Instagram

Претражи овај блог

среда, 5. август 2015.

I LOVE IT: Jul 2015

Post o ovomesečnim favoritima je ( umalo ) izostao. Razlog tome je što kada uživam u nekom proizvodu, ja uživam do samog kraja i ne odvajam se od njega, što ćete videti u nastavku. Favorita nema puno, ali je to jedno lepo, odabrano društvo.


Ayna Cosmetics Supreeme Booster serum - Ayna Cosmetics je sama po sebi za mene otkriće godine. Ovaj serum i kremu za lice OBOŽAVAM! Iako se radi o nešto višem cenovnom rangu, tvrdim da vrede svaki dinar. E sad, malo sam razočarana što sa vama delim ovu tužnu vest, a to je da se na žalost više neću družiti sa ovim serumom. Koliko sam oduševljena njime možete pročitati u recenziji - OVDE, a ja sam ga uvrstila uvrstila u mesečne favorite, poslednji put, pre nego što se nađe u postu o potrošenim proizvodima. Više informacija o Ayna cosmetics proizvodima možete dobiti na njihovom sajtu - OVDE. 


Caudalie Eau de Beaute se našao i u prošlomesečnim favoritima. Jako mi prija, super osvežava kožu lica i ima baš lep i osvežvajuć miris. Više o njemu sam pisala OVDECaudalie Eau de Beaute- Beauty Elixir


Kada smo već pored svežine, predstavljam vam Burra Skin Expert mineralni roolon dezadorans, bez Al soli, alkohola i parabena. Iz same liste sastojaka nemoguće mu je odoleti, ukoliko pratite moj blog znate kakvih sam problema zbog nezdravih dezadoranasa imala ( evo o čemu se radi - OVDEAntiperspiranti i Znojenje - moje iskustvo). Planiram da vas uskoro upoznam malo bliže sa njim i da sa vama podelim svoje utiske kroz recenzuju. Neću mnogo o njemu, samo ću vam reći da je prošao test u teretani, vožnji autobusom koja traje 3 sata. I pored toga ima baš lep sladnunjav miris, nešto između ananasa i dinje :). Jako sam zadovoljna efektom koji ima. I da ne dođe do zabune, kako se radi o zdravom dezadoransu on ne zapušava pore i ne remeti prirodno funkcionisanje organizma sprečavajući znojenje već se samo bori protiv pojave neprijatnih mirisa i neutrališe iste. 


Eveline Argan Oil InShower hranljivi losion za negu tela pod tušem je za mene pravo otkriće. Ukoliko imate suvu kožu tela koja zateže i svrbi i niste do sada pronašle odgovarajući InShower porizvod - velika je verovatnoća da će vam upravo ovaj odgovarati. Više od mesec dana sam svakodnevno uživala u njmu i mogu vam reći da odlično radi posao. Zbog visokih temperatura sam njega jedino mogla i da koristim, svaki losion / krema koju sam pokušala da mažem na telo mi je jako smetao. O njemu ste mogli već da čitate OVDE: Eveline Argan Oil 3 u 1 hranljivi losion za negu tela pod tusem 


Antibol krema je prava prva pomioć i slobodno bih je mogla nazvati ovomesečnim porodičnim favoritom. Kremu smo koristili svi - što zbog upale mišića, što zbog kostobolje i bolova u leđima. Mislim da je ovo krema koja bi dobro došla svakoj porodičnoj apoteci. Čitajte ovde o Anti(glavo)bol krema



Avon Naturals sprej za telo - nar i mango mi je omiljen u toku cele godine, naročito leti. Jedan je od prvih koji je kompanija lansirala i koji se najviše održao. Divan voćni, osvežavajući miris, kao porcija voćne salate ili još bolje - ludog letnjeg koktela. Uskoro ću vam predstaviti svoju skromnu kolekciju sprejeva za telo iz ove linije :).


I za kraj, jedan dekorativni proizvod, a to je ova četvorobojna paletica senki iz Farmasija. Ne preuveličavam kada kažem da je kvalitet nadmašio cenu. Ovu paletu koristim skoro pa svakodnevno od kad je imam. Boje su super nosive i za dnevnu i večernju šminku, kao i kada želite da kreirate neki look kojim želite da naglasite preplanuli ten.



I, to je to! :)

  Da li ste probale neki od navedenih proizvoda, da li imamo iste favorite? 

Hvala na čitanju! <3

20 коментара :

  1. Super su favoriti i nemoj nikada da nas ostavis bez posta :D <3

    ОдговориИзбриши
  2. Sve osim ovog caudalie sta li je i senki sam probala i obozavam 😊

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moraš da probaš senke, mnogo u dobre, baš pigmentovane a mislim i da su tvoje boje :) <3

      Избриши
  3. O Ayna serumu svi znamo sta mislimo :D Savrsensto jedno! Eveline inshover sam trazila posle par dobrih recenzija, ali nisam uspela da ga nadjem :\ Obozavam takav tip tusiralica, Nivea definitivno drzi prvo mesto trenutno :) Bas bih volela da probam Evelinov! Burra je i za mene otkrice ovog leta :) Opet pohvale za fotkice <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala Joko <3 Kako sam danas bila nikakve volje, lepo je pročitati ovakav komentar <3 Hvala, hvala, hvala <3 Ja nisam nešto zadovoljna klasičnim Niveinim InShower losionima, tačnije uopšte ali sam probala onaj Q10 sa zrncima i baš je cool, mnogo mi se dopada efekat hlađenja- za šta sam mislila da je samo marketinški trik :D Da li si i njega probala?

      Избриши
  4. Nisam isprobala nijedan od ovih proizvoda, ali bih volela da nabavim rollon. I ja pokusavam da predjem na prirodne dezodoranse, ali jos uvek nisam pronasla nista dovoljno efikasno za velike vrucine...Paletica je prelepa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaš moju preporuku za rollon, meni se jako dopada, nije me izneverio ni u teretani ni na putovanju. Jeste da pazuh nije suv ali neprijatnih mirisa nema.

      Избриши
  5. Baš sam razmišljala da li da naručim Avon sprej i koji, i sad sam odlučila da uzmem od nara. :) Baš si me zainteresovala za Burra dezodorans, čekam recenziju. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što sam ti pomogla oko donošenja odluke :) Dezić je super i očigledno je izazvao najveće interesovanje, recenzija je u pripremi i očekj je ovih dana :).

      Избриши
  6. Farmasi paleticu sam davno mjerkala i zaboravila sam na nju. Super da si me podsjetila, moraću je kupiti! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Paletica je nadmašila moja očekivanja, nadam se da će se i tebi dopasti isto kao i meni :)

      Избриши
  7. Bas bih volela da probam ovaj Ayna serum, kao i Burra dezadorans i Eveline losion. Lista proizvoda koje zelim da probam je bas dugacka pa ne mogu sve da postignem, slatke muke. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biće prilike, samo polako :) U apotekama su trenutno aktuelne Burra promocije pa vidi na njihovoj facebook stranici i ugrabi povoljnosti, a Eveline je trenutno na sniženju u Liliju i košta samo 325 din :).

      Избриши
  8. Ovaj Bura roolon nisam nikad probala,kao i nista drugo od njihove kozmetike,ali cu morati:-D Evelin argan shower gel imam jer sam dobila paketic sa njihovim proizvodima u nagradnoj igri :-D ali nisam jos uspela da ga probam,nikako da stigne na red :-D

    ОдговориИзбриши
  9. Caudalie proizvodi su mi tiha patnja, nikako da ih probam jer su mi cjenovno nedostupni, ali ne zadugo! Jedva ih čekam isprobati, nadam se da će mi odgovarati.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com