Instagram

Претражи овај блог

среда, 11. новембар 2015.

Garnier Pure Active miceralna voda

Na našem tržištu postoji veliki izbor miceralnih voda, različitih proizvođara, različitog cenovnog ranga i sa različitim efektima. Uglavnom im je zajedničko da skidaju šminku, čiste i osvežavaju kožu i da se radi o praktičnim proizvodima jer ne zahtevaju ispiranje nakon korišćenja. Nakon prvobitne Garnierove Sensitive miceralne vode, na naše tržište je početkom godine stigla i nova verzija za koju proizvođač navodi da pomaže u borbi protiv nesavršenosti a nosi naziv Pure Active. Pored nevedenog, ova miceralna uklanja šminku i nečistoće i matira kožu. Bar tako tvrdi proizvođač, a u nastavku pročitajte moje utiske.



Garnierova miceralna voda dolazi bočici prepoznatljivog oblika i zapremine, s tim što je, kako se radi o drugoj kolekciji, celokupan izgled, tj pakovanja promenjen i ima zelenu boju. Spada u miceralne vode povoljnog cenovnog ranga jer je cena za 400ml/550din dok se na akciji može ponaći i jeftinije. Namenjena je kombinovanoj i masnoj, osetljivoj koži. Dermatološki i oftamološki je testirana te se može korisiti za uklanjanje nečistoća sa lica, očiju i usana. Nije komedogena i ne sadrži mirise - Radi se o bezbojnoj tečnosti, bez mirisa koju jedino alkohol u sastavu (alcohol denat.) razlikuje od predhodne.


Ovu miceralnu vodu koristim već 3 meseca za skidanje šminke i drugih nečistoća sa lica na kraju dana, dok za jutarnje čišćenje lica koristim blaži proizvod. Za razliku od predhodne, imam utisak da ova miceralna bolje uklanja šminku - naročito kada su maskara u ajlajner pitanju što ume da bude problematično. Nakon korišćenja, područje oko očiju ne pecka, lice je osveženo a usne se isušuju što je verovatno posledica alkohola u sastavu. Nisam primetila da matira kožu ali jesam da lepo čisti. Nakon korišćenja bilo koje miceralne, pa i ove obavezno sledi umivanje iako se ne navodi kao neophodan korak jer su ovi proizvodi zamišljeni za korišćenje u pokretu. Generalno sam zadovoljna ovim proizvodom. Iako mi čistilice za lice koje sadrže alkohol ne prijaju, ovaj proizvod je izuztak. (?!)


Iako je moja koža lica mešovita, sa suvim područjima i osetljivim obrazima nisam primetila nikakve nelagodnosti u vidu zatezanja, perutanja i pucanja kože (s obzirom da je pure active kolekcija namenjena koži koja iziskuje čišćenje). Preporučila bih je svim osobama sa normalnom, mešovitom i masnom kožom jer sam i sama zadovoljna istom.

Da li koristite miceralnu vodu i imate li svog favorita?


Hvala na čitanju! <3

16 коментара :

  1. Nikako da probam ovu micelarnu a bas me zanima kakva je :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Hm trenutno koristim ružinu vodicu koja je savršenstvo za uklanjanje šminke :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Videla sam je u new in postu ali nisam stigla da je probam :) Kakav miris ima? Nije li intenzivan?

      Избриши
  3. Ne koristim micelarnu još uvijek, ali bih voljela probati neku. :D Garnier mi je super brend pa možda njihova micelarna bude moja prva. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Miceralna voda je za mene najbolje rešenje kada je čišćenje kože i skidanje šminke u pitanju :) Pored ove koja je namenjena kombinovanoj osetljivoj koži, imaš i onu sa roze poklopcem koja je za suvu pa se nadam da ćeš odabrati pravu za sebe :).

      Избриши
  4. Vec neko vreme merkam ovu vodicu ali nikako da dodje na red. Ideja da matira lice mi zvuci dosta privlacno s obzirom da mi celo prosija i izmasti se rekordnom brzinom

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da sa ovom miceralnom nema greške, cena je pristupačna pa možeš da probaš :) Što se matiranja kože tiče - to je jedna od stavki koju proizvođač navodi ali ja to nisam primetila :)

      Избриши
  5. Odlican post, probala sam onu prvu koju su izbacili, moracu i ovu da stavim na wl :)

    ОдговориИзбриши
  6. Probala sam obicnu ali ovu sa alkoholom nisam, iskreno strah me jer izbegavam alkohol u sirokom luku. :/ super je sto ti nije iritirao kozu <3

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com