Instagram

Претражи овај блог

недеља, 9. новембар 2014.

Top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu!

Prošle nedelje me je draga kolegenica Suzana- Beauty by S oznčila u jednom postu kao osobu čije bi odgovore volela da pročita. Radi se o top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih je nemoguće zamisliti svoju svakodnevnu rutinu i koje koje ni malo nije bilo lako odabrati. Ovde možete pročitati njene odgovore, a u nastavku slede moji :).


1. Oriflame Feminelle tečni sapun za intimnu higijenu je proizvod kojim započinjem i završavam dan. Posle desetine proizvoda koji mi nisu na neki način odgovarali, našla sam savršenog pratioca.




2. Avon Planet SPA piling za lice sa mineralima Mrtvog mora- Dobro je poznato da je jedan od preduslova negovane i lepe kože redovno i pravilno čišćenje. Ovaj piling za lice je nešto najbolje što sam probala do sada. Ima i sitnije i krupnije čestice, što garantuje temeljno čišćenje kože. Koristim ga 2 puta nedeljno i ne planiram da ga menjam. Ukoliko ne volite grublje pilinge za lice, zaobiđite ga :).



3. Gariner BB krema- Ovu BB kremu obožavam iz prostog razloga- jako mala količina je dovoljna da dobijete blistav, ujednačen ten. Koji je u kombinaciji sa proizvodom koji sledi ispod dobitna kombinacija, idealna za brzinsku dnevnu šminku.



4. Avon kuglice za nijansiranje- Volim ih jer licu daju svež izgled i jako blagu boju. Omiljene su mi kako za dnevnu šminku- samostalno, tako i za večernju- ali u kombinaciji sa rumenilom. Skoro sam počela da koristim i  Luminous rumenilo, takođe iz Avona, i moguće je da uskoro navedeni proizvod izgubi počasnu poziciju između mojih top 5. 



5. Oriflme Univerzalni balzam- O ovom proizvodu sam već pisala OVDE. Potrošila sam sigurno desetine njih, raznih ukusa, a i dalje ih imam u svakom ćošku kuće. Nemam šta posebno reći o njemu, svoje možete pročitati ovde. Savršen je kao prva pomoć za usne i suve regije u ovim hladnim, vetrovitim danima.



Pozivam sve kolegenice, koje nisu radile ovaj tag da se priključe, a pošto već moram da tagujem nekoga- biram sledeće:

1. Tijana- Sreća je zdravlje
2. Milena- Mazalice
3. Dana- Lover Of Beauty
4. Emilija- Emina svaštara 
5. Ana- Anin Avon kutak
6. Jasenka- Dođoška u svijetu (šminke)

Ovo su bilo mojih top 5 :). Da li vam se dopada moj izbor? Imamo li neki zajednički top proizvod?

Hvala na čitanju! <3

23 коментара :

  1. Hvala na tagu!! Super mi je tvoj izbor, a Garnierova krema mi je jedna od omiljenih jer je lagana i super mirise! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :). I meni, jako dugo je imam i prezadovoljna sam:). Kako sam je već potrošila, možeš li mi preporučiti neki sličan proizvod? Hvala.

      Избриши
  2. Zajednički favorit nam je bb krema koja je zaista odlična. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li znaš neki sličan proizvod? Ova moja je skoro gotova pa ne bih da eksperimentišem, samo provereno :).

      Избриши
  3. Lepo si objedinila svoje dve velike ljubavi(knjige i sminku:)) Imam proizvode pod 2,3,4 i 5,za sve se slazem,ali piling je meni bas blag,tu nam se razilaze iskustva. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda sam ja mnogo osetljiva :D. Preporučijem ti i br 1 ukoliko nisi pronašla odgovarajući proizvod za tu namenu :). Pripremam jedan post o knjizi koju sam skoro pročitala, nadam se da će se dopasti publici :).

      Избриши
    2. Pronasla sam odlican proizvod,Avonov gel je u pitanju:),a i ovaj tvoj mozda nekad probam. Kristina

      Избриши
  4. Hvala na tagu draga, uskoro pišem i ja post. :)
    Volim neke od proizvoda koje si navela, baš! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Cupic imam i ja samo sto ovaj ne koristim nego vanilu i visnju. :) Kuglice su mi iz Oriflame-a godinama ih koristim,obozavam ih!Izgleda da sam nasla jedan od top 5 proizvoda. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovaj bio pri ruci, inače imam višnju, badem i kokos :D. Ja volim Giordani kuglice za bronzan ten, ali nije proizvod bez koga ne bih mogla :).

      Избриши
  6. Super izbor, maska s mineralima je odlična, imala sam puno puta :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam i ja enzimsku masku sa mineralima iz Mrtvog mora ali još je nisam isprobala, imam neke koje moram da sredim do Božića :D... Ovaj piling je fantastičan :).

      Избриши
  7. Garnier BB krema mi je odlična, samo ja koristim onu za masnu kožu :) Avon piling, odnosno tu kolekciju mineralima Mrtvog mora jako želim isprobati :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam je evo skoro skroz potrošila i tražim adekvatnu zamenu, imaš li neku preporuku? Probaj je obavezno, verujem da će ti odgovarati pošto imaš masnu kožu :).

      Избриши
    2. Još nisam našla dobru BB kremu koja može zamijeniti ovu Garnier pa čak ni BB kreme ljekarničkog ranga. Planiram s neta naručiti neku korejsku BB kremu jer ih svi hvale :D

      Избриши
  8. obozavam taj balzam , probala sam ih milijon :D

    ОдговориИзбриши
  9. Zajednički nam je balzam. :) Uvek gledam tu bb kremu, ali ne znam kakvo joj je prekrivanje.

    ОдговориИзбриши
  10. Koristim ovu masku za lice dugo kao i kuglice :) BB kremu sam koristila dugo ali sam preslla na Bioten CC :) Mozes li da mi kazes koja je knjiga u pitanju ako nije tajna? Deluje mi jako poznato ovo poglavlje :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com