Instagram

Претражи овај блог

петак, 19. јун 2015.

Estar Tretman Lica - Face Piling Mask, Facial Drops Serum & 5 Steps to Beauty

Velika je verovatnoća da svoj Spa Day (kao ja) ne možete zamisliti bez opuštajućeg kućnog tretmana lica. Upravo nam iz komanije koja svoj program bazira na Home Spa  - konceptu vrhunske SPA nege u udobnosti vašeg doma donosi potpuno nov koncept kućnog tretmana - proizvoda za negu lica.


Veliki sam ljubitelj maski za lice i vikend koji je rezervisan za mackanje od glave do pete ne mogu da zamislim bez istih. Pored tog jednodnevnog ugođaja, obožavam da  "osvežim" kožu i u toku nedelje a proizvodi o kojima ćete čitati upravo su idealni za obe varijante.


Kompanija Estar je nedavno na tržište izbacila svoju novu piling masku za lice, koja u kombinaciji sa Facial Drops Serumom i 5 Steps to Beauty serumom čini kućni Estar tretman lica. Masku sam dobila u blanko pakovanju, bez ikakve etikete i naznake, ali kako se radilo o proizvodu koji je tek izašao iz laboratorije sasvim je razumljivo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala predpremijernu priliku da isprobam ovaj proizvod, a sada slede utisci.


Maska za lice je namenjena osvežavanju i oživljavanju kože lica i dekoltea. Sadrži piling da bi se suvi slojevi istovremeno uklonili. Silikonska ulja su propusna za vazduh pa koža moze da diše iako se smanjuje transepidermalni gubitak vlage i koža ostaje hidratisana. Nanosi se na čisto ili mokro lice blagim utrljavanjem, ostaje da deluje nekoliko minuta i ispere vodom bez sapunice. Nakon maske, preporucujemo Facial Drops Serum. Estar Cosmetics
Ovo je prvi put da isprobavam proizvode ovog tipa. Navikla sam na drogeriske maske i odlučujem se za njihovu kupovinu bez razmišljanja. Kada sam razmišljala o proizvodima koje bih volela da isprobam i njuškala po Estar sajtu, odeljak TRETMANI LICA mi je privukao najviše pažnje.


Verujem da se kutijica u kojoj sam ja dobila proizvod mnogo  ne razlikuje od sadašnjeg novog pakovanja - osim zbog etikete. Kao i sva Estar pakovanja i ovo ima zaštitnu traku koja garantuje da proizvod nije otvaran i još jedan plastični zaštitni poklopac koji uspešno spečava razlivanje i čuva proizvod. Sam proizvod je bele boje, ima miris bebi kozmetike i u sebi sadrži čestice za piling za koje proizvođač tvrdi da su mlevene koščice kajsije. Proizvod je srednje gustine i ne "beži" po kutijici.

-Lista sastojaka izgleda ovako: kaolin beli, ekstrakti frangipanija i jasmina, vitamin E, mrvljene kostice kajsije, parafinsko ulje, silikonska ulja.


Masku sam nakon čišćenja lica ( skidanja šminke, čišćenja miceralnom vodom, umivanja sredstvom za umivanje ) nanosila na vlažnu kožu blagim utrljavanjem kružnim pokretima. Kod ove maske mi se posebno dopada to što je idealna i za opuštanje i za brzinsko korišćenje. Iako proizvođač navodi da je dovoljno da deluje nekoliko minuta, ja vikendom volim da je nanesem i da je držim nešto duže. Kako mi je nedelja Spa Day, tada se zavalim u krevet i uz neku opuštajuću muziku nekako tih nekoliko minuta postane 20 i više minuta. :D Tokom delovanja, u kožu se upije dobar deo proizvoda pa na površini ostane pretežno kremasti deo sa česticama pilinga. Maska se  lako ispira i prilikom ispiranja se takođe vrši blagi piling. Nakon ispiranja maske, jako mi se dopada taj after feel, dopada mi se ono što vidim u ogledalu. Ten je ujednačeniji, obazi koji su skloni povremeno crvenilu su umireni, kao i brada koja je ovih dana sklona divljanju. Nakon ispiranja nema zatezanja, koža je baš glatka i osvežena, nakon ispiranja ostaje zaštitni film. Što se tiče brzinskog korišćenja u toku nedelje, recimo tokom tuširanja - efekat koji maska ima mi je potpuno isti. Kako ovaj proizvod nije dostupan u njihovom web shopu, više i informacija i poručivnje možete obaviti na njihovoj zvaničnoj facebook stranici OVDE ili na mail: estracosmetics@gmail.com


Nakon korišćenja maske nanosim Facial Drops serum. Evo šta kažu iz Estar laboratorije: Serum koji osvežava i obezbeđuje duboku hidrataciju kože te na taj način obnavlja i uklanja posledice isušivanja. Tečan je i može se naneti čak i prstima (umivanjem). Prijatan je i nakon njega krema se može i izostaviti. Brzo se upija u dublje slojeve epidermisa gde aktivne komponente nastavljaju da deluju. Od sada u novoj praktičnijoj ambalaži sa dispenzerom. *Estar sajt 
Kako sam navikla na standardne serume i njihove gustine, ovaj je bio pravo iznenađenje. Prilično je tečan i bezbojan i u kožu se upija brzo poput vode, ostavlja za sobom miris koji je karakterističan svim Estar proizvodima. Facial Drops ne koristim samo u sklopu ovog tretmana već i smostalno - kada je u toku dana mojoj koži potrebno osveženje umijem lice vodom i nanesem serum ili kao podlogu za dnevnu šminku koja podrazumeva BB kremu. Samostalno korišćenje koje navodi proizvođač meni ne odgovara, osim nakon maske jer je mojoj koži potrebna ekstra hidratacija. Ukoliko imate mešovuitu ka masnoj koži ili masni mislim da će Vam omiljen proizvod tokom letnjih meseci.


Nakon toga, nanosim serum 5 Steps to Beauty koji je sušta suprotnost Facial Drops-u. Ovaj serum ima kremasto, mlečno belu strukturu i ostavlja prijatan,  svilenkast osećaj nakon nanošenja. Radi se o Anti-Age serumu koji na kožu ima 5 efekata: podstiče sintezu kolagena,  sintezu elastina,  dubinski hidrira,  popunjava fine bore i linije i zateže kožu.  Nanosi se ispod dnevne/noćne kreme. Jako mi se dopada pakovanje (ah,  ta moja ljubav prema pumpicama),  doziranje je jednostavno i higijensko. Pakovanje od 30ml se može kupiti po ceni od 960 din u Estar WebShopu.

Ovo je za mene sasvim novo i pozitivno iskustvo. Sve navedene Estar proizvode bih svima preporučila od srca jer sam u njima uživala i prezadovoljna sam. Maska ima super 2 u 1 dejstvo, Facial Drops serum je idealan za osvežavanje kože ili kao lagana podloga za dnevnu šminku, 5 Steps  to Beauty serum je super hranljivo i negujuće iskustvo za kožu.

Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Koji je Vaš omiljeni ritual ulepšavanja?

*PR porizvodi

Hvala na čitanju! <3

6 коментара :

  1. Одговори
    1. Hvala ti Tićo <3. Preporučujem ti ovu piling masku verujem da će ti jako prijati. :*

      Избриши
  2. Анониман20. јун 2015. 08:59

    Ljubav za tvoje sličice <3
    Isto iskustvo imam sa 5 steps to beauty serumu, sasvim prijatno i lepo iskustvo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga <3. Nadam se da ćeš biti u prilici da isprobaš i masku jer je fantstična <3

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com