Instagram

Претражи овај блог

недеља, 7. септембар 2014.

Balea maska za čišćenje lica

Zdravo!

Za danas sam vam pripremila svoju prvu Balea recenziju, takođe i moje prvo iskustvo sa ovom markom. Kod nas u Pirotu nema DM marketa i zaista do sad nisam imala priliku da kupim niti isprobam njihove proizvode. Ovu masku sam dobila na poklon od sestre i jako sam radoznala što se nje tiče jer sam pročitala dosta pozitivnih utisaka o Balea proizvodima. Pogledajte šta sam napisala o "svojoj polovini" :D



Maska dolazi upakovana u kesice, 2x8ml. Namenjena je čišćenju lica, sadrži cink i ilovaču koji imaju ulogu da lepo očiste kožu i matiraju je i, hijaluronsku kiselinu i proteine mleka koji hidriraju kožu. Pošto sam dobila polovinu na kojoj nema sastava, morala sad da ga potražim na internetu.

Izvor
Što se tiče načina upotrebe maske, klasika, naneti na očišćeno lice, izbegavati predeo oko očiju i usta. Ostaviti da deluje 10-15min. Ja sam prvo sadržaj kesice sipala u činiju, jer mi je tako lakše da nanesem masku.



Sadržaj koji se nalazi u kesici je bele boje, kremaste strukture i mirisom me podseća na jogurt. Za nanošenje mi je dovoljna polovina kesice od 8ml, tako da ostatak pakujem i stavljam u frižder do sledećeg nanošenja. Umila sam lice, odradila piling i nanela masku. Evo kako izgleda :D


Zbog ilovače u sastavu, očekivala sam da ova maska, dok se suši, blago steže kožu. Međutim zatezanja nije bilo. Osećaj na koži je tokom tih 15ak min jako prijatan i osvežavajuć. Jako lako sam skinula masku uz pomoć sunđerčića. Koža je bila svilenkasto nežna i sveža. Na koži se nije javila nikakva reakcija, osim što mi se na bradi blago zaperutala koža, mada sam možda ua to i sama kriva jer sam baš tu grublje zaribala pilingom. Evo fotografije pre i posle:


Nakon fotografisanja, nanela sam novu kremu za lice koja je namenjena kombinovanoj/masnoj koži i ne mogu da vam opišem kako je osećaj na koži fin i lagan :).

Sve u svemu, maska me je oduševila. Ovo je moje prvo i jako pozitivno iskustvo sa Balea proizvodima.

Da li ste probale neku Baleinu masku za lice? Kakva su vaša iskustva?

Hvala na čitanju <3!

12 коментара :

  1. Ja sam probala njihovu masku sa blatom iz Mrtvog mora, odlična je, imala sam i post o njoj. Sad si me zainteresovala sa ovom maskom, čini mi se da bi mi odgovarala. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja baš želim tu maskicu da probam :D! Verujem da će i tebi odgovarati :). Javi utiske :).

      Избриши
  2. Odlican post..:)Ja sam takodje odusevljena ovom maskom..:DNadam se da ce ti i ostala iskustva sa Balea proizvodima biti pozitivna..:D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Milena :). Drago mi je da i tebi odgovara :). I ne sumnjam u buduća iskustva sa Baleom, pročitala sam dosta pozitivnih kritika o njihovim proizvodima :D.

      Избриши
  3. Mislim da sam u jednom napadu ludila pokupovala redom ove maske i bas ovu preskocila, cinila mi se napadno... Ali sto da ne..Mislim da im je cena oko 100 din :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obožavam ovakve proizvode, testere i sve što je u kesicama :D. Jako mi je praktično i ne zauzima mi puno mesta. Ovu masku sam dobila na poklon od sestre, i iskreno i ja sam mislila da je malo jača i da će možda biti zatezanja i sl, ali super se pokazala, skroz je kremasta i baš lepo osveži i očisti lice, što možeš videti na fotkama pre i posle :).

      Избриши
  4. meni je ova maskica,extra,i super je post!! sve si lepo objasnila!! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaaa :). I meni se jako dopada :). Potrudiću se da nabavim i isprobam i ostale :). Da li možeš da mi preporučiš neku?

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  5. Danas sam bila u DM i zaboravila sam da pogledam maske za lice.. sad si me podsetila. Meni treba za masnu kozu, odnosno samo celo mi je masno i iskacu mi bubuljice u poslednje vreme, bas mi treba nesto da ga iscisti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je koža (trenutno, na kraju leta podivlja) postala luda, pojačano mi se masti predeo oko nosa, brada i čelo, ali hvala Bogu nemam nekih većih problema s tim. Možeš videti na slikama efekat pre i posle :). Meni je baš lepo osvežila i očistila kožu. Ukoliko ti treba neka "jača" maska za lice, možda bi ti odgovarala iz Oriflame Swedish Spa kolekcije maska za čišćenje lica sa kaolinom. I ona je jako dobra, ali jača od ove Baleine. Nakon korišćenja Oriflameove maske, osetila sam blago zatezanje kože, dok sa Baleinom nije bilo toga.

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  6. Mene sramota da kažem ali mislim da sam masku 2 ili 3 puta u životu koristila,a volela bi naći neku po mogućstvu još da mi je neko kupi i donese jer ja na to UVEK zaboravim :) U zadnje vreme tek koristim piling :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam tako do prošle godine :D. A od tada sam "ozbiljnije" počela da se bavim negom kože i kućni tretman lica, koji uključuje i masku odradim obavezno jednom nedeljno :). Zaista vredi. A što se tiče odgovarajuće maske, zaista postoji velika ponuda, ili probaj sa testerima ili kupuj u kesicama, pronaćićeš neku koja ti odgovara sigurno ;). Ja volim da menjam pa stalno isprobavam neku novo .).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com