Instagram

Претражи овај блог

петак, 3. јул 2015.

I LOVE IT: Jun 2015

Malo neuobičajeni mesečni favoriti. Pogledajte zašto.



Verovatno ste navikli da se u svakom mom postu o favoritima nađu bar jedna mirišljava mazalica / gel za tuširanje, nekoliko za negu lica i malo dekorative. Ovaj post je baš iz tog razloga drugačiji - jer se ovde našao samo jedan proizvod za neglu lica, jedan za negu tela i zamislite, od dekorative jedna cela paleta! Verovatno predpostavljate o kojoj se paleti radi, no da krenem od početka.

Na Instagramu sam vam se pohvalila svojom mini DM kupovinom i jako brzo sam se zaljubila u slatkog Ebelin ježića za čišćenje / umivanje lica. Verujem da ste po recenziji koju ste mogli da pročitate ovde -Ebelin Professional Massagepad  mogli naslutiti ishod :).


Sledeći na listi je Caudalie Eau de Beaute. Jeste da nam prošli mesec nije bio naklonjen i da nismo imali mnogo prilike da uživamo u suncu, ali mi je ovaj sprej / vodica za lice bio neizostavan. Takođe mi trenutno pomaže pri osvežavanju otekline koja je izazvana ujedom i zbog koje sam prošlo veče provela u hitnoj - duga priča, drugom prilikom. Ima zaista neki poseban osvežavajući efekat. O njoj sam već pisala ovde - Caudalie Eau de Beaute- Beauty Elixir


Sleek - Oh So Special paleta se dugo nalazila na mojoj listi želja i napokon sam je pre oko 2 meseca skinula sa iste. Zaista sam oduševljena kombinacijom boja na paleti. Iako je ova paleta bila na vrhu liste proizvoda o kojima ste hteli da čitate, morala sam da sačekam malo kako bih stekla neki utisak i kako bih vam sve to lepo prenela. Neke boje su dobre, neke manje dobre. Ne želim da vam otkrivam sve, ali sam u nekolicini nijansi istinski uživala.


Yves Rocher tonirani balzam za sune od jagode je bio moj prvi proizvod iz YR. Prošlog meseca je pored Alverde balzama bio jako popularan kod mene, ali su ovde nijanse odlučivale. Kako su ova dva balzama velika suprotnost, više mi je prijala ova uljastija, sjajnija nega.



Yves Rocher ulje za obnavljanje kose zaslužuje detalju recenziju. Ovo je prvo ulje koje sam koristila za negu kose - i mogu vam reći da sam oduševljena efektom koji ima na kosu.


Sabi Handmade dezadorans u spreju je bio moj prvi zdravi dezadorans. Iako mu u početku nisam pridavala veliku važnost, nakon "incidanta" koji sam imala sa drogerijskim postao mi je jedini pravi izbor. Prirodan, handmade, bez aluminijuma, bez parabena, divan, lepo osvežava i štiti od neprijatnih mirisa - a što je najvažnije ne remeti prirodnu funkciju organizma. Više o mom iskustvu sa antiperspirantima i znojenjem možete pročitati ovde - Antiperspiranti i Znojenje - moje iskustvo.


O Eveline 8 u 1 tretmanu nemam šta mnogo da kažem, osim da zahvaljujući njemu ponovo imam lepe nokte. Moju fazu oporavka noktiju nakon izlivanja i kako je i koliko meni pomogao ovaj tretman možete pogledati ovde -  Recept za zdrave i jake nokte by Eveline.


Avon Magic Effects Matte Top Coat je stvarno magija koja deluje u jednom potezu i koja se u roku od 15 sekundi suši, dajući mat završnicu. Ljubav na prvo mazanje i neizostavan je u svakom manikiru. 


Imao li zajedničke favorite? Koji proizvodi su prošlog meseca bili vama omiljeni?


Hvala na čitanju! <3

15 коментара :

  1. Ebelin jastuce i Eveline 8in1 su moji godisnji favoriti definitivno :D A Sleek mi je na listi i Boga mi poduza je :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što imamo iste favorite, ja već Ebelin i Evelin smatram otkrićima godine :D Sleek mi je ok, mada može i bolje. Uživala sam u nekim bojama, ali ne u svim :).

      Избриши
  2. Ovo ulje za regeneraciju kose izgleda baš privlačno! I baš se pitam da li bi Ebelin jastučić odgovarao mojoj problematičnoj koži sa proširenim porama. :) u svakom slučaju, baš mi se sviđaju tvoji favoriti. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :). Što se Ebelin jastučića tiče - probaj svakako. Verujem da će ti prijati, ali ukoliko ti kojim slučajem ne prija, možeš ga koristiti za pranje četkica. Volela bih da mi javiš utiske :).

      Избриши
  3. Paleta je divna, a Eveline 8 u 1 se spremam da nabavim i moram pogledati tvoj drugi post. Od septembra 2011 god, imam gel na noktima, pa sam sad konacno resila da pustim nokte malo da disu., tj da se vratim na svoje prirodne nokte. Balzami za usne su moja slabost, taj mi izgleda preslatko. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, odabir boja je prelep, uskoro ću pisati o njoj pa ako te interesuje, navrati :). Za Eveline 8 u 1 sam negde pročitala da ne sme da se maže na jako oštećene nokte - nakon skidanja gela jer može da izazove neprijatnosti. Ja sam koristila Oriflame regenerator za nokte i najobičniji GR Protein bezbojni lak i to mi je pomoglo. Balzam je baš fin i lagan :). Hvala na komentaru <3

      Избриши
  4. Eveline 8 u 1 trenutno koristim i bas primecujem razliku, dobar je, a Ebelin jastucic sam konacno juce kupila posto ga svi hvale! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam o čemu mi pišeš, ja sam mislila da to nisu moji nokti nakon nekoliko mazanja :D Za Ebelin jastuče imaš moje najtoplije preporuke a pošto si ga već kupila volela bih da mi preneseš svoje utiske :).

      Избриши
    2. Vec prenosim utiske! Jastuce je strava, mnogo mi prija. Sada uzivam u ciscenju lica, a ranije mi je to bilo smoooor :D mnogo lepo masira lice! Odusevljavate me blogerke,vas nekoliko koje pratim, kad preporucite nesto to je stvarno provereno dobro, plus ako je pristupacna cena onda je to savrsena kombinacija :D Ovaj Avon matte top coat merkam od kad je izasao i moracu da ga narucim.Pozdrav!

      Избриши
    3. Nemaš pojma koliko mi je drago što i tebi prija kao i meni :). Najveće zadovoljstvo i motivacija za blogovanje su mi upravo baš ovakvi vaši komentari, onda imam osećaj da sam postigla nešto i pomogla nekome. Draga Svetlana, puno hvala na ovako divnom komentaru. <3

      Избриши
  5. Imamo dosta zajedničkih favorita! Drago mi je što koristiš sabi dezodorans, odličan je. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago :)! Slažem se, Sabi je divan, a sad sam probala i Burra dezić bez Al soli i super je i on :).

      Избриши
  6. Odlicna kolekcija favorita! Moje otkrice (naravno na tvoju preporuku) jastuce-jez! Omiljeno i nezaobilazno! Eveline 8u1 je fenomenalan. A njihov Top coat je savrsen. Daje super sjaj noktima, i cuva lak na noktima i do 4-5 dana, sto se meni nikad nije desilo. ( ja sam mama, kojoj su ruke stalno u vodi!)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com