Instagram

Претражи овај блог

понедељак, 1. децембар 2014.

Farmasi tonik za lice- krastavac i aloja

U mom New In postu mogli ste da vidite čime sam ja to sebe počastila u poslednje vreme, a čime su me i počastili. Tu ste mogli da vidite i neke Farmasi proizvode koji su mi stigli pre 10ak dana i koje isprobavam sa uživanjem. Ukoliko pratite moju facebook stranicu, upoznati ste sa činjenicom da sam od nedavno i ja postala registrovani Farmasi potrošač. Moram da naglasim da to što sam njihhov registrovani potrošač neće uticati na moje mišljenje o proizvodima koja ću iznositi na blogu. Ukoliko vas interesuju moji utisci o toniku za lice od krastavca i aloje, nastavite da čitate.

Izvor


Proizvođač o samom proizvodu o kome vam danas pišem kaže sledeće:

"Hidratantni tonik specijalno je dizajniran da efikasno ukloni nečistoću, sebum i ostatke šminke nakon dugog dana. Protiv upalna svojstva krastavca i aloja vere pomažu oporavku kože i čine je nežnom. Provitamin B5 omogućava ishranu ostavljajući kožu mekom čistom i osveženom. Izvor: Zvanični sajt


Izvor


Najpre, proizvod je namenjen normalnoj i kombinovanoj koži. Ključni sastojci su aloja vera i krastavac, uz dodatak vitamina E i provitamina B5. Sam proizvod dolazi u plastičnoj bočici od 280ml i može se nabaviti u okviru kataloške prodaje Farmasi po ceni od oko 300din. Plastika od koje je izrađeno pakovanje je mekana i ne previše kvalitetna. Na vrhu bočice nalazi se zeleni poklopac koji je takođe od plastike i na kome mi se nakon nekoliko korišćenja iskidao gornji deo. Pakovanje je biorazgradivo. Na poleđini proizvoda nalazi se deklaracija proizvoda. Lista sastojaka:

Aqua, Alcohol Denat, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Boric Acid, Parfum, Cucumis Sativus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Menthol, PEG-400 Laurate, Laureth-4, Parachlorometaxylenol, Cocamidopropyl Betaine, Methylchloroisothiazolinone, Benzophenone 4, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 19140, CI 42090.
*Ukoliko postoji neka greša u nazivu, izvinjavam se jer listu sastojaka nisam uspela da pronađem na netu pa sam morala sva ta sitna silna slovca da prekucam.

Sam proizvod je svetlo zelene boje. Ima osvežavajući i ne mnogo intenzivan miris krastavca. U kontakti sa kožom, miris nestaje. Tonik zaista lepo čisti kožu. Nežan je i deluje osvežavajuće. Nema  škripavog osećaja na koži, a jako je lepo očisti. Kao da samo uklanja nečistoću a ne dira prirodni sloj sebuma na koži. Sve u svemu- zadovoljna sam. Odnos kvaliteta i cene je ok. Za 330 din, koliko sam platila proizvod od 280ml na sniženju, dobila koliko sam i očekivala.

Da li koristite tonik za lice i koji vam je omiljeni?


Hvala na čitanju! <3

13 коментара :

  1. Ne koristim tonik, lice ocistim sa Mixa Baby umirujucom vodicom i sa njom sam bas zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja bez tonika ne mogu. Tek kada očistim lice najpre sredstvom za umivajne/mlekom za čišćenje, pa miceralnom vodom i na kraju tonikom, sigurna sam da je 100% čisto. I ovaj režim čišćenja mi savršeno odgovara. Već mesec dana ni jedne nesavršenosti nema :).

      Избриши
  2. Meni ništa na bazi krastavaca ne prija to sam baš primetila tako da bi ovo svakako preskočila da probam,iako zvuči odlično . Trenutno koristim Bioten gel za umivanje u kombinaciji sa pilingom i rezultati su sjajni,pa neću menjati :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam pre god dana i jače, koristila jedno sredstvo za umivanje sa ekstraktom krastavca i mogu ti reći da je pravo razočarenje, nikako mi nije odgovarao. Bila sam sumnjičava i vagala da li da poručim ovaj ili onaj drugi, takođe sa aloja verom iz Oriflamea, i nisam pogrešila što sam se odlučila za ovaj. Mislim da bi ti ovo možda odgovaralo.

      Избриши
  3. Meni se ne sviđa sastav proizvoda i mislim da ne bi odgovarao mojoj koži. Ali drago mi je da tebi odgovara. Hvala na recenziji baš me zanimao ovaj tonik. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu :). Što se sastava tiče, nisam neki stručnjak za tu oblast :)...

      Избриши
  4. Ja koristim Biotenov gel za umivanje i odlcan mi je.Inace ovaj losion probala nisam.

    ОдговориИзбриши
  5. Zanimljiv proizvod, volim krastavac toniku :D Obožavam tonike za lice i nezamislivi su mi u mojoj rutini :D Otkada sam probala Thayers tonike samo njih koristim jer su mi odlični :D

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala za recenziju ali preskacem zbog alkohola:( Mnogo tonika sam probala,dobar mi je bio Oriflameov s aloa verom,a najbolji dosad je bio Nivein za suvu/osetljivu kozu (iako imam normalnu,bio mi je super) Kristina

    ОдговориИзбриши
  7. Moram početi koristit tonike,pod hitno :D

    ОдговориИзбриши
  8. Mnogo volim krastavac, ali sa suvom kožom prilično sam ograničena kada je u pitanju tonik. Obično koristim one blage ili ne koristim uopšte.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com