste najjednostavnije - nanesite bogat sloj balzama za usne koji će ih fino ishidrirati i sprečiti dalje isušivanje dok recimo obavljate nešto drugo. Pre nanošenja ruža maramicom - tapkanjem - uklonite višak i nanesite ruž.

PODLOGA ZA RUŽ

Nedavno sam bila u prilici da isprobam prajmer - bazu za usne. Radi se o proizvodu na bazi silikona koji izgladi usne. Ruz se lako nanosi, četkica lepo klizi ali u osnosu na predhodne dve metode nisam videla neki wow efekat. Tako da, ukoliko su vam predhodne dve metode komplikovane, možete jednostavno kupiti prajmer za usne i namazati pre nanošenje.

OLOVKA ZA USNE

Komad šminke koji ne treba podcenjivati. Odlučite se za nijansu najsličnijoj boji ruža ili ton tamniju. Uz pomoć nje ćete precizno definisati liniju usana, popuniti gde treba a kada preko nanesete ruž izgledaće lepo. Uz to, ukoliko je olovka tamnija možete se igrati i dobiti ombre efekat. A ukoliko pogrešite...
Proizvod koji će ukloniti tragove mrljanja. Uz pomoć tanke, pljosnate četkice precizno možete da definišete ivice i uklonite eventualne greške.


CHERRY ON TOP!

Za vizuelni efekat punijih usana na Kupidonov luk nanesite mrvicu hajlajtera.

Koji su vaši trikovi za nanošenje ruža?

Нема коментара :

Постави коментар

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com