Instagram

Претражи овај блог

среда, 26. фебруар 2020.

[MAKEUP VODIČ] 3 univerzalne nijanse olovki za usne

Jedno od najčešćih pitanja koje sam dobijala jeste kako odabrati pravu nijansu olovke za usne. I tu zapravo nema neke filozofije, jednostavno je najlakše birati uz nijansu ruža koji planirate da nosite. Međutim, kako odabrati UNIVERZALNU koju možete kombinovati i uz tamniju i uz svetliju nijansu ruža?

Izvor fotografije



Univarzalna nijansa olovke je ona koju možete poneti uvek i svuda, samostalno ili u kombinaciji sa nekim ružem i koja će u svakoj od navedenih situacija izgledati lepo. 

1. "UNIVERZALNA NIJANSA"

Odaberite olovku koja je za nijansu tamnija od prirodne boje vaših usana. Tada ćete moći da je nosite samostalno, da njom popunite usne pre nanošenja ruža ili da ih jednostavno samo uokvirite kako bi naglasili njihovu prirodnu liniju. Ovo bi trebala da bude neka nijansa koja ima roze podton, boje mesa. Uz ovakvu olovku će se lepo uklopiti neutralne i roze nijanse ruževa.


2. CRVENA

Kao i mala crna haljina, crveni ruz je za sva vremena. Bilo da se radi o nekoj koralnoj ili nijansinsi sa  roze podtonom, uz njih će se odlično uklopiti tamnija nijansa crvene.


Photo by Freepik

3. BRAON

Nijanse braon olovke za usne su možda i najpopularnije, pogotovo u neseserima ljubitelja neutralnih ili popularnije "nude" nijansi. Uz gotovo svaku od njih i malo intenzivnijih nijansi odlično će se uklopiti olovka koja ima topli ali ne previše narandžast braon podton.

Ne treba podcenjivati njihov značaj jer su veoma praktične - odlično će definisati liniju usana i popuniti ivice, staju čak i u novčanik, a i nanešena samostalno - odlična je kada niste u prilici da namažete ruž.

Koja je vaša omiljena olovka za usne?

Нема коментара :

Постави коментар

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com