Portfolio

субота, 22. јун 2024.

[RECENZIJA] Hada Labo Super Hydrator losion

Statistika kaže da se u Japanu na svake 3 sekunde proda po jedan Hada Labo hidrator. Morala sam da otkrijem zašto se toliko buke napravilo oko ovog proizvoda.


субота, 8. јун 2024.

Jedini makeup proizvod koji ti je potreban ovog leta

 Znam kako zvuči ovaj naslov, ali veruj mi na reč. Ono što ti je potrebno za lep ten, bez mnogo slojeva i bez osećaja maske na 40 C zaštitiće i tvoju kožu od UV zraka. Kada si već ovde - nastavi da čitaš i napiši mi u komentaru- da li preterujem kada kažem da je ovo jedini makeup proizvod koji će ti biti potreban ovog leta.

Mineralni puder

среда, 29. мај 2024.

[RECENZIJA] Difeel tretman za jačanje kose

Opadanje kose može biti posledica i imati mnogo uzroka pa rešavanju ovog problema treba pristupiti svestrano. Poseta lekaru bi trebalo da bude polazna tačka jer ovaj problem može biti posledica mnogo složenijih procesa u organizmu, ali iskreno - neka digne ruku onaj ko je isključivo zbog ovog problema posetio doktora. Ne ponosim se time što ja nisam. Ako ti jesi - svaka čast. Ja sam kroz istraživanje i iskustva drugih unela male iznene u svoju rutinu. I da li sam uspela da rešim problem? Pročitaj u nastavku i vidi moje rezultate na kraju posta.