Instagram

Претражи овај блог

уторак, 19. јануар 2016.

Farmasi Camouflage tečni korektor

Potraga za idealnom nijansom pudera i korektora za sve svetlokožce zna da bude frustrirajuća. Kako  i sama spadam u grupu srećnica sa porculanskim tenom, teškom mukom sam pronašla dva korektora koja su jako različita a podjednako mi omiljena i upotrebljiva. Prvi, koji koristim svakodnevno je upravo Farmasi i njega sam vam u nekoliko rečenica već prestavila u okviru grupne recenzije, ali kako kupujem već drugo pakovanje, smatram da je proizvod koji zaslužuje punu pažnju.


Camouflage tečni korektor dostupan je u okviru kataloške prodaje Farmasi kao i u pojedinim lokalnim parfimerijama / kućama hemije gde cene zanju da budu niže i do 100 rsd. Ja sam konkretno ovaj proizvod poručila iz kataloga po ceni od 390 rsd jer ga nisam viđala po rafovima. Proizvod sadrži 4 ml proizvoda a pakovanje je izrađeno od sjajne tvrde plastike. Na vrhu ima četkicu uz pomoć koje korektor može da se nanese na željeno područje ali je doterivanje i tapkanje prstom neophodno. Proizvod se iz pakovanja istiskuje okretanjem dojneg dela pakovaja - isti mehanizam kao kod ruževa. Kod prve upotrebe potrebno je biti oprezan i strpljiv dok se proizvod potisne iz pakovanja do četkice  - prilikom okretanja donjeg dela budite pažljive kako nebiste preterale i kako nebi izašlo više proizvoda nego što je potrebno.


Korektor koji ja imam je u nijansi 02. Struktura je kremasta i lagana, što je upravo ono što mi se jako dopada kod ovog proizvoda. Podton je neka nijansa između roze i kajsija boje te savršeno legne mojoj svetloj puti. Koristim ga za dnevnu šminku jer ima prirodnu završnicu, ne uvlači se u linije ispod očiju i okoloočnom području daje divan svež izgled.  Što se "Camouflage" u nazivu tiče - diskutabilno. Ukoliko imate potrebu za prekrivanjem većih nepravilnosti - potreban vam je proizvod veće prekrivne moći.


Jako sam srećna što se moja potreba za upotrebom korektora u okoloočnom području svodi samo na prosvetljavanje istog, tako da nisam sigurna kako bi ovaj korekrot legao osobama koje imaju problem sa tamanim krugovima i nekim većim nedostatcima za prikrivanje. Takođe, ovim korektorom nećete uspeti da prekrijete bubuljice i druge nedostatke pa vam preporucujem nesto jače.

Ukoliko ste u potrazi za laganim, kremastim proizvodom koji na licu izgleda prirodno a okoloočnom podrulju daje svež izgled - ovo je proizvod za vas. Smatram da je idealan za početnike u šminkanju, za mladu kožu koja nema velike potrebe za prikrivanjem već za postizanjem svežeg i prirodnog izgleda. Ukoliko imate suprotna očekivanja i ukoliko ste u potrazi za korektorom koji će prikriti sve nesavršenosti na licu, uključujući i tamne kolutove, depigmentaciju, bubuljice - moja preporuka je moj drugi favorit u istoj kategoriji a on nam dolazi iz NYX - a. O NYX korektoru iz HD Photogenic kolekcije moći ćete da čitate u nekom od narednih postova a ovo je mali uvod u neku od sledećih recenzija.

Da li ste probale Farmasi / NYX  korektor? Imate li svog favorita?

Hvala na čitanju! <3

6 коментара :

  1. Nisam probala ni jedan ni drugi, a bas sam u potrazi za korektorom (svi su mi nekako przuti i pretamni).Kako Nyx-a njega ima u Skoplju cekam recenziju...

    ОдговориИзбриши
  2. Odavno merkam par njihovih proizvoda, ali ih nigde nisam viđala :-( Ne znam nikoga ko ih prodaje preko kataloga, a na njihovom sajtu nisam našla spisak parfimerija koje ih imaju u ponudi. Ako ih primetiš negde, obavezno javi :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se bavim prodajom farmasi kotmetike i ako te sta zanima vezano za tu kozmetiku i ako zelis da ti posaljem katalog mozes me naci na fb Lela Latinovic (cirilicom) ili mi pisi na mail. lelalatinovic@hotmail.com :)

      Избриши
    2. Ja se bavim prodajom farmasi kotmetike i ako te sta zanima vezano za tu kozmetiku i ako zelis da ti posaljem katalog mozes me naci na fb Lela Latinovic (cirilicom) ili mi pisi na mail. lelalatinovic@hotmail.com :)

      Избриши
  3. Podseća me izgledom na Sephorin.. A Nyx-ov sam imala i nisam nešto naročito zadovoljna bila, za razliku od ostalih koliko vidim :D

    ОдговориИзбриши
  4. Essence camouflage korektor je također odličan i može da prekrije sve.Tako da vam preporučujem jer je jedan od najboljih❤️

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com