Instagram

Претражи овај блог

субота, 14. новембар 2015.

White Smile 7 trakice za izbeljivanje zuba

Pravi trenutak za osmeh je upravo sada. A razlog za to ste UPRAVO VI. Pogledajte se u ogledalo i pružite sebi najlepši osmeh, onaj od koga trenutak postaje čaroban i verujte, od tog osmeha nemate lepše šminke a ni nakita.

Izvor

Zdrav osmeh pokazatelj je oralne higijene, a blistavo beli zubi trend koji vlada. Koliko ste se puta divili savršenim osmesima koji vas posmatraju sa bilborda ili gledaju sa naslovnica časopisa? U istom trenutku bih poželela taj predivan, holivudski osmeh od milion dolara a s druge strane finansijska nemoć  i strah od zubara čine svoje. E onda sam otkrila jednu potpuno bezbolnu, kućnu metodu beljenja zuba kojom sam prezadovoljna a svoje iskustvo podeliću sa vama.

I, da li sada želite da saznate kako do osmeha od 1.000.000$?


White Smile 7 trakice za izbeljivanje zuba namenejne su kućnoj upotrebi, te na taj način, uz pomoć ovog proizvoda u toplini svog doma i potpuno bezbolno možete  ulepšati svoj osmeh. Trakice dolaze u kutiji zajedno sa upustvom za upotrebu i skalom uz pomoć koje možete pratiti napredak tokom korišćenja proizvoda. Uz proizvod sam na poklon dobila i ogledalce. U pakovanju se nalazi 7 kesica koja sadrži par trakica, tj par gelastih obloga za gornju i donju vilicu i oni izgledaju ovako:






S obzirom na dimenzije, trakice ne mogu prikriti i tretirati sve zube ali meni to ne smeta. Glavni sastojak gela je šestoprocentni hidrogen peroksid. Trakice se koriste 7 dana, jednom dnevno a ukoliko želite intenzivniji efekat možete ih koristiti i 2x dnevno tokom nedelju dana. Proizvod je po rečima proizvođača potpuno bezbedan za upotrebu ali se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina, u slučaju osetljivih desni, nakon stomatološke intervencije a posebna pažnja prilikom korišćenja se preporučuje osobama sa osetljivim zubima.  Više informacija se nalazi u upustvu za upotrebu kao i na zvaničnom sajtu.

Prema priloženom upustvu, zube sam tretirala jedom dnevno, tokom nedelju dana. Takice je potrebno skinuti sa plastične folije i potpuno suvim rukama - što je jako važno jer u suprotnom se trakice loše nanose i klize na sve strane a onda naneti na zube gornje i donje vilice. Upustvo za upotrebu pogledajte ovde.  Gel koji se nalazi na trakicama ima neki neutralan ukus koji ne znam sa čime bih mogla da uporedim. Nije opor niti neprijatan, nekako je neutralan i sladunjav. Nakon apliciranja potrebno je sačekati najmanje 30 a najviše 60 minuta da proizvod deluje. Moj tretman je trajao od 35-50 min i tokom tretmana nisam imala nikakve reakcije niti osetila neprijatnost. Prilikom korišćenja sam jedino primetila da mi se usne pojačano suše a da se u ustima luči više pljuvačke što je verujem sasvim normalno. Nakon isteka predviđenog vremena, trakice se skidaju a ostatak gela se ispire vodom. Samo mućkanje vode u ustima mi nije pomoglo pa mi je četkica za zube bila dobar saveznik. I postigla sam sledeće:

Slika gore- pre tretmana, slika ispod nakon tretmana
Kada sam pre početka tretmana na instagramu objavila fotografiju, na skali koja dolazi u pakovanju belinu svojih zuba sam identifikovala u intervalu 7-9, a nakon tretmana 4 - 6. 

Gore - PRE, dole - POSLE
Slika govori više od hiljadu reči. WhiteSmile7 trakicama za izbeljivanje sam jako zadovoljna i preporučila bih ih svim osobama koje žele da izbele svoje zube potpuno bezbolno, bez odlaska zubaru. Takođe, neophodno je obratiti pažnju i detaljno pročitati upustvo pre upotrebe kako nebi došlo do neprijatnosti ili problema neke druge vrste. White Smile 7 trakice za izbeljivanje zuba možete pronaći u Lili i DM drogerijama po ceni od oko 1300 dinara.



* Fotografije zbog verodostojnisti rezultata nisu ni na koji način sređivane. Slikane su u isto vreme na istom mestu, na prirodnom svetlu


Da li koristite porizvode za izbeljivanje zuba? Kakva su vaša iskustva i da li ste probale ove trakice? 

*PR proizvod

Hvala na čitanju! <3


19 коментара :

  1. Imam dosta osetljive desni, tako da se ne bih zezala sa ovim :) Imas prelep osmeh svakako, jos sa ovim trakama pun pogodak <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo hvala draga <3 Nadam se da ćeš uspeti da pronađeš neki proizvod koji neće nadražiti tvoje osetljive desni :*

      Избриши
  2. Imaš lepe zube ali moram reći da su sad i belji i primeti se , ja koristim evo 4 dana pa videću al ja imam kriv zub koji nisam ispravila protezom kada sam bila mala i sada patim zbog toga :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. O da, razlika je očigledna :D I meni su jedinice krive ali hvala Bogu pa postoji ugao iz kog se to ne primećuje mnogo :D

      Избриши
  3. Kao što Tijana reče imaš lepe zube. Po tvojim slikama vidim da radi svoj posao. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Aleksandra <3 Trakice super rade svoj posao i jako sam zadovoljna, moja topla preporuka :)

      Избриши
  4. Stvarno si detaljno obradila post! Već neko vrijeme tražim proizvod za izbjeljivanje i s obzirom na tvoje rezultate, cijena je zaista pristupačna. Imaš prekrasan osmijeh. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iiii, da li si se odlučila za kupovinu ovih trkakica? :) Meni su skroz super i nadam se da ćeš se javiti sa dobrim rezultatima i ispunjenim očekivanjima ;)

      Избриши
  5. Imas predivan osmeh :* super ti stoji ovaj ruz i drago mi je sto su i tebi trakice delovali :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga <3 A to na usnama je moja omiljena red lips kombinacija, uskoro na blogu ;)

      Избриши
  6. Trakice nisam isprobala, ali sam od stvarcica za izbeljivanje davno probala rapid white, i nisam bila zadovoljna, a ovo mi deluje zadovoljavajuce :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo prvi proizvod za izbeljivanje zuba koji sam probala i zadovoljna sam :D Rapid white nisam, ali imaću ga u vidu za neki sledeći tretman :)

      Избриши
  7. Baš se vidi razlika! :D Ja sam samo probala sa žvakanjem nane da izbelim zube haha :D

    ОдговориИзбриши
  8. Da li deluje na zube gde je plomba (bela naravno), posto na prednjim zubima imam plombe? ☺

    ОдговориИзбриши
  9. Mnogo me zanima da li nakon koriscenja trakica i ispiranja moze da se jede i pije?

    ОдговориИзбриши
  10. Koliko traje efekat izbeljivanja tj.posle kog vremena se opet javlja tamnija prebojenost zuba?

    ОдговориИзбриши
  11. Ja sam to probala i naravno da sam zadoboljna

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com