Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 7. мај 2015.

TAG: Potroši 4 do 4. Jula

Uživam u čitanju i pisanju ovakvih postova i uvek se obradujem kada padne neki novi TAG. Nekako su mi ti postovi laganiji za kuckanje, opuštajući ali su mi i  inspirišuće štivo za trošenje proizvoda, kojih, hvala Bogu ima i više nego dovoljno. Ana sa bloga Anin Avon kutak i Beleške jedne Ane je poželela da trošimo zajedno, pa u nastavku možete videti koje proizvode sam odabrala.


1. Garnier Miceralna voda- Ah ti multifunkcionalni proizvodi! Obožavam takve proizvode, i kada nema druge ili treće namene- ja ih obavezno nađem :D. Npr, losion za telo ponekad koristim za negu garderobe i torbi od ekokože/skaja,  balzam za usne za ispucalu kožu, kremu za lice ponekad nanesem i na krajeve kose isl. Ovu miceralnu koristim za čišćenje lica i skidanje šminke (to bar pokušavam, znate kako maskara ume da bude neprijateljski nastrojena). Kupila sam je krajem leta i još uvek se trudim da je potrošim. Od navedenih u izazovu, proizvod koji najduže imam.



2. Avon Anew Clinical Eye Lift PRO je trenutno moja omiljena krema za negu područja oko očiju. Ovo je treće pakovanje po redu koje trošim, verovatno ne i poslednje, dok ne pronađem odgovarajuću zamenu. Ono što me "veže" za ovu kremu je gel za kapke koji lepo osvežava i kremasta struktura koja lepo vlaži područje ispod očiju.



3. Garnier BB krema u nijansi Light mi je, kako sam jako svetle puti, tokom zime bila za nijansu tamnija od tena pa sam je pričuvala baš za ove dane kada koža upije malo sunca.



4. Jedna mazalica za telo je zauzela četvrtu poziciju a radi se o Dermix HydroLogica balzamu za telo, koji mi je nedavno stigao na testiranje i sa zadovoljstvom ga trošim. Jako mi prija ovih dana kada temperatura počinje da prelazi 25. podeljak. Buteri su mi nekako teški, a ovaj mi baš lepo legne. Lagane je strukture a pruža divnu negu sa mirisom kakaa ( kao sutlijaš sa kakaom ). Jedna petina je potrošena, ostale su još 4 :).



Ovo je lista proizvoda koje bih volela da "slistim" do 4. Jula. Smatram cilj realnim, ukoliko zanemarim razne mazalice koje stižu na testiranje. Držite mi fige ;).

Hvala na čitanju! <3

8 коментара :

  1. Boga mi lepo, verujem da ce miceralna prvo otici u kantu, pa sve ostalo. Ja sam upravno zavrsila sa tagom potrosi 5 do prvog maja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukoliko se nisi priključila ovom tagu, upravo si tagovana :). Delimo isto mišljenje što se miceralne tiče, mada mi je i BB krema prilično labava :D.

      Избриши
  2. Dermix balzam za telo mi deluje bas zanimljivo, moracu da ga potrazim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dermix balzam je super, uskoro ću pisati o njemu. Jako je lagan i hidrantan, miris nežan, super je za leto :).

      Избриши
  3. Baš toliko je i meni ostalo Garnier micelarne vode, sam se ne sećam kad sam je kupila. Stvarno dugo traje proizvod, ali ne žalim se, super je! :) Pratim preko gfc pa ako hočeš, možeš uzvratiti :) xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A ja tebe pozivam da se priključiš ovom tagu ukoliko nisi :)! Volela bih da vidim tvoj odabir za trošenje :).

      Избриши
  4. Odlican post! Svidjaju mi se proizvodi
    I ja uzivam citajuci ovakve postove, super!

    http://www.adelaacanski.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, ovom prilikom te pozivam da se priključiš tagu :). Blog ti je super :).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com