Instagram

Претражи овај блог

недеља, 8. новембар 2015.

I LOVE IT: Oktobar 2015

Promena godišnjeg doba utiče na svakodnevnu negu lica i tela. Lagane losione zamenjujem hranljivim i bogatijim strukturama a letnje boje zamenjujem jesenjim. Pogledajte oktobarske favorite i vidite šta je to novo u mojoj rutini.



Proizvodi za negu tela, naročito mirišljave kupke, kreme i losioni zauzimaju posebno mesto. Tuširanje je moj omiljeni dnevni ritual, jedino vreme kada sam zaista sama sa sobom i svojim mislima. Za te trenutke biram jedan od 6 proizvoda, po osećaju i rasploženju a ovog meseca mi je Dove krem gel sa karite burerom i vanilom pravio najviše društva. Nežna nega i svilenkasta koža.


Nakon tuširanja je obavezno nanošenje proizvoda za negu. U letnjim mesecima je bilo lakše, sve sam uz pomoć Eveline InShower završavala pod tušem i ta nega mi je bila sasvim dovoljna. Međutim, dolaskom svežijih dana promenile su se i moje potrebe pa sam sa laganih Avonovih losiona i Eveline InShowera prešla na proizvode koji pružaju više nege. Sada mogu da se posvetim mackanju i uživanju u slatkastim mirisima. Farmona Sweet Secret body balm je prošlomesečni favorit zbog teksture koja nije ni previše retka ni previše gusta, baš onako taman po mom ukusu, zbog lepe nege i zbog preeedivnog nugat - karamel mirisa! Kreme, losioni, butteri - nedostajali ste mi!


Veoma zdrava pantenol plus krema je slučajno završila u korpu. Sakupljam kupone u Liliju za Boshove kućne aparate pa mi je oko 100 dinara falilo do sume od 1000 za kojih se dobija markica. Onda sam se setila da sam negde pročitala da je idealna za negu kože (lica) zbog sastava a proizvođač navodi i nemasnu strukturu. Meni je za negu lica bila baš masna ali zato rukama jako prija. Koristim je pre spavanja i u toku dana kada idem negde jer je vetar počeo da uzima svoj danak.


Proizvode za negu lica među favoritima nemam jer sam u nekoj fazi ekperimentisanja, ali zato dekorative ima dovoljno! 


City Color paleta za konturisanje je jako praktičan i koristan 3 u 1 proizvod. O njemu sam više pisala ovde - City Color Contour Effect paleta za konturisanje. Najčešće sam upotrebljavala nijansu za konturisanje i hajlajt dok mi je bronzer, naručito pošto je mat više za leto kada dobijem malo boje.



NYX HD korektor obožavam zbog neverovatne moći prikrivanja nedostataka. Planiram da vam napišem post i odradim fotografiju pre i posle jer stvarno može da sakrije sve. Koristila sam ga za okoloočno područje jako skromno, u malim količinama jer inače zna da se zavuče u fine linije, kao i za naglašavanje- iznad gornje usne i centralni deo čela.

Avon Ideal Luminous rumenilo je moje omiljeno rumenilo. Koristim ga tokom cele godine a super ide uz naveden favorit iznad. Divna je nijansa, između rose i peachy.




Maybelline Color Drama olovka 520 - Light It Up kupljenja je u "kombinaciji" sa haljinom za jedno venčanje. Od tada se ne odvanam od nje a kupila sam i Brooklin olovku u jako sličnoj nijansi, 223 da joj pravi društvo. Divna kombinacija, kremaste strukture i predivne boje. Moja omiljena crvena kombinacija za usne. 



I to bi bili moji oktobarski favoriti! Da li ste probale neki od ovih proizvoda, delimo li simpatije prema nekom od navedenih? 

Hvala na čitanju! <3

23 коментара :

  1. Nyx HD korektor je odličan, baš sam ga neki dan isprobala.I divna nijansa Avon rumenila. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, ja pripremam recenziju :D Avon rumenilo je divnoća prava, ima lep sitan shimer i prelepo izgleda kada se nanese. Otkrila sam jako sličnu mat varijantu, pisaću o njoj na blogu :)

      Избриши
  2. Super favoriti...avonovo rumenilo je divno,a maybelline olovke su odlicne,i lepe su im nijanse :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jovana <3 Slažem se za rumenilo, to je prvo koje sam zavolela ikada i koje koristim stalno, iako izgleda kao novo :D Maybelline olovke volim, skoro sam ih otkrila . Boja i struktura su fenomenalne ali trajnost nikakva :/ No ja ne zameram :D I obožavam :D

      Избриши
  3. Joj ocajno zelim tu contour paletu <3 Dove tusiralica je i moj favorit za prethodni mesec, ali sam se druzila sa GoFresh linijom sa smokvom ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ta paleta je definitivno nešto što stvarno moraš da imaš! Videla sam da ih ima neka radnja u Nišu, raspitaj se pa trk u nabavku ;)! GoFresh liniju nisam probala, ali mi je drago što imamo zajedničkog favorita :) <3

      Избриши
  4. sviđaju mi se favoriti kod dekorative, posebno su mi lijepe crvene olovke

    ОдговориИзбриши
  5. Probala sam samo dove gelove. Mamiš sa ovim Formona losionom baš super djeluje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se taj losion mnogo, mnogo, mnogo dopada! Ukoliko budeš u prilici obavezno ga probaj pa javi utiske. Ima još mirisnih kombinacija, za svakog sladokusca po nešto :D

      Избриши
  6. Dove definitivno ima najbolje kupke. :) A ovaj Farmona losion, hocu i ja :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam Dove kupku kupila posle 100 godina :D Zaboravila sam kako izgledaju, bukvalno :D Farmonine proizvode potraži u lokalnim drogerijama, držim ti fige da nađeš svoju omiljenu mirisnu noti ;)

      Избриши
  7. Svidja mi se ova paleta za konutirsanje od CIty Color-a, bas bih volela da je isprobam :)

    ОдговориИзбриши
  8. I meni su super Maybelline olovka (Fuchsia) i Brooklin olovke, a moram da otkrijem koja to radnja u Nisu prodaje City Color :). Kozmeticarka mi je preporucila Pantenol kremu za zaceljivanje ostecene koze posle depilacije nausnica :D, a dobra je i za uporne oziljke od akni, probaj, neces se pokajati, stvarno deluje :). Kristina :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je što imamo zajedničke favorite :) Krema mi se učinila masnom pa je zato koristim za ruke, ali ću je svakako isprobati i po tvojoj preporuci. Ne mogu da se setim koja je radnja u pitanju, sećam se da sam objavu videla na facebooku. Ako je slučajno pronađem, ostavljam ti link ovde :*

      Избриши
    2. Hej, draga, pronašla sam link sa distributerima na teritoriji Srbije, u Nišu postoje čak 2 objekta gde se City Color proizvodi mogu kupiti: https://www.facebook.com/notes/city-color-cosmetics-srbija/city-color-distributeri/1178000985562568
      Uživaj u šopingu i javi šta si lepo kupila, kao i utiske :*

      Избриши
  9. Sviđaju mi se tvoji favoriti....baš si me zainteresirala za Avonovo rumenilo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Marijana <3 Ja obožavam ovo rumenilo, shimerasto je, fino i kada se nanese izgleda skroz prirodno a licu da baš onako fin, svež izgled :)

      Избриши
  10. Ovo Avon rumenilo je prelepo :) Nisam ga do sad vidjala ali je definitivno vredno paznje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, draga :)! Na fotografiji je svetlije nego uživo, ako te zanima više detalja pročitaj recenziju. Imaš moju preporuku :*

      Избриши
  11. Obožavam tu city color paletu za konturisanje, stvarno je super a ne košta mnogo :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com