Instagram

Претражи овај блог

недеља, 10. јануар 2016.

LECO distribucija kozmetike - prvi utisci

Sa tradicijom dužom od decenije - tačnije od 1999. godine kompanija LECO se bavi uvozom i distribucijom kozmetike pažljivo odabranih evropskih kozmetičkih brendova kao i renomiranih domaćih proizvođača. Stalnom i direktnom komunikacijom sa partenirma, istraživanjem tržišta i u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, kompanija se trudi da zadovolji potrebe tržišta i očekivanja krajnjih potrošača. U asortimanu se između ostalih nalaze i brendovi kao što su Impala, Economic, Rebul, Cera di Cupra, Afrodita, Subrina itd. a ja ću vam danas kroz post sumirati utiske o pojedinim proizvodima iz asortimana.


Najpre želim da podelim sa vama utiske o Ipek tuferima koje sam imala priliku da isprobam prvi put. Mislila sam da neke filozofije i velike razlike među tuferima nema, ali sam se prilično iznenadila kada sam probala Ipek.


Ovi tuferi izrađeni su od 100% čistog organskog pamuka što potvrđuje ECOCERT sertifikat. Iskrena da budem, nisam neko ko mnogo obraća pažnju na to da li je nešto organsko ili ne ali što se ovih tufera tiče moram podeliti svoje oduševljenje - razlikuju se od tufera koje inače koristim. Ipek tuferi su premekani, jako nežni, poput pliša. A evo i poređenja sa tuferima koje inače koristim:





Čak postoji i razlika na prvi pogled, ovi su nekako vazdušastiji i "puniji" a i pri kontaktu sa kožom se oseti razlika.



Za bugarski brend PRESTIGE sam odavno čula i na policama lokalnih marketa / drogerija viđala jedino Prestige boje za kosu te sam mislila da je to jedino što oni nude u svom asortimanu. Međutim, osim boja za kosu, tu su šamponi za bojenu kosu, maske za kosu, kreme za ruke, krema za depilaciju, losion za telo, univerzalne kreme i sl. Ono što sam ja isprobala jeste regenerativna krema za ruke na bazi maslinovog mleka, lanenog ulja i bademovog mleka. Bogata je omega 3 i 6 masnim kiselinama a sadrži i slilikonski buter. Zahvaljujući svom sastavu, sprečava gubitak vlažnosti i podpomaže obnavljanju zaštitnog lipidnog sloja. Krema je smeštena u tubicu od mekane sjajne plastike, sadrži 75 ml i pogodna je za korišćenje "u hodu" jer pakovanje nije veliko, staje u tašnicu koju nosim i brzo se upija. Miris kremice je prijatan, fin i nije intenzivan. Struktura kreme je srednje gusta i prilikom utrljavanja u kožu se oseti ta neka njena vodnjikavost, po mojoj nekoj proceni upravo silikonski buter iz sastava. Brzo se upija, pod prstima je koža glatka i ne oseća se nikakav sloj međutim kada nakon nanošenja perem ruke, gornji deo šaka kao da je zamašćen te je prisustvo zaštitnog sloja primetno. Solidna kremica.


Depil Line trakice sa voskom za uklanjanje neželjenih dlačica sa lica italnijanski su proizvod. U jednom pakovanju imate 5 komada, odnosno 10 trakica za depilaciju. Proizvod je formulisan bez parabena, sadrži vitamin E, ši buter i kokosovo ulje koji neguju kožu i smanjuju rizik od iritacija. Vosak se nalazi na taknim platnenim tračicama a na prvi pogled me podsećaju na žvake u listićima :D


Pre upotrebe neophodno je trakice zagrejati između dlanova, razdvojiti ih i naneti na mesto sa kog želite ukloniti neželjene dlačice. Dlačice sa lica nemam potrebu da uklanjam pa sam trakice testirala na ruci. Prema mojoj proceni, lepo rade svoj posao, jako su nežne pa nakon korišćenja nisam osetila nikakvo peckanje dok je prisustvo blagog crvenila zanemarljivo.

O preostala 2 proizvoda iz paketa čitaćete u nekom od narednih postova a radi se Medusa ružu i maskari. Da li su mi se dopali, kako su se pokazali u nekom od narednih tekstova.

Celokupni asortiman Leco proizvoda možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu - LECO.RS a najnovije akcijske ponude, ažuriranja i nagradne igre možete videti na njihovoj facebook stranici.

Da li ste probali neki od navedenih brendova? Imate li među njima svog favorita?

Hvala na čitanju! <3


PR proizvod

2 коментара :

  1. Iskreno, prvi put sam nedavno negdje procitala o Leco distribuciji. :) Nisam probala nista od ovih brendova jos uvijek.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala nista od ovoga sto si navela, ali jesam skoro sce "Cera di Cupra" proizvode, i iz nekog ih razloga uvek imam, nezavisno od toga koji drugi krem za negu koristim

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com