Instagram

Претражи овај блог

недеља, 2. септембар 2018.

RECENZIJA Makeup Revolution baza za gliter

Jedan od trendova u šminkanju koji je obeležio 2018. godinu definitivno jeste gliter makeup. Bilo da je u pitanju neutralna šminka, smokey eyes ili neka druga tehnika, malo glitera daće celokupnom izgledu potpuno novu dimenziju. Ne postoji pisano pravilo kada je  nanošenje u pitanju a ono što je u celoj priči najbitnije jeste dobra priprema kapka. Uz asistenciju pravog proizvoda možete postići odlične rezultate a danas sa vama  delim svoje iskustvo sa "Revolution Makeup London" lepkom za gliter.




Od kako je "Revolution Makeup London" dostupan na našem tržištu, uvoznik ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ono što karakteriše ovaj brend jeste odličan odnos cene i kvaliteta i širok asortiman proizvoda. Nedavno se u ponudi navedenog brenda nalaze palete glitera, pigmenti, pojedinačni gliteri, kao najnoviji proizvod - gel gliteri za lice i telo i ono za njih najbitnije - baza.









Ovaj proizvod dolazi upakovan u crnu kartonsku kutijicu na kojoj su zlatnim slovima ispisani naziv i ostale informacije o proizvodu što mi je jako lep detalj. Unutar kutije nalazi se tubica luksuznog izgleda u boji roze zlata zapremine 8 ml. Na samom pakovanju naglašeno je da je proizvod "Cruetly - Free and Vegan" što je takođe dodatni plus. Vrh tubice je lepo dizajniran tako da možete kontrolisano istiskivati proizvod. Rok za korišćenje proizoda od otvaranja je 12 meseci što smatram dovoljnim, ukoliko proizvod korstite svakodnevno ili i na klijentima. Može da se nanosi na oči, lice ili telo.



Sama baza je puderasto roze boje, bez mirisa i glatke teksture. Na kapak je nanosim pljosnatom sintetičkom četkicom gde se u potpunosti stopi sa bojom podloge. Utrljavanjem prstom može se osetiti kako baza ostavlja gladak, blago lepljiv film koji sušenjem nestaje a podseća me na film koji se stvara nanošenjem silikonskog prajmera na lice. Kao način upotrebe, proizvođač savetuje da se nakon nanošenja sačeka da se proizvod osuši a zatim nanese gliter, gliter senka ili pigment. Kada sam prvi put isprobala ovaj proizvod, gliter sam utapkala odmah nakon nanošenja podloge, misleći da će efekat biti bolji, međutim, desilo se potpuno suprotno! Gliter je počeo da se sakuplja na gomilice, klizi po kapku i da se trusi a sa svakim mojim pokušajem da sredim stvar postajalo je sve gore. Tako da Vam je moj savet da se drage moje pridržavate uputstva koje je proizvođač naveo.


U odnosu na običnu bazu za senke za oči i ne vidim neku razliku, osim što gliter prajmer nakon sušenja nije lepljiv kao klasična baza već je baršunast na dodir i mat. Testirala sam ponašanje glitera i šimeraste senke za oči nanoseći  ih na običnu bazu za senke i bazu za gliter. To izgeleda ovako:


Levo - baza za senku, desno - baza za gliter


Dole - baza za senku; Gore - Baza za gliter


Ovaj proizvod se odlično pokazao kada su i gliter prahovi i pigmenti i senke sa krupnijim šimerom u pitanju, kao što su nijanse "Luxe", "Dirty Rich", "Gold Digga" i slične iz "I heart Makeup" čokoladne "Rose gold" palete.

Ovo je prvi proizvod iz kategorije gliter prajmera koji sam probala i kojim sam zadovoljna. Za cenu od 570,00 rsd koliko ovaj proizvod košta dobijate 8 ml proizvoda koji lepo radi svoj posao iako je duplo jeftiniji od drugih proizvoda iz iste kategorije sa našeg tržišta. Listu sastojaka pogledajte na ovom linku - KLIK.

Podelite svoje iskustvo sa mnom, da li koristite gliter prajmere i koji Vam je omiljeni?

Hvala na čitanju!

2 коментара :

  1. Aw, this was a very nice post. In concept I wish to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get one thing done. online gambling casino

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com