Instagram

Претражи овај блог

петак, 10. мај 2013.

RECENZIJA PROIZVODA- Oriflame conceal kit/ Oriflame set korektora

Moja prva recenzija :)...


Epa ovako drage moje :). Juce sam imala priliku da isprobam jedan fantastican proizvod, a to je Oriflame Conceal Kit- Oriflame set korektora. pa sam resila da sa vama podelim moja zapazanja i da obelodanim tajnu koju profesionalni sminkeri veoma vesto cuvaju. 




Ovaj set se, kao sto se moze videti, sastoji od 3 razlicite nijanse, gde svaka, logicno, ima svoju namenu, ali krenimo od pocetka.

* Cena: Standardna cena ovog proizvoda je 549din, a inace se moze naci na snizenju za samo 379din.

* Pakovanje: 3 x 1g

* Struktura: Struktura je veoma lagana, kremasta, lako se nanosi i razmazuje.

Kada sam pocela da koristim ovaj proizvod, shvatila sam da ceo svoj zivot (odkad koristim sminku) zivim u neznanju :). I shvatila sam tek onda koliko je lako imati savrsen ten. Kako se koristi ovaj proizvod: Na ocisceno lice naneti podlogu, a zatim preko nje korektor na sledeci nacin-
  •  Zelena boja- neutralise crvenilo. Pocnite tako sto cete ga naneti na podrucja zahvacena crvenilom, na kapilare, bubuljicu ili neki drugi crveni nedostatak. Sadrzi ekstrakt zelenog caja koji cisti i umiruje kozu. Budite pazljive: Nanesite ga u veoma tankom, skoro neprimetnom sloju, samo onoloko koliko je potrebno da se neutralizuje crvenilo,  kako bi to izgledalo lepo, prirodno i nevidljivo kada se preko toga nanese tecni puder.
  • Zuta boja- prekriva tamne fleke i podocnjake. Sadrzi ekstrakt arapskog tamjana koji poboljsava cirkulaciju. Prekrivna moc je visoka, u odnosu na druge korektore, nijansa je medium, odnosno nije najsvetlija. Moze se koristiti i kao podloga za senku ( licno sam probala i senka se ne sakuplja u prevojima- JUPI :)! )
  •  Bez boja- univerzalni korektor. Ovaj korektor mozete koristiti za konturisanje lica. Sadrzi antibakterijsko ulje drveta nim koje umiruje problematicnu kozu.
 
Korektor je najlakse i najbolje (citaj: najpreciznije) nanositi cetkicom koja je specijalno namenjena za to. Sto se tice nanosenja oko ociju- nikako ne trljajte vec laganim tapkanjem prstom nanesite korektor na to podrucje.

Ovo je sve od mene, nadam se da sam vam pomogla i da sam vam "priblizila" ovaj proizvod!

Ljubac do sledeceg posta!


Ukoliko zelite da kupujete Oriflame proizvode sa 30% popusta, vise informacija mozete dobiti OVDE!



8 коментара :

  1. Одговори
    1. Slažem se sa tobom ;). Generalno, volim mini paletice i proizvode koji su 2u1, 3u1 isl.

      Hvala na komentaru :*

      Избриши
  2. Obozavam ga,super pokriva! Odlican post! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican je, ja sam ga koristila bas dugo, i uvek iznova narucivala dok sam imala od koga :D Medjutim sad niko u blizini koga poznajem ne radi za oriflame, pa sam se prebacila na neke druge korektore :)

    ОдговориИзбриши
  4. Slažem se :). Ja sam Oriflame konsultant i obožavam njihove proizvode, sutra mi stižu noviteti iz The ONE kolekcije :D Jedva čekam :D. To mi je ono naj kod Oriflame, em kupim sve što mi se dopadne, em dobijem popust na to, em dobijem poklon :D! Za neki dan ću na blogu i o tome :D Ukoliko ti treba neka informacija oko poručivanja i sl, pošalji mi poruku ovde https://www.facebook.com/blogbymaka?fref=ts

    Hvala na komentaru <3

    ОдговориИзбриши
  5. Probala sam svašta od Oriflame-a,ali ovaj korektor nisam,uvek mi je bio previše taman(mislim na onu bež boju) za moj užasno svetao ten.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja imam svetao ten, tu bež nijansu najčešće koristim za konturiranje :), i super je.

      Hvala na komentaru <3

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com