Instagram

Претражи овај блог

недеља, 14. јун 2015.

1 za 5: Sea Breeze by Avon

Nežan, topli povetarac, sunce koje svojim zracima miluje kožu, beskrajno tirkizno plavetnilo i  plaža... Tropski raj i Sea Breeze by Avon.


Sea Breeze je deo Nailvear Pro+ Avonove kolekcije, idealna prolećno/letnja nijansa. Dolazi u pakovanju od 10 ml, a cena je od 199 do 299 din, u zavisnosti od kampanje. Na prvi pogled na bočicu, ova nijansa izgleda kao tamnija nijansa mint zelene. Ukoliko imete se nalazite  na dnevnom svetlu. ovaj lakić će na noktima imati mint zelenu boju, a ukoliko se nalazite u nekoj slabije osvetljenoj prostoriji lak će biti nešto tamniji, a boja će biti mint zelena sa mrvicom tirkizno plave. Po meni, savršen balans.

Sama struktura laka mi se ne dopada. Za moj ukus je vodenasta i ne dopada mi se nanošenje jer se nanosi u "trakicama". Nakon prvog  tankog sloja te trakice su izrazito vidljive, pa je nanošenje sledećeg sloja neophodno. Tek nanošenjem drugog sloja postiže se boja koja se nalazi u bočici. Ukoliko već prvim nanošenjem nanesete srednje deblji sloj, izgledaće sasvim pristojno i neće biti potrebno još jedno nanošenje. Lak ima lepu sjaju završnicu. Što se trajnosti tiče, uz sve kućne poslove, nakon drugog dana, boja je sa vrhova noktiju bila blago izlizana - skoro neprimetno, dok su nakon trećeg dana vrhovi bili vidno izlizani.



Ja sam ga nanosila sa Eveline 8u1 bazom za jačanje noktiju i to kod mene izgleda ovako:


Došla sam na ideju da pored recenzije laka,  ubacim i načine na koje možete nositi određenu nijansu., odalte i naziv rublike "1 za 5" . Manikiri koje ćete videti u nastavku su jako jednostavi i brzi. Takođe, početnik sam u svemu ovome i ponovo se učim da lepo lakiram nokte, tako da su konstruktivni komentari i kritike dobrodošli. Osim prvog i osnovnog, samostalnog nanošenja laka, pogledajte sledeće ideje:

2. Golden Line


Volim kombinaciju zlatne i drugih boja, nekako celom izgledu uz malu dozu da iskru elegancije i luksuza. Četkicom sam samo oivičila vrhove metalik zlaznim lakom Golden Rose Color Expert u nijansi 61. Takođe, ovaj manikir je super za kamuflažu izlizanih vrhova, nakon recimo 2 dana nošenja boje na noktima :).

3. Pastel Polka Dots


Volim pastelne boje i upravo mi je ljubičasta kojom sam  radila manikir omiljena. Uz pomoć čačkalice - jer sam tačkalicu izgubila sam natačkala nijanse Pure Colour lakova iz Oriflamea: Lavender & Crem.

4. Under The Golden Sea


Ova kombinacija prestavlja moju umetničku stranu :D. Malo sam se igrala i na bazni Ocean Breze nanela i trakicama Avon Speed Dry - Twillight Blue i zlatnu Golden Rose Color Expert nijansu 61.

5. Carnival


Ovo je definitivno najjednostavniji i najbrži način da Vaš manikir postane neobičan i drugačiji. Na bazni lak sam nanela Golden Rose Carnival nadlak broj 12.

Boja ovog laka mi se jako dopada. Ne smeta mi  ( previše ) njevova vodnjikavost, ali odnos cene i kvaliteta ( ako uzmem u obzir GR lakove koji su duplo jeftiniji ) može biti bolji.

Da li Vam se dopada nova rublika? Volela bih da vidim / pročitam Vaše predloge za nošenje mint nijansi, pa ukoliko želite, možete mi poslati slike svojih noktića u inbox facebook stranice - OVDE, a ja ću post dopuniti Vašim manikirima.

Hvala na čitanju! <3


28 коментара :

  1. Svi ovi manikiri zaista izgledaju lepo, a i sam osnovni lak mi se veoma dopada.

    ОдговориИзбриши
  2. Obožavam mint nijanse, a ova je predivna kao i manikure :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja, a da li mi veruješ da je ovo moj prvi mintić :D??? Mislim wtf :D...Boja je prelepa ali kvalitetom samog laka nisam baš zadovoljna.

      Избриши
  3. Prelepa je boja! Najviše mi se dopada manikir sa ovim zlatnim okvirom :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem see *_* I meni je kombinacija mintića i zlatne baš cool, kombinacija super izgleda i kao ombre :).

      Избриши
  4. jako mi se sviđa nova rubrika! manikure su ti savršene, 1i 2 mi se najviše sviđaju. samo se ti i dalje igraj sa lakovima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Tina <3 Od kada imam nokte, veruj mi da uživam u njima :D Već u draftu imam novi post :D

      Избриши
  5. Joj baš je lepo volela bih da ja umem tako nešto ali nemam ja živce za to :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Tićo :* Ma dođi ja da te namažem :D Nisam ni ja preterano spretna, svi su ispali slučajno takvi kakvi jesu :D

      Избриши
  6. Predobre ideje, druga i cetvrta mi se najvise dopadaju. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Teodora <3 Ukoliko imaš svoju omiljenu mint kombinaciju lakića pošalji mi u inbox da ažuriram post :). Baš bih volela da svi vi to podelite sa mnom <3

      Избриши
  7. Sviđa mi se boja laka, a i ideje. :)
    Posebno ona sa zlatnim, samo nastavi da se igraš. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Tanja <3 Baš mi znači komentar osobe sa savršenim manikirom :)! :*

      Избриши
  8. Pravi letnji hit! Obožavam mint nijanse u ovom periodu! Super su ti noktići!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Olivera. Meni je mint uvek izbor kada ne znam šta ću sa noktima :D

      Избриши
  9. Анониман17. јун 2015. 10:39

    Apsolutno iste utiske imam i ja sa ovim lakom. Trajnost slaba, brojni slojevi da bi se dobila boja, a sušenje strašno sporo. Loše, loše.
    Manikiri su odlični, najviše mi se svidja golden line :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto, ima još neko ko deli moje mišljenje! Hvala ti puno, nekako mi kombinacija svake boje sa malo zlatne dobije taj svoj luxe momenat :D

      Избриши
  10. Kako volim mintaće (znam, znam, to je tirkizno ali meni su to sve mint boje :D)! Ma jel može bit ljepši ovaj lak?! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ova nijajsa je zaista super i malo mi je baš kao kameleon, nešto je između mintića sa mrvicom tirkizne :D Razumemo se :)

      Избриши
  11. Jao, boja je predivna. Najvise mi se svidja u kombinaciji za zlatnim golden rose lakom. :D

    ОдговориИзбриши
  12. Imama ga i prava je letnja boja :D svi manikiri izgledaju prelepo <3

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com