Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 22. октобар 2015.

Eveline Fresh & Soft matirajuća krema za lice

Eveline je poljski brend koji svakim isprobanim prozvodom sve više pridobija moje simpatije i pažnju. Poslednji proizvod koji sam isprobala upravo je tema današnjeg posta a radi se o Fresh & Soft matirajućoj kremi.


Nakon što sam na početku svog odmora skontala da sam zaboravila kremu za lice kod kuće bila sam prinuđena da posetim ABC Centar Shop i u moru šarenih kutijica i brendova napravim težak izbor. Ova mi je preskupa, za ovu nikada nisam čula, ova je za suvu kožu, ova protiv starenja, a evo i Eveline kreme. Da probam? Što da ne. Odprilike je ovako izgledao monolog koji sam vodila ispred police dok su me prodavačice radoznalo gledale.

Zadovoljna svojim odabirom - jer me Eveline do sada nije izneverio zaputila sam se kući proučavajući kutiju i pakovanje - ako ste videli da neka lujka šeta gradom čitajući deklaraciju sa kutije - da, to sam bila ja :D

I evo šta proizvođač  kaže:

"Ova inovativna formula izuzetno bogata efikasnim aktivnim sastojcima, obezbeđuje duboko obnavljanje, pruža dugotrajnu kontrolu sjaja i vizuelno smanjuje pore na koži. Hijaluronska kiselina intenzivno hidrira, povećava ćelijske aktivnosti i odlaže starenje kože. Velika količina koenzima Q10 kombinovana sa A,E i F koktelom vitamina stimuliše obnavljanje kože i regeneraciju, izglađuje prve bore i pomaže u sprečavanju novih. Jedinstveni MATT ACTIVE™ kompleks obezbeđuje trajni mat efekat. Normalizuje lučenje sebuma da bi se sprečilo prekomerno mašćenje i sjaj kože. Shea puter deluje sinergično sa D-pantenolom i prirodnim betainom koji hrane i hidriraju kožu. Smanjuju iritacije, imaju umirujuće dejstvo i štite kožu. Odmah posle nanošenja, koža postaje svilenkasto glatka, matirana i prijatna na dodir."



Kraj leta, pocetak jeseni, promenljive temperature i ko zna šta još kod mene prouzrokuju pojačano mašćenje zone oko nosa i brade, gde su upravo pore izraženije i stvaraju se mitiseri. Kako moja koža tokom svih godišnjih doba zahteva ekstra hidrataciju a ujedno i laganu negu, potraga za odgovarajućom kremom je mukotrpan, zahtevan i rizičan posao. Nešto što mi najteže pada jeste to kada kupim proizvod, bilo da se radi o kremi, losionu, gelu za tuširanje, ružu isl - da mi taj proizvod ne odgovara i žali Bože potrošenih para... A taj novac može da se iskoristi mnogo bolje. No, da se vratim na kremu.

Krema je namenjena nezi mešovite i masne kože, za dnevnu i noćnu negu. Dolazi upakovana u kartonsku kutiju koja je obezbeđena celofanom na kome se nalazi etiketa sa listom sastojaka. Celofan i kutiju sam naravno bacila, te vam detaljnu listu sastojaka ostajem dužna. Kutijica zapremine 50 ml u kojoj je smeštena krema izrađena je od prozirne mat plastike a gornji deo poklopca je tirkizno zelene boje, kao i detalji na pakovanju. Ispod poklopca se nalazi i zaštitna folija.


Krema ima prijatan miris i kremasto gelastu strukturu. Prilikom nanošenja, krema se momentalno upija u kožu i pruža osveženje. Osim osveženja na koži ne ostaje ništa, nema nikakav zaštitni film, lepljivi sloj i sl, osećaj je kao da sam tek umila lice, koža je mekana i glatka. Kako proizvođač navodi, krema deluje na vizualno smanjenje pora što mogu da potvrdim. Takođe sam nakon 10ak dana primene uočila da mi je koža postala nekako lepša, glatka i sjajnija. Nakon već nešto više od mesec dana korišćenja jako sam zadovoljna efektom koji ima jer prvo što sam uočila je to da su pore oko nosa manje vidljive, da je koža mekana i hidrirana i da se područje oko nosa manje masti.

Ukoliko imate mešovitu kožu i ukoliko ste u potrazi za povoljnom kremom za lice koja će raditi ono što treba da radi ili ono što proizvbođač obećava, moja preporuka je Eveline Fresh & Soft koja je cenovno jako pristupačna i dostupna za kupovinu u Lili i lokalnim drogerijama. Proizvođač navodi da je krema namenjena i osobama koje imaju masnu kožu, ali s obzirom da masnu kožu nemam, ne znam da li će na isti način delovati i kod masnokožaca. Ukoliko je neko ko ima masnu kožu lica isprobao ovu kremu, bila bih mu jako zahvalna ako bi svoje iskustvo podelio u komentaru ispod posta da i ostali vide.

 Da li ste probali Eveline kreme za lice? 


Hvala na čitanju! <3

4 коментара :

  1. Moja mama koristi njihovu kremu iz 4D kolekcije i baš je zadovoljna, ja kreme nisam probala ali sam prezadovoljna ostalim proizvodima koje sam probala. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eveline ima stvarno lepu ponudu. Ako se odlučiš da im probaš kreme, nećeš pogrešiti :)

      Избриши
  2. Predobra krema zaista. Za taj novac, taj kvalitet.. prosto savršeno :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com