Instagram

Претражи овај блог

недеља, 12. април 2015.

AYNA Anti-Age Supreme Booster serum

Pravo sa najvećeg sajma kozmetike u svetu- Cosmeeting and Creative Beauty koji je održan u Parizu, stuže nam jedan od TOP 5 pobedničkih proizvoda- Ayna Anti-Agde Supreme Booster serum koji je ni manje ni više autorsko delo novosadske firme "AYNA" čija je - sada slobodno mogu reći specijalnost, proizvodnja luksuznih kozmetilčih proizvoda, kako za žene, tako i za muškarce.



Gospođa Maja Otić, PR menadžer i osnivac AYNA kozmetike naglašava važnost slogana "Nega koja vas razume" i upravo tim vođen ovim sloganom se trudi da proizvodi budu baš po meri korisnika. Namenjeni su nezi svih tipova kože i mogu se pohvaliti najvećim procentom aktivnih sastojaka, među kojima se nalaze ekstrakt Haberelee, ultra lifting sfere, hijaluronska kiselina, ekstrakt ruže, pantenol i arganovo ulje koje su upravo ključne komponente proizvoda o kojem ćete čitati u nastavku: Anti-age Supreme Booster seruma.

Anti-age Supreme Booster serum dolazi u luksuznoj kutijici ljubičasto bele boje koja je izrađena od mekog i kvalitetnog kartona. Sivom bojom koja se savršeno uklada u izgled kutije naznačene su osnovne karakteristike proizvoda. Kako je dobro poznata činjenica da ambalaža prodaje proizvod, "AYNA" nosi pobedničko mesto po tom pitanju. Dizajn pakovanja me je oborio s nogu, a tek ambalaža u kojoj je smešten sam proizvod... U kutijici kontrasnih, oštrih i zaobljenih linija dolazi upakovana staklena bočica sa pipetom. Bočica je izrađena od mat stakla, dok je poklopac pipete od srebrne plastike. Nemate pojma koliko volim pakovanja koja imaju pumpicu ili pipetu. Najpre iz higijenskih, a zatim i iz praktičnih razloga. Po meni, definitivno pun pogodak za pipetu- jer da je pumpica to nebi izglealo tako elegantno i luksuzno. A sada dolazimo do....



Uz pomoć staklene pipete, na higijenski i precizan način omogućeno je doziranje ovog dragocenog eliksira. Mlečno bele boje, prijatnog mirisa- koji mogu uporediti sa bebi kozmetikom i lagane strukture pogodan je za lako nanošenje. Specifična struktura u ovom slučaju podrazumeva nešto što izgleda kao neki lagani losion za telo ili kremasti odstranjivač šminke.

Kako proizvođač navodi, serum ima ulogu pojačavanja dejstva dnevne i noćne kreme, uz obećani dugotrajni anti-age efekat. AntiAge efekat je nešto što većini bode oči i stalno se susrećem sa ženama koje "beže" od proizvoda koji u sebi nose ovaj prefiks, navodeći da one nemaju bore i da njima ti proizvodi nisu potrebni. Poštujem tuđe mišljenje, skidam kapu. Ali verujem da treba raditi na prevenciji. Stvarna svrha ovog seruma je u stvari dubinska hidratacija kože, zahvaljujući kojoj je zaštićena od spoljašnjih faktora i ranih znakova starenja, kao i ublažavanja istih. Korišćenje anti-aging proizvoda neće loše uticati na vas (što ne znači da trebaju da ih koriste devojčice, tinejdžerke), već će vam samo pomoći da se zaštitite od nastanka ranih znakova starenja.



Kako sam na testiranje dobila dnevnu kremu i serum, serum sam upotrebljavala samostalno umesto noćne,  a ponekad i pre nanošenja dnevne kreme (kada osetim da mi je koža "žedna"). Iako proizvod koristim redovno 3 nedelje, potrošila sam tek 1/4 zapremine, što mu dođe oko 7,5 ml ( Ko je bolji račundžija od piroćanca :D )... Ovoj činjenici ide u prilog bogata i izdašna struktura. S obzirom da se radi o strukturi koja je slična nekom laganom losionu za telo, jako lepo se nanosi i brzo upija. Ne ostavlja niti lepljiv, niti mastan trag, već odmah nakon upijanja, koža je na dodir svilenkasta i meka.

Ukoliko me pratite duže vreme, znate da mi je koža totalno neobuzdana, pa iz mešovite koja je oko nosa sklona mašćenju preko noći prelazi u suvu, dehidriranu. Ovaj serum mi je olakšao život. Kako je namenjen svim tipovima kože (kao i ostali AYNA proizvodi), kupovinom ovog proizvoda ne možete pogrešiti. Korišćenjem ovog seruma i dnevne kreme, nakon 2 dana primetila sam veliko poboljšanje- i što se izgleda i što se osećaja na koži tiče. Nakon većernjeg nanošenja, ujutru bih se budila sa vidno hidriranom i lepom kožom. Zatezanje je nestalo, koža lica je izgledala nahranjeno, zdravo, a ispucalih područja nije bilo. Da.... Zvuči kao TV reklama... Ali pročitajte i utiske mojih kolegenica: Šmizletina, Sreća je zdravlje, Iz Mog Pera, Kiss and MakeUp...  Paaa, šta kažete sad?!


Oduševljenje ovim proizvodom je nešto što se masovno širi, tako da ne sumnjam da će zahvatiti i vas kada ga budete probale. Osim veeelikih pluseva koji se tiču dizajna pakovanja, pa same bočice, a prvenstveno samog proizvoda, ne mogu navesti ni jedan minus. Ovaj serum je svakako dobra investicija- odgovara svim tipovima kože, može se nanositi i samostalno i sa dnevnom/noćnom kremom, super je kao podloga za šminku, divne je sutrukture, ne troši se brzo i što je najbitnije daje rezultate.

Da li koristite serume? Koji vam je omiljeni proizvod za negu lica?

Hvala na čitanju! <3


*PR proizvod

8 коментара :

  1. Od seruma sam koristila Afroditin natural lift koji mi je bio odlican.Ovaj bih rado probala ali je nedostizan za moje prilike.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Slavice, pratite blog i stranicu. Uskoro sledi iznenađenje za moje verne čitateljke i pratioce <3 Hvala na komentaru.

      Избриши
  2. Možemo samo reći sudeći po svim našim utiscima i recenzijama da je ovaj serum savršen <3

    ОдговориИзбриши
  3. Ne koristim serume ali ovaj mi je zapao za oko nakon silnih pozitivnih recenzija =)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Topla preporuka :). Javi utiske ukoliko se odlučiš da ga isprobaš :). Nadam se da ćeš biti zadovoljna.

      Избриши
  4. Serum koji je meni na prvom mestu je Manomai (sa Tajlanda radjen po ishrani o krvnoj grupi) ali je cena od 80$ previsoka! Ayna serum sam dobila u GlamBoxu taman kad je miljenik bio pri kraju :\ Putno pakovanje od 12ml koristim vec 2 meseca kao pripremu za nocnu kremu i nisam stigla ni do pola bocice! Prosto sam se zaljubila u miris, osecaj i ucinak na kozi :) Topla preporuka ako se jos neko predomislja <3 Po meni kvalitet i te kako opravdava malo vecu cenu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom <3 Fantastičan proizvod, prilično trajan, jako kvalitetan... :*

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com