Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 18. септембар 2014.

Avon Ultra Colour Bold ruž za usne

Zdravo :)

Za ovaj sunčani, vedri dan koji me podseća na buđenje proleća sam vam pripremila jedan post pun boja :)-  recenziju 3 ruža iz kolekcije Ultra Colour Bold iz Avona, kolekcije koja je prepuna intenzivnih i eksplozivnih boja. Nijanse o kojima ću vam pisati su Peony Pop, Extreme Mauve i Berry Bold. Ruževe sam kupila uz  vaučer po ceni od 299din/3.6g  po komadu. Cena bez vaučera (standardna cena) je oko 500din.


U okviru ove kolekcije dostupno je 15 divnih nijansi živih boja, počevši od roze pa do braon. Na žalost, u okviru ove kolekcije nije dostupna ni jedna nude nijansa, što je VELIKA šteta za nudoljubce, jer su boja, kremasta struktura i postojanost ovih ruževa 10/10.


Ruž dolazi u crno- pink kartonskoj kutijici. Sam ruž se nalazi u prepoznatljivom, crnom pakovanju od plastike. Poklopac na vrhu ima "prozorče" pa na lak način možete pronaći nijansu koju tražite. Dovoljno čvrst da se ruž nekom magijom ne otvori u neseseru ili torbi i napravi lom :D.

Fotografiju liste sastojaka nisam mogla da napravim sama jer moj aparat nije dovoljno dobar, pa sam je pozajmila od blogokolegenice sa bloga Dodjoška u svetu šminke. Evo liste sastojaka:

Izvor
A sad sama srž ovog posta: kako ruž izgleda uživo i moji utisci.
Evo kako ruž izgleda uživo u odnosu na nijanse koje su prikazane u katalogu i na meni.

Peony Pop

Nijansa Peony Pop koja je prikazana u katalogu skoro da izgleda kao što izgleda i uživo. U pitanju je roze nijansa. Na mojim usnama, u odnosu na boju koja je prikazana u katalogu, izgleda malo tamnije.

Nijansa Peony Pop


Extreme Mauve

Nijansa Extreme Mauve je u katalogu prikazana kao boja između ljubičaste i boje mesa, dok je na ovoj fotografiji gde sam prikazivala sličnosti, ruž uživo svetliji ima i neku ciklama nijansu. U odnosu na boju u koja je prikazana u katalogu, na mojim usnama boja je življa, nijansa između ljubičaste i pink.

Nijansa Extreme Mauve


Berry Bold

Nijansa Berry Bold i u katalogu i uživo ima crvenkast odsjaj. Na fotografiji ispod se može videti da su nijanse prikazane u katalogu i ruža uživo skoro identične. Na mojim usnama izgleda kao da je u pitanju rubin crvena boja.

Nijansa Berry Bold





Evo i swatcheva na ruci. Prva fotografija je urađena na sunčevoj svetlosti, sledeća u hladu i poslednja je sa blicem. Nijanse idu sledećim redosledom, s leva na desno: Peony Pop, Extreme Mauve i Berry Bold.

Mirisa nema, struktura je kremasta. Pigmentacija je jako dobra. Jako lako se nanose, dovoljno je da jednom pređete preko usana i dobićete intenzivnu boju. Po mojoj proceni, potrebno je da prođu nekih 3h da bi ruž počeo da se skida, ali skidanje je ravnomerno i ostaje blaga, mat boja. Ukoliko jedete ili pijete u međuvremenu, naravno da je posle toga potrebno popraviti ruž, ali se ne skida sa prvim zalogajem, već i nakon toga ima traga boji. Sve u svemu, jako kvalitetan ruž, dobro pigmentovan i trajan, po povoljnoj ceni. Moja ocena je 10/10.


Da li ste probale neki ruž iz Avona? Da li ste probale ovaj ruž? Koja je vaša omiljena nijansa?

Hvala na čitanju <3!

18 коментара :

  1. Baš su lepi,naročito prvi ,iako tebi stoje sve tri boje :) Ja sam probala samo testere Avonovog ruža onog u roza pakovanju zaboravih ime i lepo se pokazao. .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :). Lepa je nijansa, nežna. Ako mislimo na iste, radi se o ruževima iz Long Lasting kolekcije. Iz nje imam jednu divnu roze nijansu :). Zamisli, roze :D...

      Избриши
  2. Jao kako ti fenomenalno stoji nijansa Berry Bold, savršeno prosto. I Peony Pop ti lepo stoji, ali Berry Bold je wow! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Imam tester iz ove linije,Rapid Rose,stoji mi savrseno(kakva skromnost:)),stvarno si lepo opisala sve.Inace,veliki sam ljubitelj roze nijansi,sem barbi i drecavo roze.Iz Avona imam 3 ruza,iz linija UCAbsolute,UColor i Ultra Beauty(zapostavljeni su po blogovima a izuzetni su,imam Rose Wine,pigmentacija je wow,trajnost takodje),ma ubise me beauty blogovi,navukoh se na karmine samo tako:)) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe, pa skromnost i jeste vrlina, nas skromnih :D. Hvala, drago mi je da ti se dopada recenzija. Dala si mi ideju o čemu ću sledećem da pišem, samo još da kupim :D. Ja i nisam neki veliki ljubitelj ruževa, al eto, uhvatila me neka manija, a imam sigurno 10ak (što je za mene previše, jer ih slabo koristim, više sam za sjajeve) :D...

      Избриши
  4. Nisam shvatila, da li je ovo neka nova linija ruževa ili...? Imaju nekoliko kolekcija u crnoj ambalaži, sve su nekako slične i ne mogu da ih razlikujem :). Baš me privlače braon nijanse.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, ambalaža im je ista :D. Ovde se radi se o novoj liniji ruževa- Ultra Colour Bold. Jako su pigmentovani i od svih koje sam probala iz avona dopadaju mi se najviše. Sigurno se nećeš pokajati ako probaš, stvarno su super :). Pa javi utiske, :).

      Избриши
    2. Nema na čemu, ako probaš javi utiske :).

      Избриши
  5. Prelijepi su, nijansa Peony Pop mi izgleda najlepse, ja sam imala nijansu hibiscus i bas su mi izgledaju slicno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepa je, nežna nijansa :). Na svakome to izgleda drugačije, mada ima sličnosti :).

      Избриши
  6. Berry bold mi najlepsi. :D I tebi predivno stoji. :))

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com