Instagram

Претражи овај блог

петак, 5. јун 2015.

Ayna Perfect Anti - Age dnevna nega + poklon!

Kako niko nije ostao ravnodušan po pitanju Ayna Anti-Age Booster seruma - pa ni ja a o njemu možete čitati ovde, danas sa Vama delim svoje oduševljenje i utiske o Ayna dnevnoj kremi za lice.

Ayna Perfect Anti - Age Day Cream je krema za dnevnu hidrataciju kože poboljšava elastičnost, smanjuje bore i fine linije na licu. Pojačava čvrstinu kože. Nežno oblikuje crte lica i otkriva prirodnu lepotu. Obezbeđuje vlažnost i ima prijatan after feel efekat nakon nanošenja. Formulisana je bez parabena.



Od svih navedenih karakteristika kreme, verujem da Vam poslednja rečenica odzvanja u glavi jer je opsednutost paraben free proizvodima velika. Kako se ovde radi o kozmetici koja se može pohvaliti visokim procentom aktivnih prirodnih sastojaka i "Nezi koja Vas razume" prisustvo parabena bi samo pokvarilo sveukupni doživljaj i utisak o proizvodu i pogazio slogan firme. Neki od važnih aktivnih sastojaka koji ulaze u sastav ove kreme su arganovo ulje, ultra filling sfere, hijaluronska kiselina, ši buter i ekstrakt ruže. Sam pogled na ši buter i arganovo ulje u meni izaziva manijačnu potrebu za ovim proizvodom i svim ostalim koji ih u svom sastavu imaju jer sam navučena na njih. Dalje, hijaluronska kiselna, ultra filling sfere? Ovo mi je izgledalo kao nešto što nije primereno mojim godinama, s obzirom da imam 25 i nemam promene TOG tipa nakoži. Ovde naravno svi znamo o čemu se radi, međutim, u čemu je caka sa ovom kremom? Krema ima dobro izbalansiran i kvalitetan sastav, gde je dejstvo "usmereno" na intenzivnu hidrarataciju i čuvanje vlage u dubljim slojevima kože, što za posledicu ima očuvanje mladalačkog izgleda, zaštitu od nastanka promena i ublažavanja nastalih.


Krema dolazi u prepoznatljivoj kombinaciji oštrih i oblih ivica, marljivo odrađeneg dizajna. Na ljubičastom kartonskom podlopcu srebrnom bojom utisnuti su logo i naziv proizvoda. Pakovanje je zaštićeno trakama koje poklopac kutije drže za donji deo u kome je ušuškana krema, sa kojom dolazi i upustvo za upotrebu i nekoliko recenica više o samom proizvodu.

Kutija u kojoj se nalazi krema izrađena je od, kako bih to nazvala, graviranog kartona - najsličniji je onom od koga se izrađuju pozivnice za svadbu. Na sve 4 strane kutije nalazi se upustvo za upotrebu proizvoda po koracima:

1. Umijte lice mlakom vodom. Za bolji efekat na koži umijte se naizmenično hladnom i mlakom vodom.

2. Lice osišite mekim peškirom ili papirnim ubrusom.

3. Na čisto lice nanesite Ayna Anti-Age Supreme Booster serum.

4. Nakon seruma u tankom sloju na lice nanesite Ayna Perfect Antiage Day Cream - kremu za dnevnu hidrataciju kože.



I, sada stižemo do dragocene staklene teglice. Krajnje je jednostavnog dizajna, izrađena od sjajnog stakla, zapremine 50 ml sa srebrnim naznakama. Poklopac je izrađen od čvrste mat plastike i na njemu se nalazi nalepnica sa Ayna logom. Kao lep detalj na poklopcu ističe se srebran prsten koji ga oivičuje. Na samoj teglici se nalazi providna etiketa sa srebrnim naznakama proizvoda, koja se meni već izlizala i što mi se nije dopalo. Ispod poklopca se nalazi još jedan, zaštitni, izrađen od plastike koji sprečava da krema završi u poklopcu - znate koliko to mrzim :D. Krema je stalno putovala na relaciji Pirot - Leskovac i ni u jednom trenutku se ni najmanja količina kreme nije našla izvan zaštitnog dela.


Ispod zaštitnog poklopca, pravo zadovoljstvo. Prvo se oseti prelep miris koji asocira na bebi kozmetiku, a zatim divna krema! Creme de la Creme! Sada utisci:

Kada sam se prvi put susrela sa kremom, moje lice je bilo u nekoj ludoj fazi. Stalno se pojavljivalo crvenilo na obrazima, onda dehidrirana i suva područja koja pucaju su bila trend prelaznog perioda zima - proleće, kao i neujednačena boja tena, mašćenje oko nosa. Kada sam videla samo pakovanje i sastav, imala sam velika očekivanja. Uveče sam na očišćeno lice nanela serum, a zarim kremu. I sada, prilikom svakog nanošenja osetim kako krema lepo osveži kožu i kako je nekako "opušta" - u smislu da je umiruje i da zatezanje nakon čišćenja koje se na pojedinim područjima javlja nestane.
Krema u kombinaciji sa serumom za noćnu negu je bio pravi pogodak. Imala sam osećaj da mi se koža tokom moći transformisala, lice mi je bilo tako mekano i sveže. Nakon 4-5 dana, koža mi se potpuno preporodila, uz korišćenje oba proizvoda. Kada sam videla kako dobar efekat imaju, onda sam se odlučila da  ih koristim odvojeno: kremu koristim samostalno za dnevnu, a samo serum za noćnu negu. Rezultati su ostali isti. Ujutru sam se budila sa svežom i mekom kožom, a dan bih započela Ayna dnevnom kremom.


Nakon mesec dana korišćenja, serum sam poklonila mami a nastavila sa korišćenjem dnevne kreme, koju sam koristila i za noćnu negu. Iako se smatra da noćna nega treba da bude bogatija od dnevne, nisam primetila nikakav nedostatak nege ili nečeg sličnog. Krema ima toliko bogatu i lepu strukturu da je možete koristiti i za noćnu negu.

Prilikom nanošenja ima osvežavajući efekat sa blagim bebi mirisom. Brzo se upija i daje trenutno lep, prirodan sjaj, a prijatan after feel efekat koji proizvođač navodi mogu opisati kao svilenkast osećaj, meka koža i blistavost. Kako ova krema deluje na bore ne mogu Vam reći, ali Vam svakako mogu potvrditi da mi je Ayna krema ublažila linije smejavice oko usana i preporodila kožu lica. Ja nikada nisam imala neki preterani problem, ali su mi prelazni periodi najgori kada koža iz dehidrirane pređe u masnu i obrnuto. Kako je ova krema namenjena svim tipovima kože, jako mi je pomogla oko toga.

Sada nakon 3 meseca korišćenja, zaista mogu da kažem da je ova krema FENOMENALNA! Ne mogu zaboraviti svoj prvi susret sa ovim brendom, niti osećaj koji je izazvala na mojoj koži. Ovaj brend bih slobodno mogla nazavti otkrićem godine jer do sada nisam probala ni jednu kremu koja ima takvo dejstvo na moju kožu. Naravno, ne kažem da od nje možda ne postoji bolja, ali ova krema je zaista najbolja koju sam JA probala do sada i koja je od mene pokupila sve simpatije. Odavno se nalazi među omiljenim proizvodima za negu lica i najtoplije Vam je preporučujem. 



Kako biste se uverili u istinitost mojih tvrdnji, osnivač firme "AYNA" gospođa Maja Otić rešila je da jednu od mojih čitateljki obraduje ovom divnom kremom u FULL SIZE PAKOVANJU! Ono što je potrebno da uradite kako biste možda baš vi dobili ovu divnu kremu jeste:

1. Lajkujete stranicu BlogoMarija

2. Lajkujete stranicu Ayna Cosmetics

3. Podelite OVU fotografiju na svom profilu JAVNO

Igramo se do 17.06 u pmoć. Pobenica se bira pomoću  Woobox aplikacije i u obzir će se uzimati samo javna deljenja fotografije, kao i ispunjena predhodna dva koraka.

*Nagradna igra je otvorena samo za učesnike sa prebivalištem na teritoriji Srbije.

*Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju osobe koje su od početka 2015. godine osvojile poklon u nekoj od nagradnih igara koje su organizovane na stranici BlogoMarija.

Drage dame, SREĆNO! 

Da li ste probali Ayna proizvode? Koji je Vaš favorit?

Hvala na čitanju! <3

38 коментара :

  1. Jao svi uporno hvale njihove kreme a ja nikako da probam neku xD
    Možda mi se posreći sad kod tebe, nikad se ne zna :P

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I serum i kreme su fantastični zaista. Jedino nisam probala kremu za negu okoloočnog područja ali ni za nju ne sumnjam :). Igraj se, srećno ;)

      Избриши
  2. Одговори
    1. Draga Slavice, samo pratite navedene korake i možda baš Vi budete srećna dobitnica. Srećno!

      Избриши
  3. nisam probala krema ? pozelju imam srecna kod tebe ☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Biljana, pratite navedene korake i možda Vam se posreći :). Srećno <3

      Избриши
  4. Анониман5. јун 2015. 23:24

    Super recenzija i slike, nisam se susrela sa ovim proizvodima ali bih voljela probati :) bez obzira što nisu namijenjeni mojim godinama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga. Ovi proizvodi su zaista posebni i mislim da svako treba da ih proba :). Ukoliko imaš nekoga ko u Srbiji može primiti nagradu za tebe - prijavi se, ja ti držim fige :).

      Избриши
  5. iskreno nisam probala a cula sam da su odlicni...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Aleksandra, sada imate priliku da uz malo sreće postanete vlasnica ove divne kreme. Pratite navedene korake, a ja Vam želim sreću.

      Избриши
  6. Nisam probala njihive proizvode, al su mi br.1 na listi zelja! Samo pohvale sam cula za ovu kozmetiku i to mora da se proba! Srecno svima!

    ОдговориИзбриши
  7. Nasiroko poznata stvar da Ayna ima fenomenalne proizvode! Serumom sam odusevljena, kremice su mi na WL :) Delim, ne igram se :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zašto se ne igraš cico? Od početka god nisi osvojila ni jednu nagradicu, ajde držim ti fige ;) :*

      Избриши
  8. Pakovanja su im sjajna, nadam se da cu imati prilike da ih probam uskoro

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Nevena, postoji verovatnoća da ćete biti jedna od srećnih dobitnica. Ispunite tražene korake i srećno :)

      Избриши
  9. Igramo do 17.06. misliš? ;-)
    NIsam probala Ayna proizvode ali sam pročitala toliko recenzija, da ne znam šta ću!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, hvala na ukazanom propustu, ispravila sam :). Igraj se sa nama, možda baš ti budeš srećna dobitnica :)

      Избриши
  10. Ova druga stranica ne moze da se lajkuje.Da li cemo ipak i mi koji je nismo lajkovali moci da ucestvujemo u nagradnoj igri?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Kristina, link stranice koji je naveden u postu je ispravan, ne znam zbog čega ne može da se lajkuje. Svi koraci su obavezni, potraži link stranice sponzora na mojoj facebook stranici.

      Избриши
  11. Nisam probala , ali mi je stvarno zelja..divan blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milomirka, hvala na lepim rečima. Igrajte se sa nama, možda ćete baš Vi imati najviše sreće i biti dobitnica kreme.

      Избриши
  12. Jos nisam probala nista od ove kozmetike, ali imam zelju, pogotovo posle svih povala koje sam cula :) Divan poklon, super ste :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imate moju toplu preporuku, obabezno probajte :). Drago mi je što Vam se dopada poklon, igrajte se sa nama i srećno.

      Избриши
  13. Cini mi se da sam u psolednje vreme vise puta se susrela sa razlicitim recenzijama koje su pisale nase blogerke za ovu kozmetiku, ali ja je nisam probala jos uvek.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milena, imate moju toplu preporuku. Ayna proizvodi su zaista vredni pažnje i dobra investicija. Igrajte se sa nama, možda baš Vi budete srećna dobitnica :).

      Избриши
  14. Marija svaka ti čast ,postovi su ti odlični!
    Nisam probala ništa njihovo,ali bih volela. Dizajner pakovanja je odradio dobro svoj zadatak ,zaista je luksuzno pakovanje i pročitala sam da su dobitnici nagrade u Parizu za svoju kozmetiku.Ako dobijemo mazacemo se suprug i ja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, moja draga umetnice <3. Od srca ti preporučujem sve njihove proizvode, pa ako budeš bila u mogućnosti obavezno probaj. Ja sam probala sve osim kreme za okoloočno područje i prezadovoljna sam. Igraj se, igraj, možda baš ti budeš dobitnica ;). Srećno!

      Избриши
  15. Nisam nista njihovo probala, ali mozda mi se posreci u tvojoj nagradnoj igri :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukoliko ti se ukaže prilika - isprobaj obavezno :). Igraj se sa nama i srećno ;).

      Избриши
  16. Imala sam kremicu,medjutim potrosila se,bila sam odusevljena rezultatima,divna je.

    ОдговориИзбриши
  17. Nisam do sada nista probala,ali mi toliko zvuci primamljivo :)))

    ОдговориИзбриши
  18. Do sada nisam koristila Ayna kozmetiku i mislim da bi mi ova krema koja se poklanja tako dobrodošla, jer su počele da mi se pojavljuju na baš tako drage bore oko očiju, pa da ima malo pariramo :)

    ОдговориИзбриши
  19. Jako bih volela da probam ovu kremu :-)

    ОдговориИзбриши
  20. Nisam probala,ali to neznaci da ne bi volela....jako bi joj se obradovala

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com