Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 11. децембар 2014.

TAG- omiljeno ove jeseni

Blogosferom već neko vreme kruži zanimljiv TAG- omiljeno ove jeseni. Mene je kolegenica Tijana sa bloga Sreća je zdravlje označila kao jednu od osoba čije bi odgovore volela da pročita, na čemu sam joj zahvalna i mogu vam reći da mi je bilo jako zabavno i interesantno da odgovorim na ova pitanja. Moram reći da me ovaj TAG podsetio na leksikon :D... OVDE možete videti Tijanine odgovore, a u nastavku slede moji :).





1. Omiljeni proizvod za kosu?
Proizvod koji sam kupila po preporuci svojih kolegenica početkom oktobra jeste Afroditin šampon za kosu sa koprivom i pantenolom. On navodno smanjuje/sprečava opadanje kose i jača je.  Meni je ovaj šampon jako pomogao oko problema sa mašćenjem temena. A sada, posle oko 2 meseca korišćenja i posete frizeru, uočen je rast nove kose po celom temenu, jupi! Ukoliko vam se teme brzo umasti ili želite neki šampon koji će temeljno očistiti vaše vlasište, a uz to i podsticati rast nove kose- ovo je pravi proizvod za vas. Međutim, ukoliko vam je kosa bojena i krajevi su vam suvi, dalje od njega. Meni je ovaj šampon zbog efekta koji ima fantastičan, međutim bez regeneratora je jako teško isčešljati kosu.


2. Omiljeni karmin?
Ja i ne volim mnogo karmine. Više sam za sjajeve i balzame za usne. Nezavisno od sezone, pošto su mi usne jako suve koristim Oriflame Tender Care univerzalni balzam, o kome sam pisala OVDE. Međutim, ako bih morala da izdvojim neki, moj izbor je Farmasi Rouge ruž koji koristim od kad sam ga kupila.  Pre oko  mesec dana sam se prvi put susrela sa Farmasi kozmetikom. Svoje prve utiske sam podelila sa vama u OVOM postu. Među novitetima se našao i ovaj ruž koji neprestano koristim od tada. Mogu vam reći da u otpunosti nisam zadovoljna ovim proizvodom- malo je suv za moj ukus, ali mi je boja prelepa! Nije to nešto što malo balzama za usne ne može rešiti ;).


3. Omiljeni proizvod za obraze?
Ako pratite moj blog, znate o kojem se proizvodu radi :). Apsolutno, favorit nad favoritima Avon Iluminous rumenilo u nijansi Antique Rose je jedino rumenilo koje me je do sada oborilo s nogu, a pisala sam o njemu OVDE.


4. Paleta senki koje najčešće koristim?
Verovale ili ne, prva paleta senki za oči koju sam kupila iz Avona jeste četvorobojna Femme Fatale četvorobojna paleta senki za oči. Nezavisno od sezone, ova paleta je uvek aktuelna kod mene. Sadrži mat belu koju najčešće nanosim ispod obrva, zatim zlatnu sa šimerom, ljubičastu mat i jako lepu plavu boju sa šimerom.


5. Omiljeni parfem ove jeseni?
Obožavam slatkase mirisne tonove, vanilu, čokoladu.. Baš su oni glavi krivci zbog koji je omiljena parfemska voda iz  Oriflamea Love Potion.


6. Lak za nokte koji mi je najčešće na noktima?
Najčešće na noktima,jednoj od  mojih omiljenih boja- Avon lak za nokte sa gel efektom u nijansi Perfectly Plum. Prelepa tamno ljubičasta sjajna nijansa. Što se trajnosti tiče, nisam previše zadovoljna, ali je prelep!


7. Omiljeni odevni predmet ove jeseni?
Sivo-bež džemperić protkan zlatnim nitima :). Ide uz sve, jako prijatan za nošenje, mekan i topao :).


8. Omiljeni detalj/aksesoar?
Uz malu crnu haljinu kao neizostavan komad koji svaka cura mora da ima u svom garderoberu, mislim da su u kutiji za nakit neizostavne biserne minđuše.


9. Omiljena boja?
Ovo pitanje me asocira na neki psiho test :D.  Ili neki od naslova iz novina tipa: "Šta vaša omiljena boja govoori o Vama" :D... Dakle, moram biti jako oprezna :D... E sad dosta :D... Volim ljubičastu, bež, kombinaciju pink i sive :). Neka bude to to :).


Uživala sam odgovarajući na pitanja :)... Baš mi je prijao jedan ovako lagan TAG post posle male pauze, i zahvaljujem se opet Tijani za tag. Kako malo kasnim sa odgovorom na tag, i kako su ga neke od kolegenica već uradile, pozivam sve one koje nisu odgovorile na isti da nam se pridruže.

14 коментара :

  1. Farmasi ruz imam i ja, :) Privukao mi je paznju ovaj Afroditin sampon, nista nisam njihovo probala. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi je drago da ti se tag dopao i da si uživala :). Karmin je divne boje i ja sam ga nabavila ali mi je apsolutni favorit ona crvena nijansa broj 18 ,a džemperak je divan :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A meni je baš drago što si me se setila <3! Jao, hvala :)! Nijansu 18 nemam, nisam veliki ljubitelj crvenih ruževa :D.

      Избриши
  3. Одговори
    1. Senka je bila iz neke limitirane serije, ne znam da li je još uvek baš ta paletica ima u katalogu, a rumenilo je nov proizvod, možeš da ga nabaviš i verujem da će ti se dopasti ;).

      Избриши
  4. vidim da si zaljubljenik u Avon :D
    a stvarno rasturaju u zadnje vrijeme :D
    jako mi se dopadaju i po mom su ukusu spomenuta paleta, lak za nokte i rumenilo <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao, jesam :D... Baš volim njihovu dekorativu :). Drago mi je što imamo iste favorite :*

      Избриши
  5. Afrodita litarski šamponi su mrak :D
    Malo mi se petlja kosa,ali zato vlasište miruje i lijepo ga očisti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isti problem imam i ja sa njim, bez maske/regeneratora teško razmrsim kosu. Ali zato kako čisti. I provereno podstiče rast... Prezadovoljna sam. Jesi i ti primetila rast nove kose?

      Избриши
  6. Također obožavam tople mucaste džempere jer sam zimogrozna i nikad mi nije dovoljno toplo :D A ljubičasti lak mi je predivan, baš idealan za hladne dane :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda se razumemo :D... Nigde bez džemperića i šala :D. Slažem se, nijansa je prelepa.

      Избриши
  7. Pa ova paletica iz Avona je prelijepa. Nije baš da bih koristila svaki dan, ali svaka nijansa bi nekad dobila pažnju :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, to je bila neka limitirana linija. Boje su jako zanimljive, zlatna i bela su mi ok za svaki dan :).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com