Instagram

Претражи овај блог

среда, 1. април 2015.

GlamBox- Mart 2015

"GLAMBOX je kutija koja se sastoji od 5 - 6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakog meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direktno do vrata Vašeg doma, otkiće Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vašeg doma, sami ili sa društvom. GLAMBOX kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GLAMBOX najveći hit u svetu kozmetike." (glamblox.rs)



Ovim rečenicama, sažeto na sajtu glambox.rs možete pronaći koncept GlamBox-a ili glam kutije koja je od skoro dostupna za poručivanje i nama. Posle dosta pročitanih pozitivnih ( a i negativnih) kritika, i sama sam se odlučila za kupovinu martovskog izdanja iste. Ono što ovom konceptu daje najveću čar jeste isčekivanje. Odbrojavala sam dane od datuma poručivanja pa sve do treće, četvrte, pete nedelje marta- i konačno je moja :)! Kutija mi je nepredviđeno, malo kasnila ali to nije umanjilo euforiju i isčekivanje već je  naprotiv sve više i više golicala maštu i stvarala iskrice svaki put kada bih čula neki automobil kako prolazi ulicom, nadajući se da je to kurir sa mojom misterioznom kutijom :). Iako su svi dobili kutiju pre mene i na facebook stranici razotkriveni proizvodi, iako sam odprilike znala šta će se naći unutra, nisam mogla da dočekam njeno otvaranje. Ipak je i ta mala doza misterioznosti dovoljna da kao pomahljitala istrčim iz kuće i presretnem kurira :D No, šta se našlo u mojoj kutijici?

...Elegantna i jednostavna, jako kvalitetna puderasto roze kutija začinjena mašnom konačno je stajala na stolu ispred mene. Zaštitna nalepnica koja je povezivala poklopac i kutiju zapovednički mi je govorila "Odlepi, odlepi!" a celo pakovanje vrištalo "OTVORI". Jedva suzdržana, odradila sam nekoliko fotografija i navalila na misterioznu kutiju. Gotovo hiruski preciznim i laganim pokretima skidala sam nalepnicu i podigla poklopac. Ispod belog zaštitnog papira i prospekta, šarene bočice odvukle su me, kao i sama kutija daleko od realnosti. koja trenutno i nije najsjajsnija. Kutija je, iako kasno, stigla baš u pravo vreme da razavedri tmuran dan, svojim bojama napravi dugu i vrati nadu da- POSLE KIŠE UVEK DOĐE DUGA.

AYNA COSMETICS noćna krema (12ml)  je upravo ono što je falilo mojoj AYNA kolekciji za negu kože. Pre desetak dana sam na testiranje dobila dnevnu kremu i serum, za koje ću ukratko reći: FANTASTIČNI a o kojima ćete čitati kroz nekoliko dana, pa je ova krema došla ko poručena :D. 



NIVEA INVISIBLE dezadorans (35ml) koji sam u full size pakovanju dobila za rođendan, a koji je u umanjenom super "dopuna" za torbu. Like.
NIVEA CREME SMOOTH krema za tuširanje (50ml) koju sam planirala da kupim, pa eto prilike da ga pre toga i isprobam. Super miriše.



SHISEIDO ULTIMUNE Power Infusing Concentrate (5ml) - tretman za negu koji jača odbrambene funkcije kože, štiti je od znakova starenja, spoljašnjih negativnih uticaja i dnevnog stresa*. Obožavam da isprobavam nove proizvode za negu lica, naročito serume i maske, pa ću nakon AYNA seruma u koji sam zaljubljena sigurno isprobati i ovaj koji sam dobila.


SHISEIDO Sheer and Perfect Foundation (7ml) je tečna podloga lagane strukture koja omogućava ujednačeni besprekoran ten, koži pruža zdrav, blistav izgled tokom celog dana.* Istinitost ove izjave preispitaću ovih dana pa vam javljam utiske. Na prvi pogled mi se čini da je struktura baš izdašna i da ima tu dosta da se macka.



SUBRINA Professional repair šampon (250ml) za oštećenu kosu sa uljem moringe poboljšava strukturu kose, obnavlja je i vraća joj vitalnost i mekoću.* Nedavno sam na testiranje dobila Subrinin šampon za volumen koji mi je ok, a sada imam priliku da isprobam i Repair kolekciju. Iako moja kosa nije oštećena, kovrdžava je i prirodno je malo suva ovaj šampon će mi dobro doći s vremena na vreme, a naročito leti kada mi je kosa jako isušena zbog Sunca. Takođe, psihički se priremam za radikalnu promenu boje kose, tako da će mi super doći ovakva nega.



Iako su sve kutije jako slične po sadržini, dopada mi se izbor GlamBox tima. Svi proizvodi su mi korisni, sigurno ću ih koristiti sa zadovoljstvom i utiske podedliti sa vama. P.S. Iskreno sam se nadala da će se u mojoj kutiji naći i  Gosh kozmetika koju jako želim da imam, ali kada mi je univerzum već ispunio jednu želju što se AYNE tiče, ja sam zadovoljna!

Kako vam se čini martovska kutija? Da li ste probale neki od proizvoda?

*GlamBox prospekt

Hvala na čitanju! <3



14 коментара :

  1. Divotaaaaa!!! Slican nam je sastav :) Ja dobila sampon za masnu kosu (woohoo pogodili su) i umesto Ayne nasla se Goshova maskara. Ja sam prezadovoljna Glamboxom i sigurno cu naruciti i skedeci :) Fotografije su fantasticne!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj box je ovde zahvaljujuci tebi i jako sam srecna zbog toga :). Ja sam bas zelela nesto da probam od Gosha, ali mi se nije "zalimilo" Inace sam prezadoviljn Aynom, upotpunila sam kolekciju :). Hvala ti draga <3

      Избриши
  2. Draga Marija,martovska kutija je ekstra.Licno nisam probala niti jedan od tih proizvoda,niti bilo koji drugi,jer je to sve luksuz za mene koji si ne mogu priustiti.Ali volim vidjeti srecne,zadovoljne i pozitivne osobe poput tebe,kao i citati tvoje blogove koji su jako interesantni i korisni.Samo nastavi tako i mnogo srece i uspjeha u buducnosti!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na lepom komentaru <3 Zaista se trudim oko bloga i drago mi je da ti se dopada ovo sto radim. Iako mi ovih dana sreca i dobro raspilozenje nisu jaca strana, trudim se da se to ne odrazi na blog i da isplivam iz tog vrtloga. Hvala ti puno na divnom komentaru jos jednom, ulepsala si mi dan <3. Zasrecu i zadovoljstvo kazu da se kriju u malim stvarima i lepim recima, to je upravo ono sto si ti meni pruzila i jako sam ti zahvalna na tome <3 Zelim ti sve najlepse od <3

      Избриши
  3. Odlično. Ja strpljivo čekam april, a proizvodi su im do sada uvek bili odlični!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti <3 ja se malo premisljam oko aprilske kutije, tj preracunavam... Nepredvidjeni troskovi, racuni... Videcemo, ali jako, jako je zelim <3

      Избриши
  4. Ne znam zasto se meni ne dopada sadrzaj ove kutije.Ayna kremica je ok, cula sam dosta pohvala za nju..Bas mi je krivo sto je vrlo malo devojaka dobilo Gosh sminku, vecini su zapali ovi Shisedo testeri.U celoj kutiji samo jedan full size proizvod, i to me je bas nerviralo i u kutijama koje sam ja kupovala.Zbog toga sam i odustala.Nadam se da ce sledece biti bolje.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su samo iscekivanje i misterioznost ono sto izaziva jos vece odusevljenje kada kutija stigne. Kutija mi se dopada zbog toga sto se radi o korisnim i upotrebljivim proizvodima, a sto se Ayne tice moja najtoplija preporuka. Imam dnevnu kremu i serum, uz pomoc Glama sam upotpunila negu i prezadovoljna sam rezultatima. Bas mi je krivo sto ti se sadrzaj nije dopao, ali verujem da ce se u nekoj od buducih naci nesto po tvom ukusu <3

      Избриши
  5. Ja sam razočarana jako, dobila sam tretman za kosu u full size koji uopšte nije prilagođen mojoj kosi i testere, jedino svaka čast za Ayna kremicu jer znam koliko je savršena i kutija je lepa. Jako mi je žao što sam ovako prošla jer mi je bila prva kutija i još poklon za osmi mart :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je krivo :(. Izgleda da sam ja jedna od retkih kojima se kutija dopala. Nadam se da ce sledeca biti bolja <3

      Избриши
  6. Baš si dobre proizvode dobila :D Shisedo ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daa, jako sam zadovoljna <3 inace do sada nisam probala Shiseido, jako sam radoznala da sve to izmackam i isprobam :).

      Избриши
  7. Nivea krema za tusiranje je odlicna, obozavam je. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Planirala sam da kupim full size, ali sam eto, dobila priliku da je pre toga isprobam. Verovacu ti na rec, ne moze biti losa ;).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com