Instagram

Претражи овај блог

субота, 16. мај 2015.

I LOVE IT: April 2015

Tokom proteklih meseci sam se susrela sa mnogo novih, zanimljivih i kvalitetnih proizvoda. Bilo je jako teško napraviti izbor i listu svesti samo na one koje ćete videti u nastavku. Nadam se da će vam se moj izbor dopasti <3.








Kod odabira favorita proizvoda za negu lica sam  imala najeću dilemu. Ayna nega mi se pokazala fantastičnom, pored seruma o kome ste mogli da čitate ovde, tu su i dnevna i noćna krema o kojima će biti reči narednih dana. Oduševljene serumom me nije prošlo, koristim ga i dalje ali sada u kombinaciji sa kremom za lice koju testiram i opravdano se našao među top proizvodima. Avon Anew kremasto sredstvo za umivanje je najbolje kremasto sredstvo za čišćenje lica koje sam ikad probala. Nežno očisti kožu, ostavi onaj škripav osećaj ali ne zateže uopšte.





Dileme oko odabira ovih proizvoda nije bilo. Trio fantastico je moja trenutna postava za tuširanje, pilingovanje i mackanje- a svima njima je zajednički sladunjav miris kakaa i orašastih plodova. Kada sam prvi  put na blogu Beautyfine Print pročitala recenziju o Yves Rocher kremastim gelovima za tuširanje iz kolekcije Jardins Du Monde- makadamija i kafa, istog trenutka sam morala da nađem način da stignem do njih. Zahvaljujući prijateljici, povezala sam se sa osobom koja se bavi distribucijom ovih proizvoda i obavila svoju kupovinu. Ovaj proizvod ste mogli da vidite u prošlomesečnim novitetima, sa još nekoliko istog brenda o kojima jedva čekam da vam pišem. Ovaj kremasti gel je tako nežan, tako kremast, ima tako blag, delikatan i najprirodniji miris oraha makadamije koji sam  ikad osetila. Miriše božanstveno, orašasto i prirodno. Avon Naturals piling za telo o čokolade je proizvod o kome se dosta pisalo. Iako sam ljubitelj grubljih pilinga, povremeno mi prijaju i blaže varijante, kao što je recimo ovaj. Miriše kao čokolada, a miris uopšte nije težak i mučan, na moje iznenađenje a i na iznađenje mnogih. Mirisna nota se jako lepo uklapa sa predhodnim i sledećim proizvodom na listi- Dermix Body Balmom.








Dermix Body Balm je lagani kremasti losion koji lepo hidrira i lepo neguje kožu. Kako mi je koža tela suva i zahtevnija, za mene je bilo  pravo iznenađenje što je losion uspeo da zadovolji potrebe moje kože. Ovo je definitivno proizvod kome ću posvetiti zasebnu recenziju. A miriše kao sutlijaš sa kakaaom :)!



Little Pink Dress je miris koji sam dobila na poklon od dečka i koji mi izuzetno svojim notama prija ovih dana. I mirisom i nazivom asocira na najlepše godišnje doba.




















Nailwear Pro+ je lak u nijansi Summer Breeze je prava letnja / prolećna boja. Mogli ste već da ga vidite u OVOJ kombinaciji, a super ide i uz bebi roze, lavaner isl.










U prošlomesečnim favoritima se našla jedna maskara, ali mi nije bilo teško da favorizujem još jednu :). Avon Color Trend Boost It maskara za volumen na sniženju košta oko 250 din i ima super efekat na moje trepavice. Četkica me jako podseća na SuperFull koju sam koristila pre nekoliko godina i koja mi je odgovarala.







Imamo li iste favorite? O čemu želite da čitate?

Hvala na čitanju! <3

*Ukoliko vas interesuje ponuda / ukoliko ste zainteresovani za kupovinu Yves Rocher proizvoda, možete me kontaktirati porukom na stranici ili preko obrazca za kontakt <3

8 коментара :

  1. Nailwear Pro+ nijanse su prelepe, zuta je fantasticna. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se <3 Samo da naglasim, ova nijansa nije iz nove kolekcije već je u pitanju stara, postojeća nijansa :). Nikada nisam imala žut lak, ne mogu ni da ga zamislim na svojim noktima :D

      Избриши
  2. Avon mintić je predivan, kao i tvoje fotografije :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga <3 <3 <3 Ovo zapravo nije mint boja već neka nijansa azurno plave :)

      Избриши
  3. Meni se taj lak najvise svidja, nijansa je prekrasna :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17. мај 2015. 17:00

    Lepe slike :) Ova Anew tubica me vec duze vreme zanima, ne znam da li bi odgovarala mojoj mesovitoj kozi... Probacu Boost It na tvoju preporuku, nisam dosad koristila maskare iz ove linije. Kakav je LPD parfem - nezan, postojan..? LBD me je gusio svojom jakom notom. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Kristina <3 Moja koža sa dolaskom toplih dana počinje da se masti oko nosa, dok i dalje imam suvih i osetljivih regija. Meni to sredstvo za umivanje odgovara - lepo ukloni sebum ali ne isušuje suve delove kože lica. Mislim da bi ti odgovaralo :). Prvi put mi je da sam poručila CT maskaru i baš sam bila iznenađena - prijatno. Kada sam se razočarala sa Luxe, reko možda me CT obraduje :). LPD parfem se razlikuje od LBD koji je i meni bio baš težak. Ovaj isto ima tu neku "težu" notu u sebi koja mu daje postojanost, a koja se oseti samo prilikom nanošenja - i koja nije teška kao kod LBD. Međutim pola h kasnije, miris je baš nežan i lagan. Sad ne znam koliko sam i da li sam uspela da ti pomognem - nisam baš vešta u opisivanju mirisa :D

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com