Instagram

Претражи овај блог

уторак, 7. април 2015.

I LOVE IT: Mart 2015

Pogledajte najčešće i najradije korišćene proizvode tokom marta.


Post ovog tipa se samo jednom našao na blogu, na samom početku blogovanja. Kako nisam bila sklona eksperimentisanju i isprobavanju novih proizvoda, svaki post o favoritima bi se svodio na iste. Od tada, mogu se pohvaliti, sam isprobala mnogo nove kozmetike, promenila mišljenja o pojedinim proizodima, podigla kriterijume i usavršila svoje "kritičke" sposobnosti. U nastavku vam predstavljam proizvode koji su bili najčešće i najradije korišćeni prošlog meseca. Iznenadićete se, ima i dekorative :).



Proizvode sam podelila u dve grupe kako bi bilo lakše za praćenje i čitanje :). Najpre ću vam predstaviti preparativne favorite. Ovde se našlo:


Avon Care Fresh & Soft RoolOn dezadorans sa mirisom limete-  ovaj dezadorans  ne spada u kategoriju proizvoda kojoj sam počela da težim, ali svakako se našao u mojoj korpi (kako?!) i dospeo na listu favorita. Prvo, radi ono što bi trebao da radi, štiti od znojenja i neprijatnih mirisa. Dalje, ima prijatan, osvežavajući miris koji se oseti samo prilikom nanošenja. To mi se naročito dopalo jer mislim da su antiperspiranti nešto što treba da bude na neki način univerzalno i nosivo sa parfemom, sprejem, dezadoransom za telom koji inače koristim. I iz tog razloga sam plavi Dove prosledila dalje.

Oriflame Tender Care univerzalni balzam je proizvod koji nema zamenu kada je u pitanju nega usana i ispucalih/suvih delova kože. Vremenski uslovi nam tokom prošlog meseca nisu bili naklonjeni ali je ovaj univerzalni proizvod, kako tokom cele zime, tako i prošlog meseca bio uz mene. Pored raznih mazalica za usne koje sam kupovala i trpala, samo ovaj balzam je bio jedan i jedini proizvod koji bi ih lečio. Razočarana sam u sva slatka pakovanja koja su mi proteklih meseci pala šaka.  Ukoliko vam je potrebna intenzivnija nega, ovo je pravi proizvod za vas. Takođe, moje sveukupne utiske o njemu možete pročitati OVDE. 

Top Ten BioPomade Terapy krema za ruke je pravo otkriće za mene. Nikada nisam primećivala neku razliku između kremica za ruke, to je verovatno bilo zbog toga što sam probala možda 2 ili 3 brenda, najviše i sve su među sobom bile slične, lagane... A masnih struktura se gadim. Kremu sam zajedno sa losionom za telo osvojila u nagradnoj igri na zvaničnoj Top Ten facebook stranici. Ima specifičan miris koji se mojoj mami nije dopao, a mene je oduševio- preovladava slatkast miris belog grožđa, a u tragovima se javljaju i gorkast miris propolisa i belog sleza. Krema ima bogatu strukturu po kojoj me podseća na Caudalie kremu za ruke. Veličina zna graška je dovoljna kako bi se krema lepo razmazala. Ostavlja tanak zaštitni glicerinski sloji i brzo se upija.

Avon Naturals Sprej za telo- šljiva i vanila sam dobila na poklon od mame. Ima prelep slatkast miris i ukoliko ste volele sprej od vanile iz iste kolekcije koji se ne može trenutno naći u prodaji, volećete i ovaj. Sprej prelepo miriše i dugo se zadržava na koži. Kako posle nekog vremena prestanem da osećam miris parfema koji koristim, krenem sa korišćenjem sprejeva za telo da malo promenim i tako u krug.  Miris tople i slatkaste vanile je idealan za ovaj prelazan period :).

Victoria Secret Bloosom losion za telo sam osvojila u nagradnoj igri na blogu Forever Mockingjay. I tada mi je počelo proleće. Najpre me je oduševilo samo pakovanje- obožavam pumpice jer je nanošenje proizvoda kontrolisano, praktično i higijenski. Zatim mi se dopala girly neon pink ambalaža i sam naziv Pure Seduction Bloom je malo za mirišljavi buket koji se nalazi unutra. Losion ima lepu kremastu, hidrantnu formulu sa aloja verom koji se brzo upija i koji jako lepo neguje. Nakon korišćenja koža je blistava, glatka i prelepo miriše. Kako sam losion nanosila pretežno pre odlaska u krevet, svakog jutra soba je mirisala na cveće, a o pidžami da ne pričam- kao da sam nanela parfem koji se zadržava do sledeće večeri.

Dekorativni proizvodi koji su se našli na listi su:



Essence Lash Princess maskara o kojoj sam prvi put čitala kod Tanje na blogu Velike sitnice. Od tada se našala na mojoj rođendanskoj listi želja, a odatle, zahvaljujući kolegenici Dani- Lover of Beauty, stigla u moj neseser. Padam na slatka pakovanja, što je bilo i jedan od faktora da dospe na listu :). Kada sam se prvi put uživo srela sa njom, četkica mi je, iako sam znala sa fotografija kakva je, bila... da kažem neobična. Četkica jeste neobična ali sam iz prve uspela da nanesem maskaru "bez greške" i izvučem trepavice. Toliko o savlađivanju tehnike :D.

Naredna dva dekorativna favorita predstaviću vam u paru. Radi se o Flormar Lip Lineru br. 220 i Don Juan ružu za usne br. 45.


Ruž za usne sam dobila na pokon od drage teta Tiće sa bloga Sreća je zdravlje, koja je takođe veliki fan njegove prelepe ciklama boje i kremaste strukture. Kada sam sa tim ružem ušla u lokalnu parfimeriju, palo mi je na pamet, pošto mi se nijansa jako dopala da nađem identičnu olovku za usne (koju inače do sada nikad nisam koristila :D ). I uz pomoć ljubazne prodavačice, pronašla sam Perfect Match! 



Flormar 220 je za nijansu tamniji od ruža ali savršeno ide uz njega. Moram da priznam da sam tek sada otkrila pravu vrednost ovog proizvoda, ruž izgleda skroz drugačije i tako uredno. Kako je struktura olovke jako kremasta, može se nanositi i samostalno. 





Da li imamo iste favorite? Koji su vaši?

Hvala na čitanju! <3

14 коментара :

  1. Ja koristim AVOM rolon dezodorans i odlican mi je

    ОдговориИзбриши
  2. Za maskaru znaš sve...a primamljive su mi i ove Flormar olovke. :) Za sada sam oduševljena Essence olovkicama. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam i Essence, dobre su i one ali ne znam zasto mi je ova nekako bolja :D javi utiske kada probas neku Flormar :)

      Избриши
  3. Flormar olovka je bas lijepa, ja imam nijansu 228 i planiram nabaviti jos par, imaju lijep izbor nijansi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, jedva sam uspela da se odlucim :D Sigurno ce se jos neka naci u mom neseseru :).

      Избриши
  4. Slike su prelepe! :) U skorije vreme planiram da probam ovu Avon prskalicu, obozavam slatkaste mirise <3

    ОдговориИзбриши
  5. lepo set ? ja imam ruz essence i olovka i aljaner bas super svidjam malo dugotraje <3

    ОдговориИзбриши
  6. Avon Naturals sprejeve obozavam fantasticni su za leto, kao i ostali proizvodi iz te linije. Svi imaju prelep miris. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, imam ih još 4 u svojoj kolekciji i stalno ih vrtim. Ovaj mi je slatkast i super mi je za ovo prelazno vreme, a imala sam jedan i zimus :). Za sunčane dane ostaju nar, smokvica... :D

      Избриши
  7. Flormar olovka je presuper i ludim za njihovim olovkama, jeste da su suhe, ali ne isusuju usne... Essence princeza je i moj favorit!!! :DDD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je olovka fantastična, nisam primetila da je suva :D Baš lepo klizi i po ivici i po površini usana i ostavlja divan trag. No, drago mi je da se dopadaji u tebi i da imamo zajedničke favorite <3

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com