Instagram

Претражи овај блог

недеља, 27. децембар 2015.

Maybelline Color Drma olovka za usne 520

Crvena boja na usnama simbol je odvažne, jake, intuitivne i žene koja žna šta želi - bar tako kažu psiholozi. A šta vi mislite o crvenoj boji na usnama?

петак, 25. децембар 2015.

Predlozi novogodišnjih poklona za nju

Ove godine sam imala prilike da isprobam mnogo različitih brendova i proizvoda, a neki od njih su uspeli da mi se svojim kvalitetom "uvuku pod kožu". U ovom postu imaćete prilike da vidite moje preporuke proizvoda koje sam birala od srca, te se isto tako nadam da ću vam pomoći oko odabira poklona za vaše najdraže.

Izvor

уторак, 22. децембар 2015.

The Wet Brush četka za kosu

Duga, sjajna, negovana kosa san je velikog broja žena. Pored adekvatne nege, redovne posete frizeru jako je bitan i odabir alata kojim se (svakodnevno) služimo. Zato vam ja danas pišem svoje utiske o jednoj (ne)običnoj četki, pa ukoliko vas interesuje moje iskustvo, nastavite sa čitanjem.


среда, 2. децембар 2015.

Hedera Vita rukavica za skidanje šminke + Panthenol mleko za čišćenje lica

Hedera Vita prirodna kozmetika bazirana je na tradicionalnim recepturama i najnovijim saznanjima iz kozmetologije. Svaki od proizvoda rezultat je savršene orginalne recepture, harmonije svežih i prirodnih sastojaka kombinovanih na najbolji način, najmodernijim tehnologijama prerade kako bi se izvukao maksimum pozitivnih svojstava svakog od sastojaka. Nije tajna da posebnu ljubav gajim prema domaćim proizvođačima, te je Hedera Vita uspela prijatno da me iznenadi.


popstrap.com