Instagram

Претражи овај блог

недеља, 6. септембар 2015.

Poručivanje sa Dresslinka, unboxing + prvi utisci

Današnji post posvećen je temi koja je vama bila jako interesantna i o kojoj ste želeli da čitate - moje iskustvo sa kupovinom sa sajta Dresslink + prvi utisci. Ukoliko vas zanima šta se našlo u mom paketiću, nastavite da čitate.


U ovom postu sam vam ukratko objasnila kako je odpočela saradnja sa Dresslink timom i u nekoliko fotografija sam vam predstavila svoju skromnu listu želja. Sada kada je paket stigao, neke stavke sa iste su precrtane a i neki utisci su već tu.

Što se poručivanja tiče, jako je jednostavno. Najpre je potrebno da kreirate nalog koristeći email adresu, zatim ćete u inboxu dobiti mail sa linkom za potvrdu registracije i to je to. Ukoliko već imate nalog, možete se prijaviti i uz pomoć Facebooka, Twittera, Google+ ili PayPala.
Kada uđete na sajt postoji mnogo kategorija proizvoda i kada sam poručivala / pravila listu želja nisam imala snage da pregledam sve jer je ponuda zaista velika, ima mnogo, mnogo artikala i čini vam se da je sve baš lepo i da am sve baš treba. Kako sam se 2 - 3 dana mučila oko odabira, poručila sam ono za šta sam sigurna da ću iskoristiti, ono što mi ne može biti malo ili loše stajati. Sada vam mogu reći da sam i bolji izbor mogla da napravim, ali sam i ovim zadovoljna.

Prilikom poručivanja, čekiranja i ubacivanja proizvoda u korpu vodite račina oko odabira boje / dezena (1). Takođe pronjuškajte što više i konsultujte Google jer mi se prilikom poručivanja desilo da potpuno isti set četkica pronađem na sajtu za oko 5$, dok je postojala i ponuda koja je oko 1$ manja što čini primetnu razliku kada je ovakvo poručivanje upitanju jer za 1$ možete naći svašta nešto lepo. Zatim obratite ponudu na popust na količinu (2) - ukoliko planirate da kupujete možete da se dogovorite da zajedno poručite sa nekom drugaricom pa ćete dobiti i popust ukoliko poručite više komada nečega. Kada ste odabrali željenu boju i količinu, proizvod dodajte u kopru (3). 


U svakom trenutki klikom na ikonicu korpe možete videti proizvode koje ste odabrali, količninu i naravno cenu shippinga. 


Konkretno za ove četke, čija je cena 4,13$, šiping je 2,90$ što ukupono iznosi 7,03$. Ko što Ivana reče - da ne ispadne burek skuplji od tepsije, vodite računa i obavezno obrtite pažnju na ovu stavku. Sledeći korak je odabir adrese za isporuku i način plaćanja. Rok isporuke je od 10 do 25 radnih dana.

Eee, sada ide ono što vas je najviše interesovalo :) - možda sam vas smorila detaljima, ali nekoliko vas me je pitalo i morala sam da budem temeljna. Proizvode sam poručila 18.08, a paket je stigao 02.09. Prvi put poručujem sa stranih sajtova pa ne znam da li je ovo neki duži ili pristojan rok dostave ali je svakako i okviru roka koji su dali. Iako je paket označen kao poklon, NARAVNO da je ocarinjen i platila sam 566 dinara. Na prvu loptu sam se jako iznervirala, ali s druge strane sam pomislila - ok, poklonu se u zube ne gleda, inače bi samo jednu veliku četku platila toliko da sam je kupovala kod nas. Svakako mi se nebi isplatilo da sam morala da platim i iznos porudžbine i šiping i carinu ali dobro, ovako je ok ;). Proizvodi su stigli lepo upakovani i obezbeđeni. Prosto me ponekad iznenadi kako paket  ne može sa jednog kraja Srbije stići čitav na drugi a ovaj iz Kine u filu :D. Iiii, evo šta sam poručila:



Prvo želim da vam se pohvalim parcijalnim veštačkim trepavicama. Nikada nisam bila majstor za njihovo montiranje, ali mi ove parcijalne izgledaju super i sigurno će bolje izgledati od onih koje sama pravim :D. Naručila sam jedne dužine 8 mm što je približna dužina mojih trepavica i 12 mm što je nešto duže i više za neku večernju varijantu dok ove kraće mogu i za dnevnu jer skoro da su neprimetne. Na kraju krajeva, ako su ove od 12 mm duže, postoje makaze :) 



Sledeća stavka vam je poznata sa moje Dresslink liste želja - ove pelepe i taaako flaffy četke za šminkanje. U setu dolazi 5 komada i sve su zazličite:


Sleva na desno: Velika pencil četka koja je zgodna za nanošenje korektora, zatim sledi ravna sa oblim ivicama, kosa sa oblim ivicama, kosa oštro sečena i ravna oštro sečena.A već sam im pronašla i  namenu, prva mi je ok za krektor, druga i poslednja za tečni puder, ove kose jedna za rumenilo a druga za bronzer.

Velika pencil četka - za korektor

Ravna četka sa oblim ivicama - za nanošenje tečnog pudera

Koso sečena sa oblim ivicama - za nanošenje bronzera

Koso sečena sa oštrim ivicama - za nanošenje rumenila

Ravna sa oštrim ivicama - za nanošenje tečnog pudera
Četkice sam oprala i već ih koristim. Prilikom pranja ne ispuštaju boju, ne opada im dlaka. Jako su mekane i prijatne prema licu. Kupovina i više detalja - OVDE.

I poslednji set proizvoda jeste komplet od 20 četkica i paleta korektora. E to je upravo onaj proizvod za koji nisam znala kako sam ga naručila - radilo se o setu koji je sadržao četkice a uz njega je za neku smešnu cenu od oko 2$ išla i ova paleta. Nisam neko ko koristi kinesku šminku, niti imam neke predrasude prema njoj. Ovu paletnu nisam isprobala na licu, samo sam odradila svočeve i mogu reći da je bez mirisa i da su boje jako kremaste i slične ali ne i iste. Na poleđini kutije se našla i lista sastojaka. 





Lista sastojaka je navedena, dok su informacije o roku trajanja izostale. Više informacija o proizvodu - OVDE.

Drugi deo seta čini kompled od 20 četkica gde je svaka zasebno upakovana u celofan. Sve četkice su jako slične ali nema istih. Prilikom pranja ne puštaju boju, jako su mekane i ne ispada im dlaka. Moji utisci i detaljnije fotografije se nalaze ispod.


Prvu grupu čene ovih 5 koso sečenih četkica. Prve tri, s leva na desno su pljosnate i koso sečene, razlikuju se po veličini i debjini i isprobala sam ih za sređivanje obrva i izvlačenje linije uz pomoć senke na gornjem kapku - zadovoljna. Poslednje dve su okrugle koso sečene, njima još nisam pronašla namenu :).


Drugu grupu čine ove "obojene" četkice. Kvalitet i sve ostalo je kao i kod ostalih iz seta, nisam primetila razliku. Manju pljosnatu sam namenila za nanošenje ruža, veću za korektor i najveću za rečni puder, ali nju još nisam isprobala.


Treću grupu čini 6 sličnih četkica. Sve su međusobno slične, pljosnate i razlikuju se samo po veličini.


I četvrtoj grupi se nalazi 6 četkica. Predpostavljam da je prva namenjena nanošenju ajlajnera ali se ja s njom nisam snašla, čupava je i nije precizna. Sledeća je četkica sa sunđerastim aplikatorom. Kvalitetniji je dosta od onih nazovi aplikatora koji se dobijaju uz senke, aplikatorom volim da nanosim šimeraste senke, tako ne gube intenzitet. Sledeća je pljosnata, zatim jedna sa užim vrhom, predposlednja je nakon četkice za nanošenje tečnog pudera najveća i poslenja "četkica" odnosno "alat" je ova četka za obrve. Više detalja o ovom setu možete pogledati OVDE.


I to je to :) Da li vam se dopada moj izbor? Da li ste do sada kupovale sa stranih sajtova, kakva su vaša iskustva?

13 коментара :

  1. Cetkice deluju amazing *_* i nisu mnogo skupe :D Primamljivo veoma :)

    ОдговориИзбриши
  2. Velike četke su preedivnee <3
    Mogu ti reći da i ta paleta korektora sasvim pristojno izgleda, a još ima i naveden sastav, pa možeš da uporediš malo po netu sa drugima i istražiš utiske. Sve u svemu, fina kupovina. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sve stvari su odlične! Baš sam nedavno gledala one prve četkice i htjela bih ih naručiti. Imam ovu paletu korektora! Kupila sam ju prije godinu dana i zadovoljna sam njome, tamne nijanse koristim naravno na konturiranje, a svijetle za highlight. Neke nijanse uopće nisam ni probala. S obzirom da inače ne koristim kinesku kozmetiku, mislim da je ova vrlo dobra. :) Vidjela sam da se na drugim stranicama ista paleta prodaje za 15 dolara tako da je ova cijena super! Mislim da je dobra za sve početnike konturiranja koji bi možda htjela vježbati tehniku ili nešto slično, a ne žele potrošiti puno novaca za razne brendove. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Te cetke izgledaju sjajno. Jos se nisam usudila da porucujem internetom stvari iz inostranstva, ali vidim da cu morati...

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicne stvari!I ja sam narucivala tu paletu korektora sa ebaya ,ali mi nikada nije stigla.Definitivno cu cekirati ovaj dresslink sajt. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam porucila ove cetkice, koje si prvo navela, u setu sa jos par komada. Deluje da ce biti dobre. I ovaj drugi set cetkica se cini super. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Kupujem vec 11 godina sa stranih sajtova, samo jednom mi se desilo, pre 4 godine, da me zovu iz aerodromske sluzbe - carine i kazu mi da je carina toliko i toliko (katastrofa jedna!) jer paket prelazi 20 evra (bio je 26) i da li zelim da ga primim ili da ga vracaju nazad. Rekla sam da ne zelim da platim carinu na taj iznos i paket je uredno vracen nazad. Posle 3 meseca mi je celokupan iznos proizvoda koje nisam htela da prihvatim - vracen na racun od strane prodavca-sajta za kupovinu. Prosle nedelje sam dobila pakete od iHerb-a i Feelunique-a, nikakav pdv, carina... nije naplacena. Citala sam na mnogim blogovima da naplacuju pdv, ali ako je vrednost paketa preko 40 evra. Cisto izmisljanje ukoliko je na paketu pisalo da je poklon... sve u svemu, lepe cetkice, nadam se da ce ti biti dobre.
    Jelena

    ОдговориИзбриши
  8. Veliki kistovi su odlični. Kao što rekoh na fejsu, imam slične i stvarno su kvalitetni, a malo dođu. Manje četkice ne bih kupila jer set ne sadrži baš kistove za blendanje, a tih nikad dosta :)

    ОдговориИзбриши
  9. Često gledam stvari na Dresslinku, ali do sada još ništa nisam naručila. Kistovi izgledaju odlično, a vrijeme dostave je meni solidno s obzirom na to da je mojim stvarima sa Born Pretty Store trebalo malo duže. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican izbor, paleta je odlicna, cena joj se razlikuje od sajta do sajta ali do 3 dolara je sasvim razumna cena.

    ОдговориИзбриши
  11. Svega lepog ima, i cetkice izgledaju fantasticno.
    Ovu plaetu sam narucila preko Instagram profila od jedne devojke i uopste nisam zadovoljna. Pigment nula bodova.
    Odlican post.
    http://www.fashionovertherainbow.com/

    ОдговориИзбриши
  12. PREVARA
    NE poručujte ništa sa sajta Dreslink!!!!

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com