Portfolio

субота, 22. јун 2024.

[RECENZIJA] Hada Labo Super Hydrator losion

Statistika kaže da se u Japanu na svake 3 sekunde proda po jedan Hada Labo hidrator. Morala sam da otkrijem zašto se toliko buke napravilo oko ovog proizvoda.


Hijaluronska kiselina je super, a 3 vrste hijaluronske kiseline totalni hajp! Volim izgled svoje kože nakon korišćenja prerarata sa ovim sastojkom jer koža izgleda glatko i jedro, lepša joj je tekstura. Posebno mi pija leti kada mi je potreban neki lagan preparat koji lepo hidrira a da nije težak i mastan i onda biram one sa hijaluronskom kiselinom. 


Cena ovog proizvoda varira pa bi ukoliko se odlučite za kupovinu bilo najbolje da istražite jer je u trenutku kada sam ja obavila kupovinu bio najpovoljniji u DM drogeriji i koštao 1599 din, kao proizvod iz kategorije uvek niska cena. Pakovanje je dobro svima poznato i prepoznatljivog dizajna, zapremine 150 ml pa smatram da je odnos količine proizvoda i cene odličan. Prilikom kupovine obratite pažnju na to da li je zaštitna traka proizvoda na mestu i čitava jer je npr. to nešto što mene frustrira i naravno da niko ne voli da vidi tako nešto kada kupuje kozmetiku.


Ono što me je iznenadilo kod ovog proizvoda je bila njegova konzistencija jer sam očekivala da to bude nešto nalik na klasične "serume", međutim radi se o poptpuno providonj, tečnoj konzistenciji i samim tim su  potrebne samo dve pumpice da fino natopite lice i vrat. Miris nije prisutan, relativno brzo se upija, ne ostavlja tragove i imate osećaj hidrirane kože.


Ja ovaj proizvod koristim na 3 načina.

1. Za pripremu kože klijenata pre šminkanja  jer je namenjen svim tipovima kože, brzo se upija, ne ostavlja tragove.

2. Kao podlogu za mineralni puder jer koža mora biti dobro hidrirana da bi se puder lepo bez fleka i pečata rasporedio po licu.

3. Kao negu - pre nanošenja noćne kreme.


Za sve 3 namene se pokazao odlično i smatram da je ovo dobra kupovina jer i same znamo koliko košta pakovanje klasičnog seruma za lice od nekih 20 ili 30 ml u drogerijama. Najbitnija stvar kod ovog preparata jeste njegov sastav jer ne sadrži mirise, alkohol, parabene, boje i mineralna ulja. 


Da li sam zadovoljna učinkom? DA!

Da li ću ponoviti kupovinu? DA

Odnos cene i količine? ODLIČNAN 

Pogodno za moju osetljivu kožu? DA



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala što komentarišete <3!