Instagram

Претражи овај блог

недеља, 2. октобар 2022.

Blogomarija 2.0

Nisam sigurna kako da započnem ove redove nakon toliko pauza, a već 2 godine od poslenje. Nekako je ranije bilo lakše napisati tekst i pritisnuti objavi.


Za početak, dobro došli na BLOGOMARIJA 2.0.


Od 2015. godine kada sam objavila prvi post na blogu, prirodno, promenilo se mnogo toga: način života, prioriteti, okruženje, okolnosti. 7 godina kasnije, evo nas opet na istom mestu. Bez sumnje, ovo će i dalje biti mesto okupljanja zaljubljenika u zabavu, život, lepotu, negu i modu, ali će biti i mnogo drugih, zanimljivih tema. Pored gore pomenutih, dodaćemo po neku šerpu, varijaču, korpu čistog - a i prljavog veša jer sve je to život.

Zahvalna sam svima koji su izdvojili vreme da pročitaju ove redove i svima koji su posećivali ovo mesto čak i kada nije bilo nekoga da ih dočeka, pozdravi i da im odgovori. Ceo život je učenje, lutanje, traganje za smislom i pronalaženjem sebe. Na tom putu, ne osuđujmo sebe, a ni druge. Moja želja je da sa svima koji to žele podelim svoja zapažanja i iskustva i da takođe svi vi podelite svoja iskustva i mišljenja sa mnom. Nadam se lepom druženju, kao i do sada. 


Čitamo se uskoro ponovo!

Нема коментара :

Постави коментар

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com