Instagram

Претражи овај блог

среда, 13. мај 2015.

New In (april)- Estar, Yves Rocher, Avon, Multiactiv...

Volim da čitam postove o novitetima, a tako sam lenja da sve to isfotkam... Da li ste primetili da se to poslednjih par meseci promenilo? :D Pogledajte moje prošlomesečne novitete :).


Nega lica



Multiactiv miceralna voda je super za svakodnevno korišćenje. Lepo uklanja sebum i nečistoće a detaljnije možete pročitati OVDE.  Avon Anew kremasto sredstvo za umivanje je definitivno jedan od favorita meseca. Jako kremasto sredstvo koje lepo i nežno čisti kožu bez osećaja zatezanja.
Botanica gelasto sredstvo za umivanje namenejno je svim tipovima kože i koristim ga u periodima kada mi koža podivlja. Blago isušuje kožu u normalnim uslovima, međutim kada je mašćenje pojačano idealno je za umivanje. Iako su svi tipovi koze naznačeni, ne preporučujem ga suvoj i masnoj kozi dok smatram da ce odgovarati normalnoj / mešovitoj.


Ova tri proizvoda iz Estara cine kucni tretman lica. Kako sam navikla na drogerijske proizvode koje koristim za tu namenu, ovo je bilo pravo osvezenje. Estar piling maska za lice je nov, fantasričan proizvod. Još je u fazi testiranja i pokazao se, za sada, jako dobro. Nema zatezanja, nema crvenila, nema neprijatnosti. Face Drops serum za hidrataciju je takođe u fazi testiranja i još uvek ne mogu da kažem ništa konkretno, ali kako nema nekih neželjenih reakcija isl, za sada je ok :). 5 Steps serum je bio na mojoj rođendanskoj WL i ne znam zašto sam ga zamenila jednim drugim. Fenomenalan, po mirisu, strukturi, dejstvu. Podseća me na Ayna serum u koji sam zaljubljena <3 



Avon Planet Spa Amazonian Treasures je kolekcija čijim sam mirisom opčinjena. O višenamenskom ulju iz iste kolekcije sam pisala ovde a uskoro očekujte  recenziju i ove divotice. Heavenly Hydratation je još jedna koju sam želela da probam, pa kako su maske bile na akciji 2 za 480 din, pored Amazonian Treasures, ovo je bio izbor br. 2. Yver Rocher maska za lice sa efektom hlađenja- brusnica je divno iskustvo za sva čula. Idealna za brzo osveženje :)!. Ukoliko vas interesuje ponuda YR proizvoda, pišite mi u inbox ili preko obrazca za kontakt :).


Multiactiv Revita Derm krema za lice za mešovitu i masnu kožu je pravo iznenađenje :). Uskoro čitate o njoj, kao i o kremi za okoloočo područje iz iste kolekcije :). Estar Eye Gel Cream je solidna, lagana kremica koju sam dobila u tester pakovanju od 15ml, a koja će čini mi se trajati jako dugo :). Avon Naturals višenamenski balzam od vanile sam morala da kupim. Obožavam Oriflameov Tender Care, pa sam bila radoznala i u veži ovog. Nisam oduševljena, utisci uskoro.

Nega tela


Yves Rocher kremasti gel za tuširanje iz kolekcije Jardins du Monde od makadamije je pravo kremasto uživanje sa čini mi se najprirodnijim mirisom makadamije koji sam osetila. Divan, kremast, ne isušuje kožu. Estar Super Shape Anticelulit piling za telo je nova unapredjena formula C1 pilinga. Nisam neko ko se uzda u proizvode ove namene, ali svakako smatram da mogu pomoci uz redukovanu ishranu i fizicku aktivnost. Sapunom iz Sapunske radionice Terazije sam zaboravila da se pohvalim proslog meseca. Uz ovaj od kokosa koji mi se jako dopada, kupila sam i dva Santosa koje sam poklonila. Oduševljenje Santosom ne prolazi, topla preporuka. Dermix sapun sa kizjim mlekom za lice i telo jos uvek nisam probala. Jos troskaram kokos iz SRT, a ovaj ceka svojih 5 min.



Dermix Body Balm je lagan kremasti losion i definitivno aprilski favorit. Miris me podseca na sutlijaš sa kakaom :). Estar body butter Pearl Dream je bio prvi Estar proizvod koji sam probala i koji je divno nahranio moju napaćenu kožu ruku. Roolon antiperspirant Yves Rocher - cvet lotosa je po preporuci kao zdrav morao da se nađe u mojim rukama pošto sam već imala jedno neprijatno iskustvo sa onom drugom grupom. Daću mu šansu i prenosim vam utiske. Postoji  nešto što mi se ne dopada u njegovom sastavu, ali ću o tome u zasebnoj recenziji.

Nokti


Bila sam skromna i ovog meseca kupila samo 2 proizvoda: Avon Nailwear Pro+ lak za nokte Sumer Breeze koji ste mogli da vidite na delu ovde i Dahlia uljani odstranjivac laka za nokte sa lotusom. Posle katastrofe sa Diklinim odstranjivacem nisam više želela da eksperimentišem pa sam se vratila Dahlii.

Dekorativa


Avon Color Trend proizvodi su proslog meseca bili u ponudi 2 proizvoda za oko 500 din. Odlučila sam se za tečni puder i maskaru sa volumen i prilično sam iznenađena kvalitetom, iako se radi o jeftinijoj kolekciji. Avon UltraGlazewear sjaj za usne u Watermelon nijansi sam dobila za 10 din uz ispunjen uslov. Još uvek ga nisam isprobala jer imam vec nekoliko koje moram da sredim.

I još nešto...


O mom prvom susretu sa Dermixovom Antibol kremom ste mogli da čitate ovde i pokazala mi se kao jako dobra. Mama je koristi za zglobove, a ja povremeno za masažu mišića. Hiper Hama gel sam kupila po preporuci farmaceuta kao pomoć kod promena i neprijatnosti na koži koje su izazvane ujedima komaraca i drugih insekata, iritacije kože nakon brijanja, opekotina od sunca isl. Po dejstvu sličan kao Sinoderm mast, ali se ovde radi o gel kremi koja prijatno hladi i koja bolje radi posao.

Da li ste probale neki od mojih noviteta i imate li preporuku za mene?

Hvala na čitanju! <3

9 коментара :

  1. Imamo dosta zajedničkin noviteta, Dermix moja velika ljubav, kao i Estar ljubav na prvo mazanje, Antibol svaki dan u upotrebi, takođe i Multiactiv testiram neke stvarčice, dopada mi se sve sa tvoje liste :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti <3 Nadam se da će ti se dopasti Multiactiv, meni je njihova krema za okoloočno područje vrh :)

      Избриши
  2. Lista je odlična. :)
    Privukle su mi pažnju one Planet Spa maskice i Multiaktiv proizvodi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :). O Planet Spa Amazonian Treasures maskici pripremam post, a o Multiactiv miceralnoj vodi možeš da čitaš na blogu :). Takođe je u prirpemi post o Multiactiv okoloočnoj kremi, baš sam iznenađena koliko je dobra :D

      Избриши
  3. Анониман13. мај 2015. 19:42

    Ne znam da sam nešto koristila od ovoga, radujem se recenzijama, sigurno ćeš imati nešto dobro od ovoga za preporučiti :)

    ОдговориИзбриши
  4. Estar piling maska za lice zvuči zanimljivo baš! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I jeste zanimljiv i super je proizvod :) Jako mi se dopada i prija, uskoro ću pisati o njemu :)

      Избриши
  5. Super noviteti! Definitivno je Estar najprijatnije iznenadjenje kod svih :) Inace ja sam koristila Hiper hama gel prosle godine... nisam odusevljena:niti smiruje kozu nakon ujeda komaraca niti nakon brijanja :/

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com