Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 7. јануар 2016.

Nova godina, nekoliko rečenica i noviteti

Početak nove godine vezuje se za početak nečeg novog, pravljenje planova, liste ciljeva, želja i sl. Ja 2016. godinu započinjem najlepšim željama za sve drage osobe, dobre ljude, za moje drage čitetelje i sa zdravicom da nam ova godina bude najbolja do sada. Zatim, godinu započinjem starom listom i nekoliko novih ciljeva, volim da sve moje želje i planovi budu na jednom mestu. 

Izvor


Ko što kaže izreka:

"Nikada nije kasno da se sanja novi san niti da se postavi novi cilj"

Nisam osoba koja čeka ponedeljak, prvi u mesecu ili novu godinu kako bih započela nešto ili na listu dodala novu stavku, volim da delujem odmah i ne čekam "pravi trenutak" već se trudim da ga stvorim sama. Motivacije ponekad zafali ali kada bacim pogled na listu svojih ciljeva, a isčitam ostvarene shvatim da mogu da ostvarim i one koje nisam (za sada) uokvirila crvenom olovkom. Isto savetujem i vama, ne čekajte ponedeljak, prvi u mesecu ili početak nove godine, uzmite stvar u svoje ruke sada i budite korak bliže ostvarenju svojih ciljeva.


Nova godina - Nova ja - Novi blog?

Iskrena da budem, nemam neke velike planove u vezi bloga. Moj blog je moje mesto za opuštanje, uživanje, deljenje mišljenja i ljubavi pa će tako i ostati. Moja zona komfora i prija mi ta sigurna luka.  Nastaviću da ga negujem i izražavati se uvek kada osetim potrebu za tim. Jula ove godine blog slavi drugi rođendan a poznanstva i znanja koje sam za to vreme stekla su neprocenljiva. Tu su naravno i neke nove lepe saradnje, od kojih su pojedine obeležile predhodnu godinu a i neki od njih su se potrudili da mi ulepšaju praznike pa su me ispod novogodišnje jelke kada sam se vratila sa odmora sačekali divni pakletići.

Možda mi je saradnja sa Trade Expressom- Uvoznik brendova Eveline, Farmona, Top Chioice, Classics, La Rive za Srbiju obeležio predhodnu godinu. Imali smo divnu obostranu saradnju te su čak i sponzorisali nagradnu igru na mojoj strtanici na čemu sam im jako zahvalna. Trede Express tim mi je poslao paketić proizvoda za negu tela a to su Farmona Sweet Secret piling za telo - nugat krem i Eveline SPA Professional losion za telo koji miriše prelepo, baš je pravi spacy zimski miris, ne onako težak već preovladava slatkasto osvežavajući miris pomorandže sa trunčicom začina. O balzamu za telo iz Sweet Secret kolekcije ste već mogli da čitate ovde - KLIK, a sada sam iz iste mirisne linije dobila piling i nestrpljiva sam da ga isprobam, miriše neverovatno. Tu se našao i set testera Farmoninih proizvoda, od kojih me posebno interesuje Dermacos piling za lice jer sam u potrazi za jednim takvim proizvodom. A uz sve to i divna novogodišnja čestitka <3 



Kozmetika BURRA je u drugoj polovini prošlog meseca organizovala druženje za blogere na koje sam bila pozvana ali na žalost zbog privatnih razloga nisam mogla da prisustvujem. Videla sam da su se cure provele divno u šta nisam ni sumnjala i da su na poklon pored promotivnog materijala dobile i personalizovanu kremu za lice  što je jako kreativno i divan znak pažnje te se iz toga može zaključiti koliko BURRA zaista brine o svojim korisnicama. Svaka čast za ideju :). A kako sam bila sprečena - divni članovi BURRA tima su mislili na mene i posali mi novogodišnji paletić na čemu im se ovako i javno zahvaljujem. Burra mineralni dezadorans obožavam i već sam o njemu pisala na blogu - OVDE KLIK, kremu za okoloočno područje testiram u najveće, a ovo je drugo pakovanje koje sam dobila, BB krema mi se na prvu loptu dopala jer sam probala testere - sada sledi formiranje sveukupnog utiska a  miceralnu vodu sam nestrpljiva da isprobam i krećem sa testiranjem čim završim sa jednim drugim proizvodom. 



Skoro godinu dana jedna sam od saradnica na portalu Lepotica. U poslednje vreme nisam preterano aktivna ali se Jelena tokom praznika setila mene. Hvala na divnom paketiću <3



Hedera Vita prirodna kozmetika je divan domaći brend prirodne kozmetike i otkirće koje mi je obeležilo poslednje tromesečje protekle godine. Nakon što sam se "navukla" na njihovo Panthenol mleko za čišćenje lica (pročitajte više OVDE - KLIK) i zaljubila u preslatka pakovanja, probala sam i njihovu masku za kosu sa zeolitom. Paketić koji su mi poslali sredinom decembra divna je dopuna mojoj HV kolekciji proizvoda i divno iznenađenje.



Sa kompanijom DAMB beležim saradnju dužu od godinu dana. Uvoznik su za brendove kao što su Subrina Professional, Marrakesh, The Wet Brush i drugi a već ste neke od njihovih proizvoda mogli da osvojite u nekoj od nagradnih igara čiji su sponzori bili. Paketić kojim su me oni obradovali upravo je sadržao magičnu The Wet brush četku u girly pastel pink nijansi ( o njoj sam pisala OVDE - KLIK ) i Marrakesh hranljivim šamponom za kosu čiju sam vam recenziju već spremila.



Poklon koji me je posebno raznežio jeste poklon koji sam dobila juče, od moje drage čitateljke Jasmine, zajedno sa čestitkom i najlepšim željama. <3 <3 <3 



A tu je i poklon od Marine <3 



I od imenjakinje Marije sa bloga Dark Paradise by Marija



Proizvodi kojima sam se sama počastila su:

Yves Rocher Jardins du Monde kreme za tuširanje - makadamija i kafa


Omiljeni zimski miris Amber Elixir iz Oriflamea



I poslednje što sam kupila jeste ova Mixa krema za lice, Nivea trakice za čišćenje pora, Sensilis tonik koji mi evo već pomaže kod bubuljica koje mi bujaju na bradi i Niveina peel-off maska koju sam zaboravila da slikam.




I to je to, drage moje. Od srca vam želim da vam ova godina bude najbolja do sada i da vam zdravlja, ljubavi i mira ne zafali. Sve ostalo se može kupiti ;).

Hvala na čitanju! <3


6 коментара :

  1. Bas si se super ponovila :) najvise mi se svidja cetka, koja je predobra i obozavam je. :) obavezno pisi utiske za mixa kremu i bura bb kremu :* <3

    ОдговориИзбриши
  2. Dopadaju mi se noviteti a posebno kako si napisala uvodni deo o želhama, ciljevima i blogu kao mirnoj luci jer ja verujem da svi koji tako posmatraju na stvari na kraju ostvare više nego što i očekuju. Ja ti želim da prectraš sve sa liste i mnogo zdravlja i sreće :)

    ОдговориИзбриши
  3. Noviteti su divni :)
    Sve najbolje u 2016.godini :)

    ОдговориИзбриши
  4. Pre svega, zalim ti sve najbolje u ovoj godini i da ti bude najbolja do sada na svim poljima, zato sto to zasluzujes :)
    Stvarcice mi deluju skroz zanimljive :**

    ОдговориИзбриши
  5. Hedera Vita je nesto posebno, ja sam prezadovoljna njihovim proizodima!
    Srecna Nova godina i pisi...
    Poz, Jelena.

    ОдговориИзбриши
  6. Probala sam Burrinu bb kremu, i meni se dopala ali razmislicu jos o kupovini.. Sensilis tonik sam potrosila i super je bio stvarno, i jak je i nije :), u svakom slucaju je efektan (iako malo teskog mirisa:)). Zelim ti sve najlepse u Novoj godini i srecan Bozic ! Kristina :*

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com