Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 11. јун 2015.

Recept za zdrave i jake nokte by Eveline

Uredni nokti ( a pod time ne podrazumevam perfektno namazane i isturpijane nokte jer i sama nisam uvek u mogućnosti da ih takvim održavam zbog prirode porodičnog posla  - već čiste SA ili BEZ laka jer se užasavam one među faze kada je lak na noktima iskrzan i nikakav ),  jedan su od simbola ženstvenosti,  pokazatelj lične higijene i koliko osoba zapravo brine o sebi. Na zdralje i izgled nokatne ploče utiče niz faktora,  počevši od unosa tečnosti,  načina ishrane,  stila života itd. Neki od problema koji se mogu javiti su lomljenje, pucanje i dosadno listanje. Međutim, sada Vam sa sigurnošću mogu preporučiti proizvod koji će se izboriti sa gore navedenim problemima i poboljšati kvalitet i izgled Vaših noktiju.


Oduvek sam volela dugačke nokte i oni su u srednjoj školi bili moj zaštitni znak.  Svakog dana sam imala nov manikir,  a kako su bili zadivljujućeg kvaliteta nikad nism koristla sredstva za negu i zaštitu,  verovatno im je sam lak davao čvrstinu. E, onda je pre nekiliko godina nastao pravi bum u svetu kozmetičkih usluga geliranjem i nadogradnjom noktiju. Nikada me nisu previše pri lačili takvi tretmanu,  čak su mi i na oko bili bolni dok se jednog dana,  zbog pucanja nokta pre jedne proslave nisam naterala da odem na tu vrstu ulepšavanja.  Sam postupak verovatno znate i neću da Vam detaljišem.  Tretman na oko bolan a ni malo neprijatan,  uz šoljicu finog razgovora i vremena samo za mene -  divno!  Osećaj zadovoljstva lepim noktima koji je trajao 3 nedelje bez mazanja laka,  turpijanja,  lomljenja,  ma to je divno. Lepi nokti, laki za održavanje, bez imalo muke i truda, divno. I onda, pre oko godinu ipo dana, prilikom svoje poslednje posete kozmetičarki,  shvatila sa koliku cenu plaćaju moji nokti.  Nakon neprijatnog skidanja gela više nisam mogla to da im radim  Pre nešto više od godinu ipo dana skunula sam gel i od tada se borim za zdravlje svojih noktiju.

Moji nokti su bili u očajnom stanju,  hrapavi,  puni neravnina,  tanki kao papir.  Do pre oko mesec dana nisam koristila nikakav tretman,  samo sam mazala lakove i stigla do ove faze:


Moji nokti su bili skoro pa u dobrom stanju,  ako izuzmem vrhove koji su se neprekidno listali i nije bilo moguće postići neku lepu dužinu. Čim bi nokat porastao, krene da se lista. Ni turpijanje a ni sečenje ne pomaže jer listanje stigne negde do polovine sveukupne dužine. A verujem da je listanje noktiju frustrirajuće od otala dva problema koji se mogu javiti. 


Eveline 8 u 1 tretman za jačanje noktiju dolazi u lepoj kartonskoj kutiji. Samo pakovanje je uobičajeno za tu vrstu proizvoda, sadrži 12 ml i rok za upotrebu je 12 meseci nakon otvaranaj. Na poleđini se nalazi deklaracija sa upustvom za upotrebu:

"Revolucionarna formula sa aktivnim komponentom za jake nokte prodire u strukturu noktiju, efikasno regeneriše i rekonstruiše. Učvršćuje, maksimalno jača i stimuliše rast. Poboljšava fleksibilnost i nokte čini otpornim na mehanička oštećenja. Štiti nokte od lomljenja, pucanja i listanja."

Način upotrebe: Prvog dana  ide prvi sloj, drugog ide sledeći, trećeg dana se skidaju oba sloja i nanosi novi tokom 2 - 3 nedelje. Nakon toga se koristi samo kao bazni lak jednom nedeljno. Proizvođač upozorava da proizvod NE TREBA nanositi na oštećene nokte - nakon skidanja gela. Pre upotrebe potrebno je zaštititi zanoktice kremom ili uljem.


Po recepturi sa pakovanja, kreće moje putovanje. Prvi sloj na noktima izgleda skoro pa neprimetno, jedino što se primećuje jeste da su nokti sjani a osečaj da su čvršći. Nanošenjem drugog sloja dobijaju prozirnu svetlo mlečno belu boju i znatno su krući. Prilikom korišćenja, kako su mi samo vrhovi bili problematični, posebnu sam pažnu obraćala na njih i trudila se da ih dobro zamažem debljim slojem kako bi ih to "držalo". Svakog trećeg dana, nakon skidanja oba sloja nokte sam malo turpijala i nanosila novi sloj. Na zanoktice nisam nanosila kremu kremu kao zaštitu po preporuci proizvođača pa sam pimetila da ih blago suši ali to nije izazvalo nikakve neprijatnosi u vidu ekstremno suvih zanoktica i njihovog pucanja. Trudila sam se da budem što ažurnija ali mi nekad dnevne aktivnosti nisu dozvoljavale da nanesem drugi ili skinem oba sloja. Trudila sam se da koristim tretman što redovnije, ali nisam uspela raedovno. Nakon 3 nedlje moji nokti izgledaju ovako:


Kako Vam se čine? Ja sam, verujem samo jendna u moru cura kojima je ovaj tretman pomogao. Nakon 3 nedelje, primetila sam da mi nokti brže rastu, da su čvršći i krući a problem koji sam imala sa listanjem sam "isturpijala" i više ga nemam! Ovim tretmanom sam prezadovoljna i svakome ga toplo preporučujem. Pored ovog tretmana, u okviru ponude Eveline kozmtike imate još 9 tretmana koje možete pogledati OVDE. Takođe, na njihovoj zvaničnoj facebook stranici možete biti u toku sa svim dešavanjima - planovima promocija, akcijskim popustima i nagradnim igrama.

Da li ste probale ovaj tretman? Kakva su vaša iskustva?

Hvala na čitanju! <3

31 коментар :

  1. Probala sam ih nakon nekoliko pozitivnih recenzija i apsolutno se pridružujem pozitivnim dojmovima. Moram reći da je meni prilično uništio zanoktice, jer nisam uopće pazila na njih tokom tretmana, ali sam ih brzo dovela u red uljima. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što i tebi ovaj tretman odgovara. Ja na svu sreću nisam imala problem sa zanokticama, možda zbog toga što sam koristila ultra hranljivu kremu za noćnu negu rukć, jedino mi to pada na pamet. Jesu bile blago isušene ali nije to ništa :)

      Избриши
  2. I meni je 8u1 pomogao kod listanja. Nikada nisam imala slabe nokte, ali poslednjihgodina su jednostavno podlozni listanju sto zbog lose ishrane, nedostatka nekih vitamina ali i zbog glumljenja domacice i mame 24-00 :) Moje zanoktice su bile mnogo losije od tvojih te sam u celu pricu uvrstila Evelinovo ulje za zanoktice i toplo bih ga preporucila! Sada odmaram nokte u potpunosti, vec tri nedelje nemam ni lak na noktima, a od ponedeljka povratak na posao i prva manikira sa Evelinom kao bazom!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na preporuci Joko <3. Ja taj problem na svu sreću nisam imala, ali dodatna nega nikako ne može da škodi :)

      Избриши
  3. Odavno me ovaj proizvod privlaci jer su mi nokti uzas..nikad nisam mogla da ih odgajim,da imam svoje nokte,lepe duge.I sad kad sam procitala i tvoje iskustvo definitivno cu ga kupiti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što sam uspela da te ubedim i radujem se tvojim dugim noktima :). Javi mi utiske :)

      Избриши
    2. Danas drugi sloj,javljam utiske obavezno :) A nakon treceg dana kada skinem oba,stavljam opet jedan,drugi dan drugi sloj i sve tako u krug ?:)

      Избриши
    3. Ako imaš isti tretman kao i ja, 8u1, mažeš prvi dan prvi sloj, drugi dan drugi, a trećeg dana skidaš oba i mažeš od početka :)

      Избриши
    4. Ja sam koristila ovaj proizvod, pomogao mi je. Ne mogu da kazem da nije, nokti mi se ne listaju vise. Ali sam morala da prestanem sa tretmanom, bolelo me je tkivo ispod nokatne ploce od njega. :) nije bilo ni malo prijatno. :) Sve pohvale za proizvod. I savet za ostale devojke, ako osetite bol posle treceg sloja, prestanite sa tretmanom, ako ne prestanete nokatna ploca ce vam se odvojiti od tkiva. :/ mojoj mami se to desilo.

      Избриши
    5. Ukoliko zelite, posetite moj blog. :)
      http://nailcareaandnailart.blogspot.rs/?m=1

      Избриши
  4. Ovaj tretman sam koristila neko vreme kao bazu, a za oporavak noktiju, koji su u jednom periodu bili jako loši, sam koristila Eveline SOS. Mislim da je jako sličan ovom, pisala sam o njemu davno. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ovaj kupila na brzinu i kad sam stigla kući i videla da sam u stvari o SOS tretmanu čitala, a kupila ovaj nisam znala šta da očekujem :D I ovaj se super pokazao, to je bitno :)

      Избриши
  5. meni je isto super, dugo sam bila bez njega i sad je ponovo kupljen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što i tebi pomaže :). Ja ću verovatno nakon ovog 8u1 tretmana probati neki novi, videla sam da imaju još 9 u ponudi, uključujući i ulje za zanoktice :).

      Избриши
  6. Imala sam isti problem kao i ti i takodje uspela da ga resim ovim sredstvom. Nisam bila baš uporna, ali nakon nekog vremena sve se vratilo u normalu, baš sam zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je super :)! Baš mi je drago što delimo isto mišljenje što se ovog tretmana tiče. Ni ja nisam baš redovna što se korišćenja tiče ali se trudim da ispratim navedeni tempo :)

      Избриши
  7. Mnogo lep oblik noktiju imaš <3
    Ja sad pauziram od Evelina jer su mi se nokti polimili čim sam prestala da ga mažem redovno :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti <3. Još radim na postizanju željenog oblika ali sam i ovim zadovoljna :). Baš mi je žao, znam koliko si se trudila oko njih :(... Ali dobro, izrašće novi :). Probaj da promeniš tretman, imaju još 8 ili 9 u ponudi, možda će im još neki uz taj prijati.

      Избриши
  8. Razlika je bas primetna, nokti ti sada izgledaju sjajno. Moracu da nabavim ovaj proizvod. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :). Ovo je jedan od proizvoda koji ne košta bogastvo a super radi posao. Moja topla preporuka i javi utiske :)

      Избриши
  9. Probala sam ovaj tretman i nisam prestala da kupujem lak cim ga potrosim! Meni se jako svidja i uvijek mi odlicno pomogne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što se i Vama ovaj tretman dopada :)! Ja sam planirala da nakon ovog probam neki drugi pošto ih imaju baš dosta u ponudi :).

      Избриши
  10. i ja sam vec probal bio prvi put kupi lak za note eveline 8 i 1 super stalno sve potrosi namazi sad pre proslo nedelju dana opet kupi eveline 8 i 1 dva put ☺ :)

    ОдговориИзбриши
  11. Ja imam neki protiv zanoktica i taj mi je rešio problem sve su ređe i ređe, veliku plus mu je jer miriše na voćkice pa mogu da ga mackam, e sad koristim neki za jačanje i protiv lomljenja za sad još ne znam ništa jer sam skratila nokte do panja i testiram :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa super Tićo, javi nam utiske :)! I ja sam planirala da kupim nešto za negu zanoktica, dala si mi super ideju :). :*

      Избриши
  12. Definitivno cu ga isprobati, ali moram sacekati da prodje jedan period, jer vidim da ne moze da se nanosi na nokte odmah posle skidanja gela...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što sam ti pomogla oko donošenja odluke, verujem da ćeš biti jako zadovoljna <3 Ja sam u međuvremenu koristila Oriflame uljani regenerator za nokte i GR Protein bezbojni lak, to mi je pomoglo da "vratim" nokte, i naravno dodala sam u ishranu orašaste plodove i pojačala proteine. To se baš odrazilo i na moju kosu i na nokte.

      Избриши
  13. Danas mi je prvi dan kako ga koristim nadam se uspjehu ,vidim da je mnogima pomagao ,, :*

    ОдговориИзбриши
  14. E da nalog je na muzevo ime da ne svatite sta pogresnooo :D pozz

    ОдговориИзбриши
  15. Namazala sam ovaj proizvod posle tek skinutog gela i uzasno me je peklo. Da li da prestanem sa korišćenjem dok ne izrastu malo i ako koliko treba da se saceka? :-( I da da li smem da lakiran nokte posle skidanja gela (bas su mi loši)?:-* Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  16. Cao imAm i ja jedno pitanje...Da li tokom ovog tretmana smem da nazem i obican lak u boji ili on steti tretmanu?:)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com