Instagram

Претражи овај блог

понедељак, 1. јун 2015.

New In / Maj - Yves Rocher, Sleek, Elseve...

Prošlog meseca sam bila skromna i nisam želela da trpam kozmetiku kad već imam dosta one koju treba da potrošim. Kupovala sam samo najneophodnije i sada sam skoncentrisana na testiranje i trošenje što u najavu stavlja post o potrišenim proizvodima. Pogledajte šta je novo kod mene <3




Nega lica / Dekorativa

Ovaj post započinjem definitivno najdražim novitetom, paletom koju sam jedva čekala da skinem sa svoje rođendanske wish liste- Sleek Oh So Special. Mislim da su i ptice na grani naučile naziv ove palete za kojom vlada masovna histerija i na koju sam čekala 10 dana od dana rezervacije jer se jako brzo proda. Ovo je paleta koja me tera da se šminkam a o njoj ćete čitati usoro.





Elseve hranljiva kolekcija za negu kose - šampon, regenerator i maska za kosu iz Extraordinary linije. Ovaj set sam dobila na poklon od buduće svekrve i mislim da će mi ovi proizvodi jako prijati, s obzirom da imam kovrdžavu kosu koja se leti naročito isušuje. Kao dopunu ovoj nezi, kupila sam Yves Rocher ulje za negu kose i jedva čekam da ga isprobam. Toliko čitam o uljima da polako ali sigurno postaju moja opsesija, što se iz prilioženih proizvoda koji su obogaćeni uljima može videti.













U mojoj omiljenoj kategoriji proizvoda nalaze se Yves Rocher Hammam uljani gel za tuširanje uz koji sam dobila preslatki SPA set i Marrakesh Body Butter. Ovo je prvi proizvod za negu tela koji sam probala od Marrakesha, posle njihovh fenomenalnih proizvoda za negu kose. Utisci o ovom proizvodu se ni malo ne razlikuju od utisaka koje već imam o proizvodima za negu kose, a o tome ću pisati  nešto kasnije.










Mislim da nije potreno pisati bilo šta o Evelin 8u1 tretmanu za jačanje noktiju jer je jako popularan i verujem da ste svi čuli za njega, a prema utiscima korisnika i jako efikasan. Uskoro ću i ja podeliti sa Vama moje iskustvo. Golden Rose Color Expert lakić je kupljen samo zbog jednog prelepog manikira koji sam videla na netu, a i ok mi je za ukrašavanje noktiju.
Iiii... To je to :) 



 Da li Vam se dopadaju moji noviteti? O čemu želite da čitate? :*

Hvala na čitanju! <3



16 коментара :

  1. Fantastican New In, pogotovo paletica <3 Zeljno iscekujem recenziju. Merkam je vec neko vreme moram da priznam, i kako mi se cini, bice moja, druge nema :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Joko <3 Bila sam skromna, ali mi se čini da sam naprvila dobar izbor :). Paletica je stvarno super, odradila sam neke fotografije, čekaju svojih 5 minuta slave :)

      Избриши
  2. Paleta i Yves Rocher <3 <3 Ja sam naručila sleekov set za konturiranje jedva cekam da mi dode hihi

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem ti :D Ja sam rezervisala unapred i morala da čekam 10 dana na paletu, osoblje MakeUp Plaze je bio baš ljubazno i divno za saradnju pa su me čim je stigla obavestili i poslali. Mislim da je isčekivanje uvek dodatni faktor koji utiče na oduševljenje :D Javi utiske o setu ili ovde ili u poruci na fb stranici, baš me interesuje kakav je :). A Yves Rocher je priča za sebe. Otkriće godine za mene, pre nekoliko meseci sam se prvi put susrela sa njihovim proizvodima i od tada se ređaju oduševljenja, jedno za drugim.

      Избриши
  3. Pozdrav za svekrivu ima super ukus :D. Znaš mene sve mi se dopada, al sad vidim da ja koristim neki drugi Eveline tretman za nokte pa me baš zanima kao će nam se pokazati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, da draga :D Epa onda čekam utiske, ne znam koji si ti tretman počela da koristiš, videla sam da u ponudi imaju još dva, jedan mislim da je sa arganovim uljem a drugi da je kao top coat. Čitamo se :)

      Избриши
  4. Sleek paleta je meni jedna od najljepših, a skoro pa svakodnevno koristim i na ostala sjenila i palete obratim pažnju samo s vremena na vrijeme :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isti slučaj je i sa mnom od kad je imam :D Pa mi tako kada krenem da se šminkam dođe žao što ću je brzo potrošiti, ostavim je i uzmem neku drugu, da mi ova potraje :D Ali je super, divna, fantastična, moja posebna i najlepša <3

      Избриши
  5. Анониман2. јун 2015. 10:02

    Paletica je božanstvena. Eveline tretman ću na kraju morati da probam, čim potrošim Essence, pošto ga svi hvale na sve strane :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam pod uticajem drugih kupila tretman, kao i paletu :D I mogu ti reći da se u oba slučaja nisam pokajala. Essence nisam probala, ail bih volela da pročitam o njemu :)

      Избриши
  6. Анониман3. јун 2015. 00:25

    Paletica je super ali mene zanima ovaj set za kosu :D

    ОдговориИзбриши
  7. Definitivno me Yves Rocher ulje zanima :) volim njihove proizvode i volim citati recenzije nekih koje jos nisam isprobala...paleta je prekrasna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E onda spremam recenziju :)! Ulje sam jednom isprobala i primetila sam razliku, a kako se koristi samo 2 puta nedeljno verovatno ću pisati o njemu krajem ovog / početkom sledećeg meseca :).

      Избриши
  8. Paleta je san snova :) nemam ni jednu od Slika i moracu da narucim neku kad je svi hvalite :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam bila jako oduševljena kada je stigla :) Pisala sam o njoj, obavezno potraži recenziju na blogu i pročitaj utiske.

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com