Instagram

Претражи овај блог

понедељак, 9. новембар 2015.

Sve drugo se lakše skida - Aura Absolute Matte 615

Kozmetika Aura interesantnim reklamnim sloganima uspeva da privuče i da svojim proizvodima zadrži pažnju svojih (potencijalnih) potrošača. Sada već svetska a naša prati najnovije trendove kada je makeup u pitanju, a lansiranje Absolute Matte linije tečnih mat ruževa bio je pun pogodak i korak koji je pokrenuo revoluciju. Iako je ovo već "zastarela" vest jer je kompanija Aura izbacila u međuvremenu tečne hajlajtere, 3D sunđer za nanošenje pudera, prajmere, senke i gel za oblikovanje obrva, a najskorije i četkice za šminkanje - interesovanje i potražnja za ovim lepotanima ne prolazi. Razlog za to je veoma jednostavan, a detalje pročitajte u nastavku...



Nakon što je prvobitna kolekcija tečnih mat ruževa doživela veliki uspeh, kompanija Aura je istu obogatila sa čak 13 novih nijansi, među kojima je i veličanstvena 615 - Stay Foolish. Pakovanje, već sada svima dobro poznato napravljeno je od staka, sadrži 7ml proizvoda i ima crn mat poklopac. Preko poklopca i dela u kome je smešten ruž nalazi se zaštitna traka sa listom sastojaka te prilikom kupovine možete biti sigurni da neko pre vas nije otvarao ruž. Aplikator je standardne veličine, koso sečen i sunđerast. Zahvaljujući svom obliku bez problema i poteškoća mogu lepo naneti boju na usne. Struktura ruža je jako kremasta i ima neki puderasto - sladunjav, slab miris koji je svojstven Aurinim ruževima. Aplikator bukvalno klizi po usnama ostavljajući za sobom sjajan trag. Neka vas to ne zavara, jer se sušenjem dobija super mat završnica.


615 - Stay Foolish je divna svetlo ljubičasta nijansa sa roze podtonom. Da bi se dobila boja kao što je u tubici, potrebno je nanošenje u 2 TANKA sloja. Kako se radi o mat ružu mislim da nije potrebno naglašavati da mat završnica traži perfektno negovane i hidrirane usne. Inače sam osoba kojoj usne jako brzo gube vlagu, pa pre nanošenja obavezno odradim piling i nanesem proizvod za negu koji koristim kao podlogu za mat ruževe. Iako nisam uvek u mogućnosti da obavljam ovaj ritual, mogu vam potvrditi da i kada ruž nanosim u hodu bez predhodne pripreme on minimalno isušuje usne za razliku od nekih koje sam imala prilike da probam. Kada se ruž osuši, na usnama je osećaj skroz lagan i prijatan, bukvalno kao da ne nosite ništa i kao da nisu našminkane te se u skladu i s tim ponašam jer nema razmaživanja. Ruž ne miče bukvalno 3 sata (toliko sam uspela da izdržim bez hrane :D). Čak i kada krene da se skida, skida se teže i nećete ga pojesti sa prvim zalogajem već je to dugotrajan, postepen proces. Nekada je posle obroka potrebno samo malo poprvke u vidu jednog sloja i to je to. Odstupanja se javljaju kada konzumiram brzu hranu u hodu ili kada je u piranju neka "masnija" hrana.


Aura Absolute Matte ruževe preporučujem svima jer sam i sama jako zadovoljna. Ovo je prvi Aurin mat ruž koji sam kupila ali svakako ne planiram da se zustavim na njemu. Zaljubljena sam u ovu ljubičastu nijansu za koju smatram da će podjednako dobro stajati i plavušama kao i birnetama / crnkama. U ovom slučaju kvalitet višestruko nadmašuje cenu tako da kupovina neke od ovih nijansi nikako ne može biti greška. A evo i fotografije ovog lepotana na delu:



Da li ste probale Aura Absolute Matte tečne ruževe i imate li svog favorita?

Hvala na čitanju! :*


31 коментар :

  1. Imam jedan iz stare kolekcije-602 :) A ovaj planiram da kupim :D Divno ti stoji :)

    ОдговориИзбриши
  2. Divna si i super ti stoji. I ja takodje imam jedan iz stare kolekcije 605, crvena bojica divna je.
    Svrati do mene: www.ivinsvet.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, draga Iva. Dopada mi se i 605, u poslednje vreme padam na crvenu boju :D

      Избриши
  3. Ovaj mi je jedan od omiljenih, i odusevljena sam koliko je dobra boja, struktura, trajnost, ma bukvalno sve.Odlicna recenzija kao i uvek, i naravno prelepo ti stoji..:)

    ОдговориИзбриши
  4. Ovaj mi je jedan od omiljenih, prelep je :)
    Generalno su im jako dobre nijanse i malo kome neće odgovarati...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. O, da, imamo istog favorita :) Slažem se, ovu boju sam uzela za primer kad već kuckam o njoj a i videla sam kako dobro stoji Ani Konstantini :)

      Избриши
  5. Tebi divno stoji. A svi toliko pisu o njima da cu i ja morati da ih probam

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Epa stvarno moraš da ih probaš :)! Nadam se da ćeš pronaći nijansu po svom ukusu :)

      Избриши
  6. Imam istu ovu nijansu, mogla bih da je ponovo prošetam ovih dana. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja često zaboravim šta sve imam dok ne vidim to kod nekog drugog :D Like ako se slažeš, hahah :D

      Избриши
  7. Predivan je, bas ti dobro stoji ova nijansa! :) Vec sam ranije odlucila da upravo ovaj kupujem, jos uvek nemam nijedan od Aurinh mat ruzeva...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, draga Vanja <3 Mislim da je ovo jedna od najlepših nijansi. Sve su divne, bajne i kremaste ali ova je po komentarima izgleda apsolutni favorit :)

      Избриши
  8. Baš lepa nijansa :) Volim Aurine tečne karmine i što imaju odličan izbor nijansi :)

    ОдговориИзбриши
  9. Imam tri nijanse i bukvalno ih ne skidam, obozavam ih! Najbolji ruzevi ikada! <3 :)

    ОдговориИзбриши
  10. Meni se ova boja bas svidja :) Prava girly boja :)

    ОдговориИзбриши
  11. Stvarno ti lepo stoji ta pink nijansa. Moj favorit je 613 :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Iva <3 Dopada mi se i 613, ali mislim da meni možda neće lepo stajati i da mi "leže" te neke rozikasto - ljubičaste i jače boje zbog svetlog tena. A 613-ica mi ide baš uz tebe :)

      Избриши
  12. Prvobitno sam mislila da je preskup za mene koja retko koji ruz potrosim do kraja ali definitivno zelim jedan i to u nekoj nude varijanti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dragana, postoji baš veliki izbor nijansi i mislim da u kolekciji ima 4 ili 5 (možda i više) nudića pa se nadam da ćeš pronaci odgovarajuću. Mislim da je ovaj ruž dobra investicija, meni se lično jako dopada. Pogledaj cene po lokalnim parfimerijama i uporedi, razlika ume da bude i više od 50 din.

      Избриши
  13. Nadam se da će se Aura početi prodavati u Hrvatskoj. Prijateljica je bila u Beogradu i kuoila tekući ruž istoimenog brenda u nekoj tamnoj nijansi i bila sam očarana. Ne mogu dočekati da nabavim njihovu kozmetiku. Inače, ruževi poput ovoga, kvalitetni, a povoljni su danas prava rijetkost za pronaći. Odličan post.

    ОдговориИзбриши
  14. Nadam se da će se Aura početi prodavati u Hrvatskoj. Prijateljica je bila u Beogradu i kuoila tekući ruž istoimenog brenda u nekoj tamnoj nijansi i bila sam očarana. Ne mogu dočekati da nabavim njihovu kozmetiku. Inače, ruževi poput ovoga, kvalitetni, a povoljni su danas prava rijetkost za pronaći. Odličan post.

    ОдговориИзбриши
  15. Upravo sam kupila aurin ruz 615, divan je 😊

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com