Instagram

Претражи овај блог

понедељак, 13. октобар 2014.

Skin So Soft kolekcija- krema za tuširanje i losion za telo sa uljem makadamije

U predposlednjem postu (Avon AT maska za kosu sa arganovim uljem) spomenula sam neke od blagodeti korišćenja ulja za negu. Proizvod o kome ću vam danas pisati takođe dolazi iz Avona i ne sadrži arganovo, već drugo po popularnosti ulje za negu- ulje makadamije.

Izvor


Ulje makadamije je zbog svog specifičnog sastava izrazito pogodno za negu  kože. Sadrži vitamine A i E, kao i jedinjenja neophodna za sintezu vitamina D. Zahvaljujući svom sastavu, ublažava upale, štiti kožu i kosu od UV zraka, hidrira, hrani i neguje. Brzo se upija.

Avonova linija koji sadrži ovo super ulje jeste Skin So Soft supreme nourishment, u okviru koje su dostupni kremasto sredstvo za tuširanje i kremasti losion za telo. Proizvodi od 250ml kupljeni su u setu, po ceni od 599din. Oba proizvoda dolaze u ambalaži od srednje tvrde plastike. Krema za tuširanje je u providnoj, a losion za telo u neprovidnoj ambalaži.



Struktura sredstva za tuširanje je bele boje, jako kremasta i blagog, puderastog mirisa. Prilikom tuširanja, stvara blagu, negujuću penu. Lako se ispira i za sobom ostavlja svilenkast osećaj. Ne isušuje kožu, naprotiv, jako je negujuće i nećete imati problema sa svrabom ukoliko zaboravite da ga nanesete. Jako je hidrantno.

LISTA SASTOJAKA: PURIFIED WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, COCAMIDE MEA, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, FRAGRANCE, BENZOPHENONE-3, DISODIUM EDTA, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PHOSPHORIC ACID, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SD ALCOHOL 40-B, SILICA, DIMETHICONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PEG/PPG-20/23 DIMETHICONE. MAY CONTAIN: RED 4, RED 33, EXT. VIOLET 2, YELLOW 5. 



Struktura losiona za telo je nešto ređa od strukture sredstva za tuširanje. Boja je takođe bela, sa skoro neprimetnim shimerom. Lepo se razmazuje i nije potrebna velika količina prilikom nanošenja. Relativno brzo se upija. Nakon korišćenja, koža je mekana, sjajna i hidrirana čak i narednog dana. Moram da priznam da je ovo jedan od retkih losiona za telo koji mi prija- pošto imam suvu kožu tela. Iz tog razloga sam bila jako sumnjivava i razmišljala između ovog seta proizvoda i planet spa butera za telo. Mogu vam reći da se nisam pokajala. Ova kolekcija je za moju kožu laganija verzija Planet SPA nege. Losion jako lepo nahrani kožu i nakon nanošenja stvara svilenkast zaštitni sloj. Koža dobije zdrav sjaj i zbog blagog shimera koji sadrži losion, koža blisata skoro kao kad na nju nanesete ulje za telo.

LISTA SASTOJAKA: PURIFIED WATER, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, PETROLATUM, MINERAL OIL, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ETHYLHEXYL ISONONANOATE, PEG-40 STEARATE, PHENOXYETHANOL, BEESWAX, IMIDAZOLIDINYL UREA, DIMETHICONE,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHOLETH-24, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE, SODIUM HYDROXIDE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CETETH-24, ALUMINA, SILICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PEG/PPG-20/23 DIMETHICONE, HYDRATED SILICA.

Sve u svemu, moj konačan sud: I love SSS <3! Ovu kolekciju preporučujem curama sa mešovitom i suvom kožom. Ukoliko su vam buteri iz Spa kolekcije malo "teži" za negu, ova dva proizvoda će vam sigurno odgovarati za nešto laganiju negu.


Da li ste probale neki proizvod iz SSS kolekcije? Kakvi su vaši utisci?

Hvala na čitanju <3!

2 коментара :

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com