Instagram

Претражи овај блог

уторак, 17. новембар 2015.

Blogoprojekat #1

Pre nešto više od godinu dana nesigurnim redovima krenula sam jednim, za mene tada nepoznatim ali jako interesantnim putem. To putovanje koje i dan danas traje za mene predstavlja jako vredno iskustvo koje je obogatilo i obojilo moj život, putovanje na kome sam upoznala mnogo divnih osoba i ostvarila divne saradnje. Najveću vrednost za mene predstavljaš upravo TI, jer da nije bilo tebe, ovi redovi se nebi nizali jedan za drugim. Na samom početku bilo je puno pitanja i sumnji ali sam uspela da se izborim sa tim ko će šta reći ili misliti o mom pisanju. Najveća podrška došla je od mojih najbližih i najdražih a sa svakim sledećim redom krug osoba koje su se javljale sa rečima podrške i ljubavi se širio. Trenutno ne mogu da pronađem reči koje bi opisale moju sreću i sva ta divna iskustva i osobe koje sam na tom putu upoznala... 


Jedna od tih osoba je upravo Ivana sa Youtube kanala Be Bold & Brave. Devojka je iz Bosne, videe  je počela da snima pre oko 4 meseca i osoba je sa kojom sam se "skontala" iz prve. Nakon nekoliko redova, došle smo na ideju da budemo par u (Blogo)projektu pa sam se tako, sva srećna bacila na nabavku onih proizvoda koje bi Ivana volela da isproba a nema ih (trenutno) u BiH. Šta sam ja to lepo kupila Ivani pogledajte u videu ispod, a ono čime je ona mene obradovala su dekorativni Catrice proizvodi o kojima sam puno čitala kod kolegenica iz regiona.

Catrice Nude Ilusion puder, nijansa 010 Ivory je bila brzopleta odluka, mislim, ko još kupuje puder bez testera. Eto, ja! Iako biran na slepo, ovaj puder je fantastičan. Ubola sam i nijansu i efekat koji želim. Jako mi se dopada a utiske ćete uskoro moći da čitate. Baza za senke je bila preporuka kolegenica pa sam se odlučila i za nju. Utiske još nemam jer je nisam isprobala, ali ne sumnjam u preporuku ;). 


Sledeće jesu palete senki- Absolute Nude i Absolute Rose. Absolute Rose paletu sam isprobala, nisam oduševljena ali je ok za svakodnevno šminkanje. Nude paletu nisam probala ali ću vam obe svakako detaljno predstaviti.


I još Catrice senki! Dobar izbor nijansi by Ivana, probala 2 - obećaavju :) Treća čeka svoj momenat da zablista :).


Sledeće su ovi prekrasni lakići, za ka kraj čuvam najslađe: 




Ukoliko, drage moje, razmišljate o pokretanju svog bolga, iz ljubavi / hobija - ne razmišljajte više ni trenutka i zakoračite u blogo svet. Upoznaćete mnogo divnih osoba i steći divna iskustva, shvatićete da kada nešto volite i radite iz ljubavi da granice ne postoje, već da je to nešto što sami postavljamo sebi u glavi - kako reče Ivana. Nadovezala bih se na predhodnu rečenicu i ovom prilikom zahvalila Mirni sa bloga Kiss and Makeup koja je pre svega vedra i divna osoba a zatim i posrednik koji je pomogao da državna granica postave nebitan faktor i prepreka manje za širenje drugarstva i ljubavi između Srbije i BiH <3

Evo i Ivaninog videa:



Koji proizvod vam je najinteresantniji i o kom biste najpre da čitate? 

Hvala na čitanju! <3

8 коментара :

  1. Divnan je ovaj blogo projekat.
    Slažem se sa svakom tvojom rečenicom, svoj blog sam pisala pa zapostavljala, ali ipak se uvek vratim jer mi pisanje donosi jedan lep i ispunjen osecaj.
    Radujem se recenziji ovih proizvoda :) <3

    ОдговориИзбриши
  2. U potpunosti se slažem sa svim tvojim rečima, ako se piše iz ljubavi rezultati će svakako doći, kad tad. <3
    Što se blogoprojekta tiče: veliko bravo! Lep način da se blogerke upoznaju i zbliže a i da se isprobaju neki novi proizvodi. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ljepotice, ostavila si me bez rijeci.U stvari , uzela si mi rijeci iz usta (kako se kaze kod nas :) ).Ni ja to ne bih rekla bolje i apsolutno se slazem sa svime - treba da radimo ono sto nam prija,sto nas ispunjava,treba se druziti, upoznavati nove ljude i biti otvoren za nova iskustva.Ko zna,mozda tebe nekad put nanese u Zenicu ili mene u Pirot.Zivot je cudan ,a putevi koje nam pruza su nepoznati i nikad ne znas gdje se mozes naci.Bilo bi mi drago da se nekad i sretnemo i popijemo kafu :) Ljubim te!

    ОдговориИзбриши
  4. Zaista je lepo videti slogu među blogerkama. :) Samo nastavite tako, prija očima i ispunjava nadom... :)
    Što se tiče proizvoda, ne sumnjam da ćeš odraditi sve recenzije, a ja ću svakako pratiti. :)

    ОдговориИзбриши
  5. To je jako lepo, Lola i ja to radimo non stop , a imala sam tu čast da radim veliki projekat te vrste sa omiljenom mojom blogerkom Matrinom Dear Skin i to je bilo nesto posebno, pamtiću ceo zivot, a nakon toga sam to uradila sam jos jednom dragom curom, pa neki drugi projekat sa jos jednom jako dragom curom Milenom tako da može se reći da sam sad već maher :D

    ОдговориИзбриши
  6. Podržavam ovakva darivanja među blogericama! Osim što možemo isprobati proizvode kojih u našim državama nema za kupiti, jača prijateljstvo među nama!

    ОдговориИзбриши
  7. Catrice <3 kad ce vise doci kod nas :/
    Sve si divno napisala!

    ОдговориИзбриши
  8. Koda sam poslusala tvoj savet, evo i mene. Ideja mi je da pisem malo vise o kozmetickim problemima moje generacije, jer je velika vecina blogerki jako mlada, i ima mladu kozu za koju je tip nege sasvim dugaciji od onog za zrelu, Nazalost u MK blogovanje je u povoju, tek je nekoliko fashion blogova, a na beauty blog, koji je samo to jos uvek nisam naletela. Inace Catrice je ( za divno cudo) prisutan u Mkedoniji. Pa kome treba nesto - tu sam

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com