Instagram

Претражи овај блог

уторак, 29. октобар 2019.

[Recenzija] Revuele Hydra Therapy face serum / serum za negu lica

Godina je sve više a vremena sve manje pa tako, na žalost, moram da priznam da mi trenutni tempo života ne dozvoljava da se u potpunosti posvetim sebi i priredim SPA day - divne li uspomene. Iz tog razloga odlučila sam se za koncentrate za negu te serumi vise nego ranije zastupljeni u mojoj rutini nege kože lica. Već drugi put za redom u mojoj postavi se našao jedan jako povoljan drogerijski serum a čime je to zaslužio pročitajte u nastavku.



,,Revuele" serum koji je tema današnjeg posta možete kupiti u distributivnim centrima ,,Alexandar Cosmetics"-a ili poručiti putem njihovog sajta po ceni od 419.00 din za 25 ml proizvoda. Staklena bočica sa pipetom upakovana je u kutiju koja na poleđini sadrži osnovne podatke o proizvodu. Na sajtu distributera među ključnim informacijama nalazi se podatak da obnavlja prirodni balans kože, pruža 24h hidrataciju, da zahvaljujući 3D matrix tehnologiji zadržava vlažnost unutar ćelija a kao najznačajniji sastojci navedeni su hijaluronska kiselina (moj omiljeni sastojak u kozmetičkim preparatima), ši puter, AHA i BHA kiseline. Za potpun opis proizvoda i listu sastojaka kliknete OVDE.

Izvor fotografije

Serum je providan, blagog i prijatnog mirisa, srednje gustine. Par kapi dovoljno je za celo lice.  Upija se brzo, ne ostavlja mastan a ni lepljiv trag, nakon nanošenja koža bude nekako izglađena a ten izgleda ujednačenije. Pore oko nosa su manje vidljive ali je to trenutno dejstvo. Mojoj mešovitoj koži jako prija. S obzirom da nemam bore vec poneku finu liniju ne mogu sa sigurnošću potvrditi da popunjava bore. U mom slučaju su po nanošenju te linije manje primetne a ten ujednačeniji. Prisutan je i osećaj "olakšanja" nakon upijanja.


Na klijentima se takođe pokazao dobro. Na koži koja je gruba i dehidrirana posebno je vidljiv efekat jer pruža odličnu, momentalnu hidrataciju, omekša i blago izgladi  kožu lica te je mnogo lakše nastaviti sa nanošenjem proizvoda. 

Po ceni od 419.00 rsd dobijate serum pristojnog kvaliteta. S obzirom na sastojke preporučila bih ga svim osobama starijim od 25 godina jer sa  dobrom negom treba početi na vreme. Gore navedenoi tekst predstavlja moj lični stav i iskustvo prilikom korišćenja navedenog proizvoda.

Koji je vaš omiljeni drogerijski proizvod za negu lica?

Hvala na čitanju!

4 коментара :

  1. Nisam probala ništa od ovog brenda,ali sam razmišljala tako da je ova recenzija došla kao poručena. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno javi utiske ukoliko budeš isprobala. Jako su povoljni a za sada su mi svi njihovi proizvodi koje sam probala odgovarali.

      Избриши
  2. Da li neko sa 18 godina i dehidriranom kožom može da koristi ovaj serum? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Imam serum anti age i jako sam zadovoljna.Bidjet vu dali ima Rvuele Hidra Therapy

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com