Instagram

Претражи овај блог

петак, 8. фебруар 2019.

ŠMINKA - February Makeup Challenge - Day 1 - Smokey Eyes


"Smokey eyes" je jedna od najtraženijih i najpopularnijih tehnika šminkanja. Zahvalan je za izvodjenje a nosiv u svim prilikama - tajna je samo u odabiru nijansi. Kako do savršenog zadimljenog pogleda i još ponešto pročitaje u nastavku!



Prva asocijacija na ovu tehniku šminkanja jesu naglašene oči tamnim nijansama i neutralne usne. Zapravo, zadimljen pogled uopšte ne mora biti tako dramatičan. Kao što je naglašeno na početku - tajna je u odabiru nijansi! Neutralni, zemljani tonovi idealan su izbor za dnevnu varijantu ove tehnike koji Vam dozvoljavaju da nosite ruž u intenzivnijoj nijansi - ukoliko prilika dozvoljava. Odabir ovih tonova pogodan je i za večernju varijantu pa će dodatak upečatljivih veštačkih trepavica dodatno akcentovati oči. Ipak, kada je večernja varijanta u pitanju imate slobodu, pustite mašti na volju i igrajte se bojama! Upravo je to ono za šta sam se ja odlučila kada je ovaj izazov u pitanju. 




Za ostale fotografije iz galerije, posetite moj instagram nalog - LINK. 

Tips & Tricks

"Smokey eyes" je najlakše postći ublendavanjem olovke ili gel eyelinera u koren trepavica na gornjem i donjem kapku zbog njihove teksture. Isti efekat možete postići i senkom ali će vam biti potrebno više vremena i strljenja, osim ako se ne radi o kremastoj senci za oči.

Proizvodi korišćeni za postizanje ovog makeup -a dostupni su u opisu fotorafije na Instagramu. 

Da li volite ovu tehniku šminkanja? Da li Vam se dopada moj odgovor na ovaj izazov?



Hvala na čitanju! 

9 коментара :

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com