Instagram

Претражи овај блог

петак, 6. фебруар 2015.

Rainbow Color tag

Iako se danas "nebo spustilo na zemlju", zavladalo sivilo i sletela poneka vesnica zime, to nije uspelo da mi pokvari raspoloženje, već me je još više motivisalo da sa vama podelim svoje dugine boje nege i na taj način zadržim svoje vibracije visoko. Nekako uvek imam naviku da se, kada je napolju oblačno ili pada kiša, uhvatim za najdrečaviji lak ili obujem najšarenije čarape isl :D. Danas ću vam predstaviti svoju negu u duginim bojama, odnosno, kako nalažu pravila ovog taga, za svaku duginu boju navešću po jedan proizvod koji koristim u svakodnevnoj beauty rutini i u kratkim crtama opisati isti. Ani sa bloga Anin Avon Kutak se zahvaljujem na tagu- ovde možete pročitati njene odgovore, a u nastavku sledi moj izbor duginih boja.




Crvena



Iako sam mislila da je crvena boja ona sa kojom ću imati najviše problema oko odabira, izbor je bio prilično lak i spao na Avon StarDust lak za nokte, u nijansi Cherry Dazzler. Ovaj divan hrapavac je od pre 2-3 kampanje ako se ne varam, dostupan za kupovinu, a u okviru iste kolekcije dostupno je još 7 nijansi. Ova boja se u poslednje vreme najčešće našla na noktima jer me crvena inače asocira na Novu godinu, Deda Mraza, Božić, Dan zaljubljenih, radost, sreću...  I tako je bila prošlog meseca moj favorit što se lakića tiće. Kupila sam ga na sniženju, za oko 250 din i dobila više nego što sam očekivala. Kada se namaže na nokte, ne ostavlja uobičajeni glatki trag, već četkica za sobom ostavlja fina, sitna zrnca koja zaista asoviraju na zvezdanu prašinu.



Roze


Pre nekoliko meseci sam kupila Flormar senkice za oči u nijansi Sweet Pinkies i od tada predstavljaju moj odabir za svakodnevnu šminku. Nijanse su prelepe, od bele, preko svetlo ljubičaste, sedefasto roze i na kraju tamne ljubičaste.



Narandžasta


Narandžasta pakovanja su me oduvek asocirala na miris narandže, na neke proizvode sa osvežavajućim mirisom citrusa. Međutim, proizvod koji sam ja odabrala nema nikakve veze sa gore navedenim, već je tako "vanserijski"- Farmasi krema za kovrdžavu kosu. Ova krema me je (možda) samo pakovanjem "naterala" da je stavim na lisu jer nemam ni jedan drugi narandžasti proizvod. Proizvod je namenjen nezi kovrdža i kod mene se nije pokazao preterano dobro. Prvo, morate biti jako pažljivi prilikom doziranja- ovde važi pravilo manje je više, ukoliko malčice preteram sa količinom, imam osećaj da mi samo oteža kosu i da podpomaže njeno mašćenje. Drugo, miris je za moj "ukus" malčice jak i podseća me na one parfeme koji se mogu naći u kineskim radnjama.



Žuta


Žuta boja, boja sunca, energije, ulja, nege. Moj odabir- Afrodita uljani gel za tuširanje sa shea butterom i uljem jojobe je nešto što je do sada najviše prijalo mojoj suvoj koži tela. Proizvod za tuširanje koji kožu čisti tako lepo i tako nežno, ostavljajući je svilenkastom. Ima blag misir koji me podseća na vanilu, ali je malo "uljastiji". Favorit.



Zelena


Još jedan Afroditin proizvod, šampon od koprive sa pantenolom koji mi je jako pomogao protiv pojačanog mašćenja temena i jačanja kose. O ovom proizvodu su mišljenja podeljena, ili ga volite ili ne možete da ga smislite. Kod mene je ono prvo :). Šampon perfektno čisti teme i koren kose, ostavljajući za sobom škripav osećaj. Krajevi nakon koišćenja jesu malo isušeni ali ništa što ne može rešiti malo regeneratora. Nakon pranja kosa ima volumen i ne moram je prati odmah sledećeg dana.



Plava


Plava boja me kada je kozmetika u pitanju asocira na Niveu, tj onu univerzalnu kremu u metalnoj, plavoj kutijici. Tako da sam za plavu boju svoje rainbow nege odabrala upravo Nivein proizvod- InShower proizvod za negu pod tušem sa uljem lešnika koji sam dobila na poklon od moje Milene sa bloga Mazalice. Ima prijatan miris, to je ono što vam mogu od svojih utisaka izneti za sada.



Ljubičasta


Boja nad bojama, boja luksuza, moja omiljena donosi takođe omiljeno Avon Planet Spa Amazonian Treasures ulje za negu. Moje utiske (čitaj: oduševljenje) možete pročitati u ovom postu. 

Kako pravila nalažu, na redu je sastavljanje liste "zvanica", pa ovoga puta pozivam da odrade isto, ukoliko već nisu:

Dragane- Lipberries
Suzanu- Beauty by S
Saru- Glamgerous
Emiliju- Emina svaštara

Koliko pažnje obraćate na dizajn pakovanja i da li ima uticaj na vas prilikom kupovine?
Da li ste probali neke od ovih proizvoda?


Hvala na čitanju! <3

12 коментара :

  1. Draga Marija, divna ti je duga. :) Hvala puno na tagu mi našu sastavljamo za vikend. Vizuelni dizajn pakovanja je ono što me privuče nekom proizvodu, ali nije uvek presudno za kupovinu. Bitnije mi je da pakovanje bude dobro urađeno u smislu izdržljivosti, rukovanja itd. Probala sam tvoj žuti, zeleni i plavi deo duge. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas vam hvala, drage moje :). Nadam se da cete se zabaviti radeci tag :). Jedva cekam da vidim vasu dugu :).

      Избриши
  2. Kako ti uvodiš u post, pa to niko drugi ne može. <3 Odlični dugini proizvodi. :) :)*

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala na pozivu,prihvatam čim završim odavno planiran New in,da ne predje u Potrošeni proizvodi,dok napišem. :D
    Inače nisam pisala,u poslednje vreme sam u gužvi pa ovakve postove pišem samo ako me neko taguje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na cemu, kada budes stigla, citacemo :). Inace volim da citam new in postove, jedva cekam da vidim sta si se podnovila :)

      Избриши
  4. Flormar paleticu imam, ali u smeđim nijansama i jako je često koristim :) I ja volim šampon od koprive, ali nažalost, kosa mi se zasiti prije nego što potrošim bocu i moram da mijenjam šampon :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam u stvari krenula da kupim tu smedju, medjutim kako je nije bilo, da ne ostane korpa prazna i ne propadne plan, upala je ova na njeno mesto :). Jako sam zadovoljna, tj prezadovoljna odnosom cene i kvaliteta proizvoda, jeste da pakovanje nije nesto extra, ali zato pigmentacija vadi stvar, sto je u sustini za senke najbitnije.

      Избриши
  5. Lak je prelijep, sve nijanse iz te kolekcije su lijepe :) sampon od koprive planiram i ja kupiti, trenutno koristim afroditin od kamilice i predobar je. Lijepa ti je dugica, zanimljivi proizvodi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daaa, ja sam jedva uspela da se odlucim koju nijansu da odaberem za probu, ali sada kada znam kakav je lakic u pitanju, sigurno cu kupiti jos neki.

      Избриши
  6. Radim tag sledece nedelje. Samo da prezivim ponedeljak. :3 Zanimljiv odabir. No, nista od toga ne koristim. :D Obracam paznju i na lep izgled, ali obavezno pogledam i sastav, kao i tester ako ga ima. Mnogo toga mora dobro da se proveri, ali znam nekad i da padnem na lep izgled. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene prvo privuče izgled pakovanja, pa kad se malo bolje zagledam u deklaraciju, desi se da se i razočaram :)... Spolja mamac a unutra glupost/bućkuriš, šta već... Jedva čekam da pročitam tvoje odgovore :).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com