Instagram

Претражи овај блог

понедељак, 2. март 2020.

(UN)Like - Februar 2020

Prošlo je dosta vremena od poslednjeg posta u ovoj rublici, tačnije prvog i jedinog na blogu. Ova rublika je zamišljena kao predstavljanje mesečnih favorita i jednog (ili više) proizvoda o kome / kojima sam promenila mišljenje iz nekog razloga. Pred vama su (ne) favoriti za mesec februar.




PREPARATIVA

Mixa balancing cream je krema koju sam otkrila na pre nekoliko godina i mislim da sam je već spomiljala ovde. Kupila sam je ponovo pred kraj prošle godine jer u žurbi nisam imala vremena da biram a krema mi je bila neophodna pa sam išla na sigurno. Sadrži 6% glicerina i to je ono što mi posebno prija. Uz to, kao što u nazivu stoji sadrži matirajući cink te sprečava prosijavanje.  Mojoj mešovitoj koži jako prija tokom zimskih meseci. Uskoro ćete biti u prilici da čitate o njoj na blogu.



Avon lip butter je "zaboravljeni" proizvod koji sam u nuždi iskopala iz nesesera i za koji sam bila zaboravila da postoji. Na usnama se nakon nanošenja oseća film ali mi se dopada nega i koristim ga najčešće samo pre spavanja. Ne mogu da kažem da je najbolji koji sam probala ali poslednjih mesec dana i duze je jedini proizvod za negu koji koristim. Ukoliko vam ne smeta "težina" na usnama, možda se dopadne i vama.



Garnier Hair Food višenamenski proizvod za negu kose koristim par meseci, najčešće kao tretman bez ispiranja i kao preparat za tu namenu mi se baš sviđa. Ukoliko vam je kosa tretirana i suva kao moja, mislim da će i vama prijati. Pomaže mi kod raspetljavanja kovrža i lakšeg oblikovanja, baš bude nahranjena a miris se zadržava narednih dana.


DEKORATIVNA KOZMETIKA

Prošlog meseca gotovo da se nisam šminkala a kada sam imala minut ova dva proizvoda su bili odlična prva pomoć.

Farmasi 204 je nijansa za koju sam mislila da je previše narandžasta i da ću je proslediti dalje ali sam promenila mišljenje kada sam videla kako izgleda u tubici i probala je. Kod ove nijanse mi se dopada što nanesena u tankom sloju malo tonira usne a "u normalnom sloju" daje lepu i zagasitu koralnu nude nijansu koja daje svežinu i ne isušuje usne dodatno. Takođe nema neprijatnog zatezanja i ne oseća se na usnama a traje oko 6h, ako ne i duže.



Farmasi CC krema je proizvod koji sam odlučila da dodam na listu favorita naknadno. Koristim već drugu tubicu za redom i jako mi se dopada. Recenziji možete pročitati na blogu.


(UN)like proizvod

Dugo sam razmišljala koji proizvod je najzaslužniji da ponese ovu titulu jer mi se mišljenje s obzirom na promenljivo stanje moje kože stalno menja pa sam se odlučila da to bude Balea Sensitive dezadorans. Kada sam pre nekoliko godina prešla na dezadoranse bez aluminijuma, neko vreme sam se zadržala upravo na ovom brendu. Ovaj dezadorans mi je bio ok dok  jednog trenutka nije prestao da deluje. S obzirom da se radi o "zdravom" dezadoransu on ne sprečava znojenje već se bori protiv neprijatnih mirisa neremeteći na taj način prirodnu funkciju organizma. Poslednjih mesec dana nakon par sati od nanošenja imam osećaj kao da se nisam ni tuširala pa iz tog razloga je ovaj proizvod poneo titulu nevoljenog i ide u kantu.



O kojim proizvodima ste vi promenili mišljenje? 

4 коментара :

  1. Ovi postovi ne sanmo da su zanimljivi,već su i korisni,da vidimo kakav je neki proizvod i nakon nekog vremena. :)
    Što se nege usana tiče ja baš volim da osetim balzam na usnama i da je jači,masniji naročito pred spavanje,a ove "tanke"koristim za ispod karmina.
    Što se Balee tiče,koristila sam rol-one i oni su mi odmah bili nedovoljni,tj.izazivali su isti osećaj kao i tebi.U tom slučaju bolje da ništa ni ne mažem tako da sam odustala od njih.A moj ,čini mi se jedini unlike, su nekada obožavane Wet brush.Imam ih nekoliko,sve su različite i svima im opadaju one tačkice na vrhovima.Prvoj se to desilo nakon par godina i to je normalno,ali poslednjoj nakon samo par meseci i počela je da kida kosu pa je tako iz favorita prešla u proizvode koji su me razočarali (pisala sam o tome).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, i sama volim volim da čitam postove o favoritima pa mi se pominjanje nekog nefavorita ucinilo interesantnim. Zao mi je zbog tvog loseg iskustva sa Wet Brush cetkama. Ja imam jednu sigurno vec 5 godina i jos je citava, nista joj ne fali. Jeste da je ne korostim svakodnevno (da ne kazem cesto 😂😂😂) ali joj je Danka dusu uzela i naplatila svaki dan nekoriscenja 😂 za sada je jos ziva, nemas pojma koliko je otporna na udaranje 😂

      Избриши
  2. Volim Mixa kreme, imam također mješovitu kožu lica. Odlične su mi Mixa Hyaluron gel i Mixa noćna krema za mješovitu kožu.
    Moram spomenuti i Mixa dvofazni čistač makeupa...ne znam koliko sam pakiranja potrošila

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam probala i druge Mixine kreme, u teglicama, mislim da je upravo Hyaluron neka linija u pitanju. Najveća zamerka mi je miris jer sam osetljiva na parfeme u preparatima za negu lica pa je nisam ni potrosila. Nisu mi odgovarale ni cistilice a ni preparati za tusiranje. Na brend generalno imam zamerku, kada se vec radi o prijatelju osetljive koze - kako se predstavljaju - upravo na količinu alkohola, sapuna i parfema u preparatima. Gore pomenuta krema je za sada jedini proizvod koji sam probala da mi je po meri i da kupujem iznova.

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com