Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 27. новембар 2014.

New In

Posle javnog obećanja od pre nekoliko meseci, koje sam dala na svojoj fejsbuk stranici, a koje se tiče (ne) kupovine proizovda dok se ne potroše zalihe koje su pravljene mesecima, došlo je vreme da se pohvalim nekim novitetima. I nemate pojma koliko sam dugo i nestrpljivo ovo čekala :D. Ne znam da li je tako kod svih ili samo kod mene, ja prosto jedva čekam da vidim dno nekom proizvodu kako bih kupila/probala drugi. Ali, neeee, ne trošim bahato i neracionalno, ipak sam Piroćanka :D. Da ne dužim, noviteti slede u nastavku.






Prvi noviteti koji su stigli do mene jeste paket proizvoda koji sam osvojila u nagradnoj igri kod blogokolegenice Suzane, autorke bloga Beauty by S. Suzana je uspela da me iznenadi. A kako u mom gradu nema DM marketa, moram da priznam da su me najviše obradovali upravo Baleini proizvodi. Pored preparative, tu su se našči i dva para divnih naušnica i slatka iznenađenja :).


Posle duge potrage za bazom za senku za oči, u lokalnoj parfimeriji naletela sam na Essence I Love Stage. Jako sam zadovoljna, iako sam čitajući utiske videla da su mišljenja oko ovog proizvoda podeljena. Nekako je bilo nemoguće izaći sa samo jednim proizvodom, pa sam usput kupila i Still masku za kosu- med i mleko i Flormar četvorobojne senke koje već duže vreme merkam.



Sledeći novitetu su proizvodi iz Farmasija. Za one koji ne znaju, Farmasi je turska kompanija koja je od pre nešto više od mesec dana dostupna i na našem tržištu. Farmasi proizvodi su prirodni i korišćeni su isključivo sastojci biljnog porekla. Ne sadrže parabene, veštačke boje i mirise i ostale štetne sastojke. Ovde se radi o kataloškoj prodaji i ukoliko vam je potrebno više informacija, možete se obratiti na fejsbuk stranici ili profilu.  Proizvode za koje sam se ja odlučila jesu: Krema za negu kovrdžave kose, Tonik za lice- aloja vera i krastavac, Maxi Rouge ruž, Tečni korektor i Ultra Kohl olovka za oči.


Proizvodi koji su stigli do mene u svrhu testiranja u protekle 2 nedelje jesu Taft Perfect Flex pena i sprej za oblikovanje kose i Le Roche-Posay BB krema. I...


Nema više :). To je to što se tiče ovomesečih noviteta :). 

Šta ste vi kupovale u poslednje vreme? O kom proizvodu biste volele da čitate u skorije vreme?

Hvala na čitanju! <3

22 коментара :

  1. Bazu imam, ali nikako nisam zadovoljna,tako da mi cela stoji :)
    Farmasi sam probala pre vise od godinu dana, ima u Novom Sadu da se kupi,imam neko rumenilo, onako mi je, sta znam :D A Baleu obozavam! Imala sam ovu zelenu tusiralicu, fantasticna je! Uzivaj u trosenju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto, meni je baza super :D... Da, pre su Farmasi proizvodi mogli da se kupe u slobodnoj prodaji, a sada su prešli na katalošku :). Meni ovaj Balein gel za tuširanje miriše prelepo, jedva čekam da ga isprobam :). Hvala, želim ti puno divnih noviteta :*

      Избриши
  2. Divan Balea paketić ostale mi oči na njemu,Still masku dugo koristim i obožavam je,Taft i LRP su nam zajednički noviteti a uskoro ću imati priliku da probam i Farmasi karmin :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene je Suzana uspela da oduševi :). Što se tiče Stillovih proizvoda, ovo je drugi koji imam :D. Verovala ili ne, još je nisam probala, moram da dokusurim prvo staru :D. Ali ti verujem na reč :). Super, jedva čekam da pročitam tvoje utiske o LRP BB kremi :).

      Избриши
  3. Lepo si se ti ponovila! Stil pakovanje obozavam, godinama ga koristim, a Balea krema je fantazija, i mislim da ce mi trajati do leta, ako ne i duze koliko je zapravo ima! :D A, pene i lakove sam skroz izbacila iz upotrebe, dugo sam koristila zelenu Taft penu, divnog mirisa, napravi ona super lokne, ALI, kada treba da se ocesljam jeli, to je bilo cupanja i zapomaganja... i, tako ti ja predjem sa pene na pivo (bez pene molicu) i problema vise nema!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao, vala ti :). Krema je ako se ne varam 300ml, tako da ima tu da se troši :D... Ja sam proizvode za oblikovanje odavno koristila, sigurno ima više godinu dana pa sam se vratila na oriflameov regenerator u peni pre mesec dana. I onda je stigla ova pena na testiranje. Ona je skroz lagana, uopšte mi nije slepila kosu, moram da je pohvalim. Čitala sam dosta pozitivnih komentara na taj tretman, a nikako da ga probam...

      Избриши
  4. Drago mi je da ti se svidja paket iznenadjenja. :) Iz Farmasija imam ove proizvode sem kreme za lokne :D i prezadovoljna sam. Still nisam koristila nikad :)

    ОдговориИзбриши
  5. Volim Farmasi,bas pre par dana kupih njihov puder u kamenu,i prezadovoljna sam:) A ako moze,rado bih procitala tvoje misljenje o Farmasi toniku,tecnom korektoru i olovci za oci. Hvala unapred:) Kristina

    ОдговориИзбриши
  6. Ja obožavam osećaj kada potrošim neki proizvod. Koliko se god radovala isprobavanju, jedva čekam da ga potrošim. To je najviše slučaj sa kupkama i losionima. :)
    Mene najviše zanima ta Still maska i Farmasi krema za kovrdže :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ista bolka :D... Bitno je da se troši :D.. U bre, ko da nisam PIROĆANKA :D Testiram kremu, a masku još nisam isprobala. Čitaćeš uskoro :*

      Избриши
  7. Super stvari! Baš me zanima ovaj Farmasi tonik! Javi dojmove :-)

    ОдговориИзбриши
  8. Lijepo si se ponovila :D Essence bazu imam i obožavam ju :) Jako me zanimaju dojmovi BB kreme :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je prirasla za srce :). Za BB kremu samo najbolje. Bolja mi je i od Garierove, koja mi je bila u top 5.

      Избриши
  9. lijepi proizvodi :D
    baš me zanima Taft Perfect Flex linija :D

    ОдговориИзбриши
  10. odlični noviteti :) a posebno me interesira Le Roche-Posay BB krema :)

    ОдговориИзбриши
  11. Super sise obnovila, ja nisam previše kupovala u zadnje vrijeme, zalihe su prevelike :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam se suzdržavala 2-3 meseca, znam kako ti je :D... A sada ću ponovo da usporim sa kupovinom :).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com