Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 31. октобар 2019.

[RECENZIJA] NYX HD Photogenic tečni korektor

Nedostatak sna dugoročno može imati ozbiljne posledice po zdravlje a danak najočiglednije uzima koži. Tamnih depigmentacija ispod oka, bubuljica i tragova istih rešiće vas dobro odabrana nijansa korektora dok pogresan izbor može naglasiti nedostatke dodatno. Evo mog iskustva.

Izvor fotografije

Sa vama danas delim utiske koje sam stekla korišćenjem ,,NYX Professional Makeup" tečnog korektora iz HD linije. Proizvod možete kupiti u distributivnim centrima ,,Alexandar Cosmeticsa" ili poručiti sa njihovog sajta.  U ponudi je kod nas dostupno  14 nijansi različitih podtona uključujući i 3 korektivne nijanse (žuta, zelena i lavanda)  dok su na američkom tržištu dostupne ukupno 23 jedinice ovog proizvoda. Po ceni od 849.00 rsd dobijate  3 g proizvoda.


Pakovanje korektora izrađeno je od tvrde plastike, poseduje crn poklopac i klasičan, koso sečen unđerast aplikator. Smešteno je u zaštitnu foliju. Rok upotrebe je 6 meseci nakon otvaranja.


Tekstura korektora je kremasta, ima neprimetan miris. Nijanse koje posedujem nose oznake ,,CW00 - Alabaster" i ,,CW04 - Beige".
Nijansa ,, CW00 - Alabaster" je najsvetlija u ponudi, ima neutralan podton i na mojoj koži izgleda mnogo bolje nego nijansa ,,CW01 - Light" koju sam koristila pre uvoza gore navedene. Koristim je za hajlajtovanje u kombinaciji sa CW04.
Nijansa ,,CW04 - Beige" ima žut podton i smatram je najuniverzalnijom nijansom. Ova nijansa zahvaljujući svom podtonu lepo neutrališe depigmentacije ispod oka (ne mislim na bukvalno crne podočnjake - tu vam je potrebno nešto više), fleke od bubuljica, pegice i druge blaže depigmentacije kao i crvenilo. Ineresantno je što odgovara i svetlijem i srednje tamnom / tamnom tenu. Kod osoba svetle puti lepo neutrališe nedostatke dok kod osoba sa srednje tamnim i tamnim tenom osim  neutralisanja nedostataka ima i ulogu hajlajtera. 


Dobra pokrivna moć je ono što mi se jako dopada kod ovog proizvoda kao i činjenica da je mala količina proizvoda potrebna za postizanje željenih rezultata. Lako se nanosi uz pomoć aplikatora i fino utapkava ali se relativno brzo i upija u kožu pa vam savetujem da ubrzate raspoređivanje po koži. Iz ličnog iskustva i iskustva na klijentima savetujem dobru pripremu lica osobama sa suvom / zrelijom kožom pre nanošenja. Ukoliko vam je koža suva, bolji izbor za vas je kamuflaža u teglici koja takođe ima odličnu moć pokrivanja  a zbog teksture će vam više odgovarati.

Za kraj, jedna no makeup fotografija i korektor u nijansi CW04 na delu. Nanela sam ga ispod desnog oka, na fotografiji sa vaše leve strane.



Koji proizvod je vaš svakodnevni saveznik za lep ten? Podelite sa mnom svoje trikove.

Hvala na čitanju!

2 коментара :

  1. Wow odličan post :) Imam ovaj korektor i obožavam ga, definitivno jedan od dražih u kolekciji.

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična recenzija. Djeluje mi kao izuzetno dobar korektor i svakako ću prvom prilikom odlaska u Srbiju, otići uzeti sebi korektor ❤️❤️❤️



    Marija's blog

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com