Instagram

Претражи овај блог

уторак, 10. март 2020.

[RECENZIJA] Hello Smile olovka za izbeljivanje zuba + poklon

Istraživanja kažu da se prilikom upoznavanja u prvih 7 sekundi stvori utisak o osobi. Kosa, ekspresije lica, govor tela, pogled, stisak ruke, osmeh...? Po čemu želite da vi budete zapaženi?


Photo by Freepik


Govor tela igra veliku ulogu u neverbalnoj komunikaciji. Osmeh radi najbolje. Nedavno sam čitala knjigu na temu govora tela i jedan od univerzalnih znakova koji svi razumeju je upravo osmeh. A da bi jezik koji svi razumeju bio još upečatljiviji, imam nešto za vas.






Prva asocijacija za lep osmeh jesu najpre zdravi, lepi i beli zubi. Zdravlje i belina zuba zavise od mnogo faktora: genetike, zivotnog stila, brige i higijene isl.  Na neke od njih možemo da utičemo dok su neki faktori na žalost, nepromenljivi.

Moji zubi su krupni i gusto zbijeni. Prirodna boja nije baš bela, već je gleđ malo žućkasta - nemam žute zube ali se nadam da shvatate šta želim da kažem. Do sada nisam imala ni jedan estetski zahvat osim peskiranja - pre par godina, ako se može svrstati u tu grupu. Nemam fobiju ali mi nije sve jedno kada treba da posetim zubara tako da bilo kakve intervencije osim osnovnih (čak ni izbeljivanje zuba) ne dolaze u obzir. Onda na scenu dolazi izbeljivanje zuba kod kuće i prvi susret sa Hello smile olovkom.

Distributer navodi sledeće:
  • Hello Smile olovka za izbeljivanje zuba je preparat bezbedan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije
  • Hello Smile olovka je pogodna za brzo i bezbedno izbeljivanje zuba u kućnim uslovima,
  • Hello Smile olovka je namenjena korišćenju na prirodnim i vitalnim zubima,
  • Hello Smile olovku za izbeljivanje zuba bezbedno je koristiti tokom dojenja,
  • Hello Smile olovka za izbeljivanje zuba se iz preventivnih razloga ne preporučuje tokom trudnoće,
  • Hello Smile nije namenjena korišćenju na veštačkim i avitalnim zubima i
  • ukoliko niste zadovoljni efektom beljenja zuba garantuju povraćaj novca.
Kako su svi sastojci ispitani i odobreni od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije, neželjenih efekata ovaj preparat nema. Ukoliko imate izuzetno osetljive desni,  postoji mala verovatnoća da će se javiti blaga iritacija i peckanje, što je zabeleženo kod malog broja korisnika. U tom slučaju se preporučuje pauza u korišćenju u trajanju od 7 dana a nakon toga proizvod se može bezbedno koristiti ponovo isključivim nanošenjem na površnu zuba.


Hello Smile olovka za izbeljivanje zuba dolazi upakovana u kvalitetnu,  lepu kartonskou kutiju koja je zaštićena celofanom pa time garantuje sigurnu isporuku do krajnjeg potrošača. Poklopac kutije se zatvara na magnet što je baš fino - dopada mi se dizajn kutije koja je izrađena od mat kartona . Hello Smile olovku za izbeljivanje zuba u kutijici prati ilustrovano upustvo za njeno korišćenje.




Proizvod za izbeljivanje zuba u formi gela smešten je u jako praktično pakovanje što omogućava brzu i ciljanu aplikaciju. Sadrži 2 ml proizvoda. Pre prve upotrebe potrebno je nekoliko puta "zavrnuti" donji deo kako bi se gel potisnuo na vrh aplikatora - četkice. Pre svake upotrebe preporučuje se da se olovka za izbeljivanje zuba protrese nekoliko sekundi. Preporučuje se korišćenje u trajanju od 7 do 10 dana nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 7 dana između dva korišćenja tretmana za izbeljivanje zuba.



Osim trenutnog efekta, proizvođač navodi da sastojci štite zubnu gleđ od promene boje neko vreme nakon tretmana. A evo i liste sastojaka:


natrijum bikarbonat, natrijum pekarbonatglicerol, propilenski glicerol, dejonizovana voda, tietanolamin,
karbomer, karboksimetil celuloza, karbamid peroksid, polivinilpirolidon,
mentol


Hello Smile olovku sam koristila po preporuci najčešće uveče, pre spavanja. Ona će vam takođe pomoći da izgubite koji kilogram jer nakon nanošenja gela za izbeljivanje zuba ne treba unositi hranu i piće narednih pola sata (obično kad uhvati kriza)  a nakon isteka tog vremena isprati zube vodom. Nakon osnovne higijene zuba nanela sam gel za izbeljivanje. Tokom nanošenja nije prisutan nikakav ni prijatan ni neprijatan osećaj. Osetila sam samo "slatkast" ukus gela.  Prisutno je blago penušanje koje se kod mene javilo između zuba - ali ne uvek što smatram da je posledica ostataka koje konac za zube nije uspeo da izvuče napolje. Nakon isteka vremena delovanja i ispiranja usta i zuba, prvi put nisam videla nikakvu razliku. A ni drugi. Možete zamisliti moje razočarenje ali je to ipak proces. Tek nakon trećeg korišćenja bilo je primetno da su mi zubi belji. Svako naredno korišćenje davalo je bolje rezultate da bih stigla do ovoga, nakon 8 dana korišćenja Hello Smile olovke za izbeljivanje zuba kod kuće:

Od prvog do osmog dana korišćenja

Nisam sigurna koliko dobro možete da vidite napredak jer moj telefon inače pravi "tople" slike a zbog boljeg prikaza ih nisam editovala. Po mojoj proceni, zubi su izbeljeni za možda dve nijanse a to su primetili i ljudi iz okruženja. Zadovoljna sam efektom nakon prvog tretmana a već nakon sledećeg očekujem možda i bolje rezultate (ukoliko je to s obzirom na moju prirodnu boju zuba moguće). Nisam se odrekla kafe i drugih "obojenih" namirnica koje bi mogle da utiču na krajnji rezultat tako da ga lično smatram verodostojnim.


Hello smile olovka - pre i posle


Ukoliko želite probate neki proizvod za brzo izbeljivanje zuba u kućnim uslovima, iz svog iskustva mogu da vam preporučim Hello Smile olovku. Prijatno iskustvo i bez neželjenih efekata (u mom slučaju) rezultiraju daljom upotrebom ovog preparata.

Detaljne informacije i video upustvo možete pogledati na zvaničnom sajtu - https://thehellosmile.rs/
Olovku za izbeljivanje zubamožete poručiti putem linka - https://thehellosmile.rs/prodavnica/
a ukoliko imate dodatne pitanja , možete ih kontarati ovde - https://thehellosmile.rs/kontakt-2/

Da li želiš da isprobaš Hello Smile olovku?
Hello Smile poklanja čak 5 olovi za izbeljivanje zuba čitaocima bloga Blogomarija Makeup & more! Igramo se na Instagramu - tamo možeš osvojiti jednu od 3 a na fejsbuku jednu od 2 olovke. Pravila za učestvovanje možete pogledati na linku - klik za INSTAGRAM NAGRAĐIVANJE I klik za FACEBOOK NAGRAĐIVANJE.
P.S. Možeš se prijaviti na obe platforme i komentarisati više puta i na taj način povećati šansu da baš ti isprobaš ovaj proizvod.

Srećno!
*PR Proizvod

4 коментара :

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com