Instagram

Претражи овај блог

недеља, 27. децембар 2015.

Maybelline Color Drma olovka za usne 520

Crvena boja na usnama simbol je odvažne, jake, intuitivne i žene koja žna šta želi - bar tako kažu psiholozi. A šta vi mislite o crvenoj boji na usnama?

Ima nešto u crvenom ružu, a svaka ga žena nosi kao svoju priču te naslov ovog posta upravo ima veze sa temom današnjeg posta, pričom o crvenom ružu, koji mu kod žena dođe kao mala crna haljina - nešto što svaka od nas mora imati u svom neseseru. Meni je trebalo punih 25 godina da se odvažim i nanesem crveni ruž a za to vatreno krštenje odabrla sam upravo Maybelline Color Drama ruž u olovci u nijansi i kasnije ga "upotpunila" sa Brooklin olovkom za usne.


Maybelline Color Drama ruž za usne u olovci sam uvek, iz meni nepoznatih razloga zaobilazila u širem luku te sam se odlučivala za klasične sjajeve / ruževe i neke druge, nežnije boje. Povod za kupovinu ove olovke bilo je venčanje jer mi je crveni ruž bio neophodan a od tada mi ne treba povod već ga koristim stalno. O Maybellie Color Drama olovkama sam pročitala dosta pozitivnih recenzija pa sam se iz tog razloga verovatno i sama odlučila za kupovinu. Generalno sam zadovoljna proizvodom a evo detaljnijih utisaka:

Ruž u formi olovke je jako praktičan i za najmanju žensku torbicu, čak i novčanik kako ga i sama ponekad nosim. Za cenu od oko 250 din dobijate 5g proizvoda a možete ga nabaviti u lokalnim parfimerijama. Struktura je jako kremasta, olovka glatko klizi preko usana ostavljajući prelepu i intenzivnu boju tako da je samo jedan prelaz dovoljan da se ruž nanese. Ruž ima sjajnu završnicu i ne isušuje usne.



Zamerka koju sam mu našla je to što se istom brzinom kojom se nanosi i skida. Nemoguće je popiti čašu vode ili kafu a da vam se ruž ne preslika na čašu / šolju i poprilično se skine. O jelu i da ne govorimo. Takođe, frustrirajuće je kada treba da popravim ruž a potrebno mu je zarezivanje. Iz tog razloga sam kupila Brooklin olovku za usne u nijansu 223 koja je jako slična ovom te ivice i delove usana koji zahtevaju mirnu ruku i preciznost popunjavam upravo ovom olovkom. 


Praktičnost i boju Maybelline Color Drama olovke obožavam, dok mi je njena trajnost na skali od 1 do 10 na dvojci. Ukoliko želite kremast proizvod, intenzivne boje i sjajnu završnicu ovo je proizvod za vas. Ukoliko vam je potreban proizvod koji će biti trajniji, preskčite ovu olovku.

Da li ste probale ovu olovku za usne? Kakvi su vaši utisci? 

Hvala na čitanju! <3

3 коментара :

  1. Ova nijansa ti zaista divno stoji, bas mi se svidja. Inace Colordrama olovku sam bas pomonula u poslednjem tekstu i kao sto rekoh, niska cena, a visok kvalitet. I ja sam ih zaobilazila bas kao i ti, a kad sam ih otkrila, zaista sve pohvale <3

    ОдговориИзбриши
  2. Nijansa je predivna, ja imam nude neku nijansu, ne mogu da se setim kako se zove, ali super mi je :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com