Instagram

Претражи овај блог

недеља, 16. новембар 2014.

Bloggers Made Ms Do It!

Zdravo drage moje :) <3

Napokon sam stigla da odgovorim kolegenici sa bloga Dođoška u svetu (šminke) na tag- Bloggers made me do it :). Evo na kakva su "zla" nju navele kolegenice- pročitajte OVDE, a u nastavku slede moji glavni krivci :).

Posledji proizvod koji sam kupila pod uticajem jedne od kolegenica jeste predivno Avon Ideal Luminous rumenilo, a glavni odgovorni jeste Merima sa bloga Make up & Me :). To je proizvod u koji sam se zaljubila prvim čitanjem- ovde možete pogledati Merimin post, a ovde- pošto je to zaista divan proizvod koji zaslužuje da se istakne iz mase možete pročitati i moju recenziju :).



Posle pretrage svih postova iz domaće blogosfere, NAPOKON (!!!) sam pronašla post u kome sam po prvi put pročitala utiske o Essence I Love Stage bazi za senke za oči- post možete pročitati ovde, a nalazi se na blogu Ljubilica By StašaM.



Za Freeman kozmetiku saznala sam od Pixie sa bloga Pixie Padlock. Ona je pisala o Freeman Anti-stress masci za lice, pa me je kroz taj post zainteresovala za sam brend i onda sam se odlučila za kupovinu :). Ja, zbog nekih maski koje privodim kraju i koje su vam poznate iz posta- TAG: Potroši sve do Božića, nisam uspela da isprobam ove, ali se nadam da ću u uskoro uživati u njima :).



O Avonovom Cocoa Butteru iz Avon Care kolekcije čitala sam kod Ane na blogu Anin Avon Kutak. Kako obožam mazalice za telo, a naručito one sa mirisom čokolade i nisam mogla da ostanem ravnosušna. Već nakon nekoliko dana sam se odlučila na kupovinu i naravno bila oduševljena :). Miriše divno :).



Trenutno ne mogu da se setim još proizvoda koje sam kupila pod uticajem kolegenica, ali sam sigura da ih ima :). Volela bih da priočitam šta su na isti način i "loš" uticaj kupile :)- Marija Mrs Fox Beauty Box, Suzana Beauty By S., Martina- Dear Skin, Mika- Iz ugla jedne žene, kao i kolegenice koje se nalaze u ovom postu i koje su me navele na kupovinu :).

Da li vi kupujete pod uticajem drugih? I šta ste poslednje kupile tuđom krivicom :D?

Hvala na čitanju <3!

9 коментара :

  1. Drago mi je da sam te naterala na kupobinu :P
    Ja sam moj tag davno radila i svidja mi se bas :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Heheh, meni i nije mnogo :D... Ja samo kupujem, i kupujem :D. Ali bitno je da je kupovina dobra :). Okači link da vidimo tag :)

      Избриши
  2. Itekako kupujem pod utjecajem drugih, hvala ti na tagu, uskoro ću i ja svoju listu napisati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čekaaam :)! Ja se prosto pitam šta ti možeš da kupiš pod uticajem drugih kad večinu stvari kod tebe na blogu po prvi put vidim :D

      Избриши
  3. Hvala ti za tag! Mislim da mi neminovno kupujemo pod uticajem jedne od drugih, samo se ja ne sećam od koga sam šta videla, ali misli da ću naći barem 5 proizvoda za spisak :)

    ОдговориИзбриши
  4. Jao baš mi je drago! :D Mislim nije m idrago što zbog mene trošiš novac hah al' drago mi je što ceniš moje mišljenje <3 I hvala na tagu, čim ugrabim vreme, pišem :D

    ОдговориИзбриши
  5. Joooj super,drago mi je :) tag cu odraditi cim prodju kolokvijumi :) <3

    ОдговориИзбриши
  6. Za sada sam uzela tri stvrčice čini mi se,al volela bi ja skoro sve o čemu vi pišete haha :*

    ОдговориИзбриши
  7. Freeman maski kod nas vise nema i plakala bih!!! XDDD

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com