Instagram

Претражи овај блог

субота, 2. мај 2015.

Anti(glavo)bol krema

Kada sam prvi put u glavi stvorila sliku o sopstvenom blogu, znala sam da će se na njemu naći mnogo različitih tema, počevši od lepote i nege, preko DIY projekata, saveta, pa do, eto, stigoh i do zdravlja. Danas želim da podelim sa Vama nešto što mi je pomoglo, a što se nadam da će pomoći i vama.

Izvor

Od povremene glavobolje sam počela da patim kao srednjoškolka. Navodno, ničim izazvane ili zbog stresa. Da bi se kasnije, pregledom specijaliste utvrdilo da se radi o migreni. Od svoje prve ( a i poslednje) posete specijalisti, moje migrene su nestale kao rukom odnešene, bez ikakve terapije. Povremene glavobolje koje su se javljale nisu bile alarm za uzbunu, već bi mala dremka uklonila sve tegobe. Do pre nekoliko dana.


Znate onaj osećaj kada se probudite sa blagim pulsiranjem u predelu slepoočnica? I glava čas boli- čas ne boli. Kanije, tokom dnevnih aktivnosti, boli. Pa pulsira, pa grozno. E upravo me je takva glavobolja mučila ceo dan. Od blagog pulsiranja, do jakih bolova pa do ukočenog vrata. Terapija koju inače uzimam u ovakvim situacijama mi nije pomogla uopšte, ni dremka, ni tuš... U očajanju i bespomoćnosti, iz kreveta opazim kremu koji sam nekoliko dana ranije dobila do Dermixa. Jak miris mentola ANTIBOL kreme je počeo da se širi uklanjanjem zaštite sa pakovanja. Pa, da pokušam i s tim čudom, možda pomogne. Kružnim pokretima, nanela sam kremu na vratne žile i u predelu slepoočnica. Jak miris mentola izazvao je blago peckanje očiju. Osetila sam kako krema počinje da greje i hladi u isto vreme vratne žile, a zatim se to desilo i u predelu slepoočnica, gde sam je nanela. 

Da li mi verujete na reč da je moja glavobolja nestala u potpunosti nakon 15 minuta????



Dakle, Dermixova Antibol krema, koja je namenjena uklanjanju bolova u leđima, ramenima, vratu, kolenima, skočnim i drugim zglobovima, kao i kod raznih povreda, nagnječenja i reumatskih oboljenja uklonila mi je glavobolju za 15 minuta. Ne mogu vam opisati kakvo je to iznenađenje bilo za mene. Kakvo olakšanje posle celodnevne glavobolje. Imala sam osećaj da sam sa glave i leđa skinula veliki teret... Ukoliko imate problem sa nekom od gore navedenih tegoba, najtoplije vam preporučujem Antibol kremu.  Ukoliko ste kao i ja bili sumnjičavi prema EPP-u, ova krema će vam razbiti predrasude, a i bolove. Celokunu ponudu Dermix proizvoda možete pronaći na njihovom sajtu, kao i zvaničnoj facebook stranici.

*Ovaj tekst predstavlja MOJE iskustvo sa navedenim proizvodom. To što je pomoglo meni ne mora da znači da će pomoći i Vama. Obavezno se pre upotrebe svake terapije posavetujte sa lekarom/farmaceutom i pročitajte upustvo za upotrebu. Iskreno se nadam da će ovo iskustvo pomoći nekome.


Kako se vi borite protiv glavobolje?


3 коментара :

  1. Анониман2. мај 2015. 19:49

    Vec 15 godina se borim sa migrenom.I iskreno-kljukam se kafetinima jer mi je to najjeftinije.Ne otkloni mi glavobolju,ali mi povremeno sprijeci odlazak na hitnu gdje mi inace daju infuziju i debelu inekciju-nekakav koktel i to venski...Drago mi je zbog tebe sto ti je Dermix antibol krema pomogla.Nadam se da cu je i ja u skorijoj buducnosti imati priliku sebi priustiti i probati...Veliki pozdrav...

    ОдговориИзбриши
  2. Mi koristimo grupno Antibol za sve moguće probleme , mama i muž su presećni otkad su je otkrili, imamo godišnje zalihe, mažu leđa, noge, ruke sve živo. Ja sam naravno pokušala na glavu da mažem i na bolne tačke međutim na moje glavobolje ne deluje ništa 8 godina već pa nažalost ni ova krema al zato krsta u pms-u popuste malo da bole pa mogu da mrdnem :)

    ОдговориИзбриши
  3. Po osećaju koji si opisala, rekla bih da imaš nizak pritisak, kao i ja. Pa sledeći put kad osetiš tako nešto, proveri za svaki slučaj. :) Nisam probala antibol, kad krene tako da mi pulsira obično drmnem prvi lek na koji naiđem, a onda krenem sa ultra slanom supom, da podigne pritisak. Mogla bih da kupim i ovo čudo, da se nađe, jer je meni pritisak u poslednje vreme mnogo češće nizak nego normalan, pa me i glava zato boli sve češće.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com