Instagram

Претражи овај блог

субота, 7. новембар 2015.

Farmona Sweet Secret Nut body balm

Farmonina Sweet Secret kolekcija inspirisana je najdivninjim slasnim mirisima - miris slatkog badema, vanile, čokolade, kokosa kao i neodoljivim kombinacijama među kojima su jabuka i cimet, kapućino i tiramisu (koji možete osvojiti u nagradnoj igri na stranici), čokolada i pistaći i moj trenutni favorit - nugat (lešnik) krem i karamela. Ukoliko ste u potrazi za proizvodom koji će stimulisati sva vaša čula i svakodnevne rituale učiniti izvrsnim, na dobrom ste putu da ga pronađete - predstavljam vam Farmona Sweet Secret Nut Body Balm.


Inspiracija za parfeme, mirišljave losione prvobitno je pronalažena u prirodi i mirisima raznog bilja i cveća. A onda je neko (pametan) došao na ideju da inspiraciju potraži u prelepim, slasnim poslasticama i napravio pravi bum! Da ga nema - trebalo bi ga izmisliti. Slasni čokoladni mafini, začinjeni orašastim plodovima, punjeni nugat kremom i preliveni slasnom karamelom uzbudjiva je kombinacija ukusa ( a i mirisa ) koja će prodrmati sva vaša čula. Upravo je ova poslastica inspiracija tvorcu Farmoninog Sweet Secret body balzama.


Sweet Secret Body Balm dolazi u klasičnoj beloj tubici od 225 ml sa etiketom preslatkog dizajna koji dosta govori o samom mirisu. Pakovanje ima crni poklopac i klik mehanizam. Oblih linija i idealne veličine lepo leže u ruku. Lako se dozira što je omogućeno zahvaljujući mekanoj plastici od koje je pakovanje izrađeno. Pakovanje nije providno ali se, kada se stavi ispred direktnog izvora svetlosti može videti koliko je proizvoda ostalo. Proizvođač navodi sledeće:

"Jedinstveni proizvod za negu tela. Baziran na ulju oraha makadamije i karameli. Redovnom upotrebom koži daje zdrav i sjajan izgled, svilenkastu glatkoću i lep miris. Ova bogata formula intenzivno hidrira, hrani i regeneriše kožu a njen bogat miris daje energiju i stimuliše dobro raspoloženje." 



Skoro pa kao kada jedete čokoladu :D No, da se vratim na proizvod.  

Iako se balzami za telo ( bar predhodni koji sam koristila ) smatraju proizvodima koje odlikuje struktura poput mleka za telo, čak i ređa, sa ovim balzamom to nije slučaj. Balzam u odnosu na njih ima nešto gušću i kremastiju strukturu te se pre upotrebe mora okrenuti na poklopac ili prodrmati kako bi proizvod lakše izašao iz pakovanja. Njegova struktura je meni fenomenalna! Kremasta, lako se razmazuje, krem boje i sa svim karakteristikama upravo podseća na nugat krem. Bogata je i brzo se upija, ostavljajući na koži nemastan sloj nege, svilenkast sjaj i neodoljiv miris. Nakon upotrebe čak je i moja koža (podkolenice)  mekana i glatka što je veliki, veliki plus. To znači da lepo hrani i hidira.  A miris je nešto za šta nisam očekivala da će biti ovako savršeno, pogodili su ga, kao pravi omer sastojaka pri pripremi kolača: ni previše "koštunjav" ni previše slatkast, poput savršenog nugat krema, uopšte nije mučan a ni težak, nekako je topao i idealan za ove jesenje dane. Nakon nanošenja ostaje na telu a ukoliko ste ga naneli pre spavanja ostaće i na pidžami.


Ukoliko ste ljubitelj crnog Mačo nugat sladoleda, ovaj miris će vas upravo podsetiti na njega i tople letnje dane. Nije toliko čokoladan, više je koštunjav i kremast. I sigurna sam da će vas oboriti s nogu!


Obožavam ovaj losion! Volim negu koju pruža, svilenkast sjaj i osećaj na koži, mekoću i miris koji ostavlja. Sweet Secret je definitivno moja omiljena Farmonina kolekcija i nadam se da ću biti u prilici da isprobam još proizvoda iz iste. Preporučila bih ga osobama sa normalnom i suvom kožom tela jer mislim da bi njima jako prijao dok osobe sa jako suvom kožom mogu da probaju Farmonine body buttere za koje mi se čini da pružaju intenzivniju negu. A vi dragi moji, ne zaboravite da se prijavite za nagrađivanje koje je trenutno aktuelno na facebook stranici u kome  vam Farmona Srbija daruje divan set koji sadrži gel za tuširanje i buter za telo - kapućino i tiramisu. 

Više informacija o Farmona proizvodima možete pronaći na njihovoj facebook stranici - Farmona Srbija koja se svakodnevno ažurira najnovijim informacijama o aktuelnim akcijama, popustima i nagradnim igrama. 

Kakve mirise preferirate? Imate li preporuku za mene? I koja vam je omiljena čokolada? :)


*PR proizvod

Hvala na čitanju! <3

8 коментара :

  1. Mene je vec oborio :D ne moras da nam udaras vise zazubice :P kupujem obavezno ;) <3

    ОдговориИзбриши
  2. Kako ovo fenomanalno izgleda. :O Kod nas u Bosni nema bas puno njihovih proizvoda. Cak sam i sama tek neki dan prvi put uzela nesto njihovo. Nisam vidjela ovo, da sam vidjela ponijela bih ih 5 kuci koliko obozavam cokoladu. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I izgleda i jeste fenomenalno :D Mene je prvo pakovanje privuklo, kako je lepo i šareno još kada sam posle pročitala o kakvom je mirisu reč... :D Odmah je postao must have proizvod. Ovaj losion konkretno ima miris nugat krema sa malo karamele, a imaš lepe setove sa čokoladom :D Javi mi utiske kada probaš :D

      Избриши
  3. Imam Farmona Apple Pie maslac za tijelo i stvarno je poseban osjećaj mazati se njime. Toliko mi je fin da bi ga mogla pojesti :D A mogu samo zamisliti kako ovaj tvoj losion miriši, sigurno otvara apetit :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ista nam je muka, ne znam da li da ga mažem ili da ga jedem :D Apple Pie nisam probala, meni je interesantna kombinacija kapućino i tiramisu :D Samo je šteta što ne mogu da se prijavim za nagradu igru kod sebe :D

      Избриши
  4. Gde se mogu kupiti farmona proizvodi ? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvinjavam se, tek sada sam videla Vaše pitanje. Farmonine proizvode možete kupiti u Liju i DM drogerijama.

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com