Instagram

Претражи овај блог

петак, 26. децембар 2014.

Farmasi: Maxi Rouge ruž, Camouflage korektor i Kohl Pencil

Kako sam ja neko ko obožava dekorativu, a ne kupuje je tako često, jer sam osoba koji mnogo pažnje obraća na negu (A složićete se i sa ralogom- jer na negovanom licu sve izgleda lepo), ne volim mnogo da eksperimentišem, a i same finansije mi  to ne dozvoljavaju. Mislim da je pametnije kupiti jednu dobru kremu za lice a ne "čarobni puder koji kožu čini lepšom" ili "puder koji će vas podmladiti i sprečiti starenje kože". Vodite računa o tome šta nanosite na lice i malčice se posvetite nezi kože i neće vam trebati čarobni proizvodi. No da se vratim na temu današnjeg posta- danas ću podeliti svoje iskustvo sa dekorativnom kozmetikom iz Farmasi kozmetike, koju ste imali prilike da vidite kod mene u New In postu- OVDE.
Izvor


Maxi Rouge ruž za usne u nijansi Dark Rose. Ovaj ruž sam kupila za 100din, bio je na nekom sniženju i kao tipičnoj piroćanki, cena je bila presudna :D... Šalu na stranu, ruž- čije su poreklo i proizvođač poznati, po toj ceni ne možete naći nigde. Dolazi u sjajnom, srebrnom pakovanju koje je biorazgradivo. Ima g. Lepo je pigmentovan i boja koju ostavlja je divna. Što se trajnosti tiče, nije preterano trajan. Za moj ukus, ovaj ruž je malo suv. Navikla sam na bogate, kremaste strukture koje bukvalno klize po usnama. Međutim, ovo nije problem koji malo balzama za usne ne može da reši :). ALI, s obzirom da je njegov sastav isključivo biljnog porekla i do 95% prirodan, slobodno mu možemo zbog toga progledati kroz prste i ugrabiti balzam za usne u pomoć. Takođe, za razliku od nekih ruževa koje sam koristila, pored toliko prirodnih ulja nisam primetila da su usne nešto posebno  negovane.



Camouflage tečni korektor dolazi u jako praktičnom, plastičnom, crnom pakovanju sa četkicom. Donji kraj "pakovanja olovke" se okreće i na taj način se proizvod potiskuje iz pakovanja napolje- jako praktično. Pre nego što sam kupila i isprobala ovaj korektor, mislila sam da je sama četkica dovoljna za nanošenje i lepo razmazivanje, međutim nećete uspeti da ga nanesete lepo ako ne uprljate prste i ne natapkate ga. U OVOM postu, gde sam keirala večernji look, koristila sam ovaj proizvod i možete videti kako izgleda. S obzirom da imam jako svetao ten, ovo je jedan od retkih korektora koji mi odgovaraju, a kupila sam ga "na slepo".  Cena je oko 400din.



Poslednji proizvod o kome ćete čitati je Kohl Pencil. Ovu olovku sam od predhodna dva proizvoda najmanje koristila. Nijansa je Ultra Blck. Srednje je tvrdoće i ostavlja lep, crn trag. Malo je suva. Nisam primetila nikakvo peckanje očiju ili da suze. Koristim je i za popunjavanje obrva. Cena je oko 300din.


Da li ste probali neki dekorativni proizvod iz Farmasija?

Hvala na čitanju! <3

13 коментара :

  1. Nisam, a bas bih volela da probam :) inace prvi put sam na tvom blogu cula za tu firmu :D

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi je stigao njihov katalog. Nešto nisam fan naručivanja, više volim da odem i kupim nešto odmah, nego da čekam pošiljku. Takođe volim da isprobam pre nego što kupim. Možda nekad nešto i naručim, nikad se ne zna. Inače, drago mi je da si pogodila nijansu korektora na slepo, ja često pogrešim i kad imam testere ispred sebe. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je veeelika slučajnost, veruj mi :D... Ja kad probam ne ubodem, Bože sačuvaj :D... A inače uživam listajući kataloge i kupujući iz istih :D...

      Избриши
  3. Cula sam sa njih, ali nisam nasla nikog ko za njih prodaje, pa jos uvek nista nisam probala... ali se nadam da cu uskoro :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala ali volela bih vidi se da su lepi proizvodi

    ОдговориИзбриши
  5. Nikad nisam čula za ovu firmu, a i ne verujem da u mom malom gradu neka radnja nabavlja ove proizvode. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nee, radi se o kataloškoj prodaji od skoro :). Nekada su bili dostupni u parfimerijama pa su prešli na direktnu prodaju.

      Избриши
  6. Imam ruževe,isto sam uzela po promo ceni,i meni su suvi a ja već imam suve usne ali ako namažem balzam ispod bude ok,boje su lepe.Moja mama je npr. oduševljena i trajnošću i teksturom,to ti je ono sto ljudi,sto ćudi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da, sve to zavisi od pojedinca :). Ono što ne odgovara meni ne mora da znači da neće odgovarati i tebi. Ali evo, što se ovog tiče, utisci su nam isti :D...

      Избриши
  7. Одговори
    1. Hehe, ono najbitnije sam izostavila :D... Ja sam jako zadovoljna, prekrivanje je super.

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com